Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Odoslaťod mr_kaktus 06 Sep 2010 13:24

waw :D to sa bude hrat do vianoc :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 06 Sep 2010 13:56

Ok ak niekto najde nejaky zaujimavy freezout tak do 50 eur v Montesine a ide tam tak tu je moje cislo: 0904838014 piste sms a dohodneme sa kedy a jak tam pojdeme.
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod ramzey 06 Sep 2010 14:35

Ahoj, v uvode, by som chcel povedat, ze osobne hravam dost live turnaje v hrone a myslim, ze co sa urovne tyka, tak tu je to s BA klubov zatial asi najlepsie. Aj ked je to druhy koniec mesta.
Co som tak cital, tak hras celkom dost loose, callujes PF slabe kombinacie a platis nasledne vela s draws a velakrat OOP.
Malokedy sa prisposobujes hracom a tlacis do nich svoju hru (velke bety PF, CB az po river na bluff to je sick dost)
Ono slaby hrac ak ma slabu kombinaciu a chce ju hrat, tak ti pri BB 100 da aj reise 600, takze co sa Betrange tyka je zbytocne do nich dajak extra tlacit, zaplatit zaplati tak ci tak a mas sancu menej prehrat, samozrejme ak si dobry, tak donho trieskas hlava nehlava. To si ale treba vopred zatipovat takehoto hraca.
Celkovo ludia live hraju menej tight a viac loose ako na nete, ak nejde o dake vacsie turnaje ovsem.

Co sa Montesina tyka, tak si tiez treba uvedomit, ci ma clovek na to, aby sa prebojoval pravidelne do ITM cez 200-250 ludi, je to rozdiel od BA kde hra max 100. Kedze ti tam vznikaju naklady :)
Preto radsej grindi v Ba a vyberaj fishky, GL.

Co sa jednotlivych ruk tyka, UTG+1 9Ts zahadzujem aj s rukov, dokonca AJo s povzdychom fold.
A spominana AJ vs AQ, tak tam zahrane celkom dobre, proste chalan nevie zahodit A high s Q kickerom proti rereise PF a CB po river, bud mas zly image alebo je ten clovek proste donk :)
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 06 Sep 2010 14:46

KKpokerkingKK napísal:Ok ak niekto najde nejaky zaujimavy freezout tak do 50 eur v Montesine a ide tam tak tu je moje cislo: 0904838014 piste sms a dohodneme sa kedy a jak tam pojdeme.

myslim ze v piatky byva 38E freezout (alebo tak nejak, uz nepamatam guaranteed amount), skus kuknut
tam est parkrat mozno pojdem, aj ked treba pocitat s tym ze ak sa dostanes daleko, napr. na FT, tak to bude do 3-4 rano.
Naposledy sme tam 7mi robili deal (aj ked deal z duse neznasam), lebo uz skoro vsetci spali, nikto nevladal...
Tu to prave komplikuje fakt, ze ak tam idu viaceri jednym auto, tak sa nakoniec musia vsetci prisposobit tomu, ktory ostane v turnaji najdlhsie (ak ostatni nemaju chut na cash)
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 06 Sep 2010 15:24

ramzey napísal:Co som tak cital, tak hras celkom dost loose, callujes PF slabe kombinacie a platis nasledne vela s draws a velakrat OOP.

Ja viem, ze som taky hrac, som netrpezlivy, nechce sa mi sediet a cakat pri stole 3 levely a hrat len uzku skalu ruk. Asi je to tym, ze som najprv hraval live cash az potom som presiel na turnaje. Asi to chce len zvyk a toho, ze by som nemal bankroll na turnaje vo Viedni sa ozaj nebojim :poklona: ja som sice iba mala rybka v cashovych vodach, ale vzdy ked si sadam za stol, tak mam ciel +40E...tejto zasady sa drzim jak kliest, aj keby neviem co, ak to vyhram v prvej ruke, hned odchadzam, mne to na mesiac bohato staci. A ak sa podari nejaky turnaj tak to je len bonus.....najblizsie sa v BA chystam na DoxxBet 165E, potom 50+50 v Slimaku a napokon 100e v Juniore, kde je st.stack 50000 a hodinove levely a 10000GTD
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod popoBA 06 Sep 2010 15:32

ciel 40 euro na mesiac? :shock:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod korki 06 Sep 2010 16:23

Cakas ze v rakusku bude ta uroven na freezoch do 50€ az tak razantne vyssia a tym ze bude razantne vyssia budes robit €€€? :Bravo:
korki

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 8 krát/3 krát

Odoslaťod ramzey 06 Sep 2010 17:58

KKpokerkingKK napísal:
ramzey napísal:Co som tak cital, tak hras celkom dost loose, callujes PF slabe kombinacie a platis nasledne vela s draws a velakrat OOP.

1.Ja viem, ze som taky hrac, som netrpezlivy, nechce sa mi sediet a cakat pri stole 3 levely a hrat len uzku skalu ruk. Asi je to tym, ze som najprv hraval live cash az potom som presiel na turnaje.
2.Asi to chce len zvyk a toho, ze by som nemal bankroll na turnaje vo Viedni sa ozaj nebojim :poklona: ja som sice iba mala rybka v cashovych vodach, ....

1. To je fajn, ze vies, aky si hrac, ale nesnazis sa to zmenit, tym padom, nikdy nebudes hrat dobru hru a nebudes napredovat, vlastne budes len luckovat.
2. Nemyslel som BR na turnaje, to verim, ze zvladas, ale celkovo tam mas naklady (benzin, jedlo, pitie, cash) a bola len otazka, ci to dokazes mesacne pokryt a vyst este aj s dakym plusom. Predsalen to nikto nehrame pre to aby sme boli mesiac co mesiac minus.
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod palo1973 06 Sep 2010 21:35

-toto je solid turnaj pre nizsie rolly,treba vsak ratat s radove 250 ludmi

http://www.montesino.at/index.php?optio ... Itemid=152

alebo aj tento

http://ccc.co.at/content/view/2634/89/lang,de/
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod popoBA 07 Sep 2010 02:19

akoze v ccc BRUTALNE znizili garanty.aj o viac ako 50 percent to je dost sick.skoda,tam som hraval velmi rad,montesino sa mi az tak nepaci.
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!