Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Odoslaťod KKpokerkingKK 09 Okt 2010 17:23

Takze dalsi turnaj tentokrat som spravil dobru blbost vysvetlim neskor...
Turnaj 35freez double chance v Slimaku, start stack 15000, dokupovanie do 5. levelu, ak vydrzite so stackom dovtedy dalsich 15000 zadara. Hracov cca 41.
Sadol som za stol, asi po 10 min nasiel som si 88 na BTN. Chlapik UTG+1 raise na 450, ja re-raise na 1100, BB call, raisor reraise na 4500, ja call, chlapik call. Flop Q82 rainbow. BB check, raisor bet 3500, ja raise na 10000, BB fold, on AI ja call, ukazal AQ. 5 a 8 mi spravili plny domcek a ja som sa tesil zo slusneho stacku cca 40000. Potom ma presadili a trochu som sa odchipoval ale do 5 levelu som vydrzal s asi 30000 chipsami, takze po prestavke som mal spolu 45000 chipsov. Potom prisli 2 zasadne ruky:

1> drzal som na BB AJ, predomnou 4 limpy pri 200/400, tak ja raise na 2500, jeden call. Na flop A26. Ja bet 3000 call. Turn 4. Ja bet 5000 on call. River 5. Teraz som uz bol mimo trochu co mi stale doplacal, tak ja bet 10000 on AI. Dostal som time a foldol som, ukazal som mu A a on show bluff. Polovica stacku v prdeli.

2> ako hrac v tilte som si 5 minut nato nasiel na BTN A9s a raisol som si na 2500, iba BB call. Flop 9J2 rainbow. V pote bolo cca 7500, ja pred sebou este asi 18000 tak push AI. On insta call. A ukazal mi KQ....normalne ma docalloval len s insade :poklona: wau.... Samozrejme na turn hneeeed 10 a hned mal nuts. Padol som asi na asi 8000. Hned na to som odpalil A7h AI a holka s KQ call, na flope K a dovi dopo....

Poznamka....absolutne som nemal v plane ist hrat tento turnaj, den predtym som hral v Concorde do rana turnaj, potom cely den som cashoval na FTP a vecer som bol grogy. No aj tak som siel hrat a do 5 levelu sa mi aj darilo, aj ked som ledva videl na oci. No potom som si sadol na pol hodku na cash a poslednu ruku som prehral AA do JJ na AI preflop, v pote ojojoj.....na turne J mi to vysvetlit a tato hra ovplyvnila aj moju hru v turnaji. Takze poucenie> nikdy nemiesat cash s turnajom a vzdy hrat len dobre vyspaty a oddychnuty....
GL :P
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod TomMolivan 09 Okt 2010 18:50

Nuž, zaujímavé čítanie

1) Hral si aj ten 50k stack, hodinové lvli v Poker23?
2) Aký máš nick na FTP?
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod popoBA 10 Okt 2010 04:11

KKpokerkingKK napísal:Sadol som za stol, asi po 10 min nasiel som si 88 na BTN. Chlapik UTG+1 raise na 450, ja re-raise na 1100, BB call, raisor reraise na 4500, ja call,

podla teba je normalne na blindoch 25/50 ist do 10K potu pf s 88?to si ozaj robis kozy....... :bad:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod lacored 10 Okt 2010 11:45

Aj ten 6x BB raise z BTN je celkom fit :shock:
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 10 Okt 2010 15:00

popoba napísal:podla teba je normalne na blindoch 25/50 ist do 10K potu pf s 88?to si ozaj robis kozy....... :bad:

Nie, ale prakticky pri tych stoloch sedavam stale s tymi istymi tvarami a zhodou okolnosti tohto pana radim medzi top ten gamblerov v pokri v BA, takze aj ked mohol mat silnu ruku, tak ja som bol v pote sice stvrtinu stacku a mozno proti 9 z 10 hracov by som to odhodil v tejto urovni, ale na niektorych hracov proste treba hrat inak ako je standard. Takze tolko na vysvetlenie.
KKpokerkingKK

Odoslaťod 7castle 10 Okt 2010 19:40

KKpokerkingKK napísal:ale na niektorych hracov proste treba hrat inak ako je standard

Hej treba na nich hrat co najhorsie, potom flopnut set ked oni flopnu TP :lol2:

KK hoci najprv to vyzeralo ze to bude inak, uz som pochopil ze tebe su akekolvek rady ukradnute, takze len naposledy skusim, ze tu nejde o to co je standard a co nie, toto s tymi 88 je supertragicke proti komukolvek kedykolvek, proste nemozes v L1 davat PF 1/4 stacku so strednym parom, lebo to nikdy nemoze byt ziskove. Nepamatam si presne, ale s 88 mas asi na 90% flopoch overcard, tipujem ze tak na 50% dve, vies aspon naznacit aky mas plan dalej v tej ruke na KJ3 a pod flopoch? Okrem toho ze super je gambler, mal si nejake super ready typu nema nic tak spravi c/f alebo ma nut pojde AI?

Ta AJ ruka, rozmyslas ty niekedy preco betujes? Vies nejak vysvetlit naco betujes river s tym AJ? Horsia ruka co ta zavola takmer neexistuje, tu mas solid SD value, plus mozes krasne bluffcatchovat, easy c/c, uz lahsi ani nemoze byt.

A to posledne, raise PF otrasny ale to asi vies, super to hra evidentne rovnako tragicky ako ty, ale nedocalloval ta "len s inside", zrejme ti uslo ale mal aj 2 overs, proti tvojmu tilt rangu mal nuts, keby som sa nejakym zazrakom dostal do takeho spotu snap callnem ta aj ja.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 11 Okt 2010 10:05

7castle napísal:KK hoci najprv to vyzeralo ze to bude inak, uz som pochopil ze tebe su akekolvek rady ukradnute

Mne nie su ziadne rady ukradnute, neviem, kedy som to napisal alebo povedal....to ze si poviem nazor, ktory je iny ako ostatnych znamena, ze ignorujem rady? Ja som na zaciatku este povedal, ze nie som profik a ani si nemyslim, ze to hram dobre....a v tych reportoch kritizujem aj sam seba, pretoze v pokri clovek nikdy nedosiahne dokonalost....ucim sa to hrat.....teraz k tvojim pripomienkam:

88 preflop so stvrtinou stacku je samozrejme zly plan...ale niekedy to podla mna treba zariskovat...ja neviem, mozno zase vravim zle a ty to hras inac, na flop KJ3 a pod. samozrejme nemam co robit, ale zas ja som hrac, ktory nehra len top kombinacie....nie vsetci sme tight hraci a nie vzdy hram podla percent a statistik, poker je podla mna aj o niecom inom, ale to je len moj skromny nazor....

Na flope A2456 betujem 10000 na river s AJ preto, lebo mi to moze stale zahodit aj so silnejsou rukou ako AK,AQ, kedze je tam realna straight, a set by mi to hral inac a pretacal ma podla mna. Ja neviem, ale ked betujem flop, betujem turn, mam checkovat river??? Ved checkom na river ukazujem slabost alebo nie? To nemyslim ironicky, ale vazne sa pytam...

O poslednej ruke sa nevyjadrujem, sam som povedal, ze ma to nebavilo, takze by som raisol aj 73off preflop a na flope AKQ push AI :fish: takze tolko k tejto hande
KKpokerkingKK

Odoslaťod tucniak 11 Okt 2010 10:45

co znamena ;niekedy to treba zariskovat'?
kedy?argumenty?ready?

a ked pride KJ3 tak 'nemas co robit', castle ti napisal, ako casto podobny board pride= tak casto zahodis 1/4 stacku. To ti nevadi? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod popoBA 11 Okt 2010 10:54

nie 1/4 ale dokonca 1/3
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 11 Okt 2010 11:12

tucniak napísal:co znamena ;niekedy to treba zariskovat'?
kedy?argumenty?ready?

Neviem....chcem sa opytat, ci nikto nikdy nezahral middle pair tak ako ja teraz....ale uprimne....
KKpokerkingKK

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!