Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Odoslaťod eraserSK 02 Sep 2010 15:19

KK a ten 20eur freezout? Ten by ma viac zaujimal ako tieto crazy freerolly :) Hral si ho ci nakoniec nie? Aka je uroven tychto turnajo v BA? Chcel by som niekedy takyto low buy in freezout vyskusat tak zide sa hocijaka rada :fish:
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod popoBA 02 Sep 2010 16:10

medzi freerollom a 20e freezom neni ziadny rozdiel
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod DevilMayCry 02 Sep 2010 16:14

eraserSK napísal:KK a ten 20eur freezout? Ten by ma viac zaujimal ako tieto crazy freerolly :) Hral si ho ci nakoniec nie? Aka je uroven tychto turnajo v BA? Chcel by som niekedy takyto low buy in freezout vyskusat tak zide sa hocijaka rada :fish:

ja som hral dva 150 EUR freezouty v BA a na to ze si o sebe myslim ze som dost slaby hrac tak tam sa mi zdalo ze 70% hracov je este o par tried horsich ako ja...
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 02 Sep 2010 16:55

20e freezout a freeroll no v tom je dost rozdiel uz len v tom, ze na freeroll ti dojde aj 100 ludi dostanu 1000 chipov, zahraju jednu hru a sit open. A magori sa dokupuju aj za 50 eur :o pri freezoute je aspon aka taka selekcia hracov, kedze tam nedojde barsjaky student.
Ja osobne keby som mal auto, tak cestujem do viedne na turnaje, tam aj za 30 eur sa da zahrat kvalitny turnaj s vysokou garanciou ale tu v BA mate GTD max. tak 1000 eur....aj to vam musi dojst dost hracov...
Dnes v slimaku freezout tak sa tam uvidime :)
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod popoBA 02 Sep 2010 17:04

ti barsjaki studenti ako si ich nazval to hraju na uplne rovnakej urovni ako polovica freezout "regularov" v BA.cize zle az otrasne
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod eraserSK 02 Sep 2010 18:16

Hmm neviem tieto rebuy turnaje s 1000 cipmi, to je proste cim skor zdoublit ak nie striplit takze ti studenti tam idu tak na jeden shot, mozno jeden rebuy tak vela casu nemas ;o)
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod popoBA 02 Sep 2010 18:41

ja len vravim ze tito studaci co nemaju cash na normalne turnaje a hraju to na intrakoch o centy su urovnou tam kde vacsina hracov co ich vidim hravat kazdy den
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod KKpokerkingKK 03 Sep 2010 11:36

popoba napísal:ti barsjaki studenti ako si ich nazval to hraju na uplne rovnakej urovni ako polovica freezout "regularov" v BA.cize zle az otrasne

Ked som hral ten freeroll, pri stole sedel iba jeden hrac, ktoreho som poznal a co to hrava dlhsie. Ostatni boli sami 18 rocni chlapci. A neviem ako ty, ale to co hrali sa pokrom nazvat neda, pretoze oni naozaj dosli len zahrat si zadarmo za tych 1000 chipov a ist domov. Na ukazku len jednu hru. Pri 25/50 sa vsetci limpli a ja na BB som si nasiel QQ. Tak som raisol na 350 a vsetci 6 mi to doplatili! Skvely flop 2Q6 rainbow a ja teda len check, student za mnou zahlasil, ja som vedel, ze to chces len ukradnut a pushol AI :fish: za nim student bleskovy call potom dvaja fold a posledny ze ja to kaslem, mozno mi to dojde a doplatil to. Ja samozrejme call, vsetci showdown. Ten co si myslel, ze kradnem tak ukazal J6, bleskovy call ukazal 26 a button ukazal 45 :P takze realne ma porazala iba 3, nastastie to nedoslo a takze hned traja sitopen. To len na ukazku, ako vedia hrat, ked mi doplatia aj s 26 alebo J6. proste oni si to dojdu uzit, ze reku ak sa podari bude dobre ak nie aspon popijeme. Jeden student skoncil nakoniec na 4.mieste, ked mu chodili v asi 5 hrach zazracne runner runner a vzdy sa striploval alebo zdoubloval.

Mimochodom vcera som hral 20 freezout. Siesta hra: ja A8 na BB, raisol som 4 limperov na 400, jeden mi doplatil. Flop A47. Ja bet 800, on call. Turn 5. Ja bet 2000, on call. River 8. Ja bet 2000, on raise na 4000, ja call, on A6 straight. Takze turnaj u mna trval cca 10 minut :good:
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 03 Sep 2010 12:02

druhykrat neraisuj z BB v uvodnych fazach turnaja s A8 ked mas 4 limperov v hre a v turnaji vydrzis dlhsie
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod speksSVK 03 Sep 2010 12:12

Matej Zavacky napísal:druhykrat neraisuj z BB v uvodnych fazach turnaja s A8 ked mas 4 limperov v hre a v turnaji vydrzis dlhsie

:good:
Obrázok používateľa
speksSVK

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!