Po nejakom tom case znova nieco napisem. Turnaj 23freez u pietra, GTD 2000, prvych 18 este malo vstup do freerollu o auto.
Start stack 7000, hracov spolu cca 110.
Prisiel som asi po 5 minutach k stolu a tam uz massive chipleader so stackom cca 22000, ktory ako som sa dozvedel, zobral dvoch naraz. Ja som hral od zaciatku agresivne a dost som blufoval, nastastie mi to prechadzalo. Dotycny chipleader to vsak robil este lepsie a vyradoval jedneho za druhym, az mal okolo 60000 chipov a to bol len druhy level. V prvej dolezitej hre som si raisol na BTN na 650 s 67 a styria ma docallovali, na flop 345 rainbow. Prvy bet, druhy call, treti AI, fold, ja AI, ostatni fold, ukazal mi 26
a este zahlasil, ze je urcite nuts...Bye bye...Dostal som sa na cca 25000. Potom prisla krasna hra, ked som si na UTG nasiel koniky, len som sa limpol, chipleader raisol na 800, za nim push AI cca 4500, ja insta AI a chipleader insta call. Pusher ukazal JQ, chipleader AK. Flop JQ4 ma vystrasil, jelikoz pusher trafil 2 pary a leader gut shot. Turn 6 a river krasna 4. Dostal som sa na cca 60000 chipov a ked som si to spocital, bohato by mi to stacilo na FT.
Ja gambler som vsak hral dalej a prisla jedna hra, ktora ma dost pobavila a ochudnila mi stack o cca 10000. Sadla si jedna holka, asi ani nevedela, ako sa hra poker, nevedela ani pravidla, co ma ako robit. Nasiel som si J10 na ruke, raisol som na 800, ona call. Flop JT2. Ja bet 1200, ona AI
ja kukam jak puk...tak sup call. A ona JJ. Ok...
Po prestavke som sa uz blaznil a hoci som mal este stale okolo 45000 pri avg 15000, tak som bol unaveny a limpoval som sa skoro vsade. Potom som si nasiel AK na UTG, tak som si raisol na 1800, vsetci fold az na toho spominaneho chipleadera, ktory ma jediny pokryval na stole, ktory ma reraisol na 4500. Tak ja push AI, on insta call. Show KK, pomoc neprisla. Aka ironia, ked sme si vlastne vymenili ruky a ja som napokon vypadol.
PS: moja najvacsia chyba je, ze nedokazem udrzat monster stack a som prilis hravy. Bohuzial som
Ciao....