Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Report z turnajov v BA (KKpokerkingKK)

Odoslaťod KKpokerkingKK 07 Sep 2010 09:08

popoba napísal:akoze v ccc BRUTALNE znizili garanty.aj o viac ako 50 percent to je dost sick.skoda,tam som hraval velmi rad,montesino sa mi az tak nepaci.

Co sa prostredia tyka, tak sa mi najlepsie hraje v Golden Vegas, aj ked mi tam vadia tie automaty a pod. A tie turnaje stratili smrnc, niekedy sa tam v stredu hravali 100E FO a stale sa menili turnaje a teraz? Pondelok piatok freeroly, dva dni triple chance a dva dni freezouty. A stale to iste dokola....Na cashi stale ti isti ludia....A najskaredsi klub je podla mna v poker23, tma jak v pekle, amateri dealeri.
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod popoBA 07 Sep 2010 09:48

ccc som myslel concorde vo viedni ak sme sa nahodou nepochopili :)
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod ferkan 07 Sep 2010 09:51

stale ti isti ludia na cashi je aj vyhoda nie ? Aspon ta nemaju cim prekvapit :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 07 Sep 2010 10:13

ferkan napísal:stale ti isti ludia na cashi je aj vyhoda nie ? Aspon ta nemaju cim prekvapit :)

Stale cakam, ze tam padne ten Bad beat jackpot a ze ja tam prehram nejaky ten poker a furt nic :Yahoo!:
KKpokerkingKK

Odoslaťod KKpokerkingKK 07 Okt 2010 14:05

Po nejakom tom case znova nieco napisem. Turnaj 23freez u pietra, GTD 2000, prvych 18 este malo vstup do freerollu o auto.
Start stack 7000, hracov spolu cca 110.
Prisiel som asi po 5 minutach k stolu a tam uz massive chipleader so stackom cca 22000, ktory ako som sa dozvedel, zobral dvoch naraz. Ja som hral od zaciatku agresivne a dost som blufoval, nastastie mi to prechadzalo. Dotycny chipleader to vsak robil este lepsie a vyradoval jedneho za druhym, az mal okolo 60000 chipov a to bol len druhy level. V prvej dolezitej hre som si raisol na BTN na 650 s 67 a styria ma docallovali, na flop 345 rainbow. Prvy bet, druhy call, treti AI, fold, ja AI, ostatni fold, ukazal mi 26 :lol2: a este zahlasil, ze je urcite nuts...Bye bye...Dostal som sa na cca 25000. Potom prisla krasna hra, ked som si na UTG nasiel koniky, len som sa limpol, chipleader raisol na 800, za nim push AI cca 4500, ja insta AI a chipleader insta call. Pusher ukazal JQ, chipleader AK. Flop JQ4 ma vystrasil, jelikoz pusher trafil 2 pary a leader gut shot. Turn 6 a river krasna 4. Dostal som sa na cca 60000 chipov a ked som si to spocital, bohato by mi to stacilo na FT.
Ja gambler som vsak hral dalej a prisla jedna hra, ktora ma dost pobavila a ochudnila mi stack o cca 10000. Sadla si jedna holka, asi ani nevedela, ako sa hra poker, nevedela ani pravidla, co ma ako robit. Nasiel som si J10 na ruke, raisol som na 800, ona call. Flop JT2. Ja bet 1200, ona AI :P ja kukam jak puk...tak sup call. A ona JJ. Ok...
Po prestavke som sa uz blaznil a hoci som mal este stale okolo 45000 pri avg 15000, tak som bol unaveny a limpoval som sa skoro vsade. Potom som si nasiel AK na UTG, tak som si raisol na 1800, vsetci fold az na toho spominaneho chipleadera, ktory ma jediny pokryval na stole, ktory ma reraisol na 4500. Tak ja push AI, on insta call. Show KK, pomoc neprisla. Aka ironia, ked sme si vlastne vymenili ruky a ja som napokon vypadol.
PS: moja najvacsia chyba je, ze nedokazem udrzat monster stack a som prilis hravy. Bohuzial som :fish:
Ciao....
KKpokerkingKK

Odoslaťod popoBA 07 Okt 2010 14:32

tak s tym nieco rob ne?my mame s kamosom propbet ze za kazdy jeden limp co spravime davame tomu druhemu 1euro.

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod KKpokerkingKK 07 Okt 2010 14:52

Tak to by som dopadol...to dam radsej za kazdy limp 1 euro do prasiatka a po roku mozem ist na WSOP Main Event :poklona:
KKpokerkingKK

Odoslaťod popoBA 07 Okt 2010 14:57

nice play :good:
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod cercerBTSSK 07 Okt 2010 15:58

KKpokerkingKK napísal:Tak to by som dopadol...to dam radsej za kazdy limp 1 euro do prasiatka a po roku mozem ist na WSOP Main Event :poklona:

zase mi skoro slzy vyhrkli ... :lol2:
potom sa prihlas vo Vegas ze ktory si, nech viem ze limpujes :D
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 08 Okt 2010 11:54

cercerBTSSK napísal:potom sa prihlas vo Vegas ze ktory si, nech viem ze limpujes :D

Viva Las Vegas...o rok tam nabeton idem, planujem hrat 1000 NLH a 1500 Omaha Hi. A ked nasetrime veeeela lovesiek, tak hadam aj Main event....
KKpokerkingKK

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 45 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!