Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
Re: Riddlah Blog
zeby ti chcela naznacit, ze uz na nu nemas cas?:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Re: Riddlah Blog
no do kelu to ma nenapadlo, musim si zlepsit svoje reading skilly
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
dneska som skusal zahrat si dlhsie poker ako obvykle podarilo sa mi na svojom mikro-limite spravit 400ruk, co ma sice od grindera daleko velmooo, ale vacsinou som bol zvyknuty na kratke sesson, zostal som v zisku, aj ked sesson nesla podla mojich predstav, zisk boli male o to hlavne vdaka fishkam, ze vobec nejake boli(zisky). Fishka, ktora capuje river s air je rox, najme ked mam na ruke fullhause
ked som prehraval zistil som, ze mam skleslu naladu, a to nieje dobre, ked sa raz dostanem na normalny limit, tak ja budem sklesla kopa:D ked budem zazivat normalne swingy
ked som prehraval zistil som, ze mam skleslu naladu, a to nieje dobre, ked sa raz dostanem na normalny limit, tak ja budem sklesla kopa:D ked budem zazivat normalne swingy
-
Dnes som skusil, pridat si dalsi stol, a hranie troch stolov, nebolo pre mna take pohodlne ako hranie dvoch. Respekt vsetkym multitablerom. Pocas hrania troch stolov som prepol do fukcie autopilota, z ktorej som sa nedostal ani ked som ten treti stol vypol. Tak som usidil, ze radsej si dam od pokra prestavku. Co mas vsak zlosti je ze zacinam Break Evenovat. hoci stale lepsie BE, ako ist strmhlav dole. Aspon keby rychlejsie isli FTP, nech si mozem kupit daco z toho ich shopu na pamiatku keby ze raz bustnem:D
Musim sa nejak zamysliet nad psychickym postojom k pokru. Ked si sadne za stol tak chcem vyhravat a ked vyhravam tak sa tesim, ale ked nie tak som poklesly. Podla mojej novej knihy sa da protitomu "lpeni" branit pozitivnym myslenim. Ale ako to vyuzit pri pokrovom stole ? Takze co by som sa mal naucit, este ked sa ucim za malo ? Predpokladam, ze prehravat a brat to pozitivne. Nemam sice teraz ponatie ako. Ale snad na to pridem.
inač otazka, ak to niekto čita, da sa nejak naučit, multitablit, napr. tak ako teraz davam pozor na dve stoly, budem dokazat davat pozor na 4 ?
Musim sa nejak zamysliet nad psychickym postojom k pokru. Ked si sadne za stol tak chcem vyhravat a ked vyhravam tak sa tesim, ale ked nie tak som poklesly. Podla mojej novej knihy sa da protitomu "lpeni" branit pozitivnym myslenim. Ale ako to vyuzit pri pokrovom stole ? Takze co by som sa mal naucit, este ked sa ucim za malo ? Predpokladam, ze prehravat a brat to pozitivne. Nemam sice teraz ponatie ako. Ale snad na to pridem.
inač otazka, ak to niekto čita, da sa nejak naučit, multitablit, napr. tak ako teraz davam pozor na dve stoly, budem dokazat davat pozor na 4 ?
-
Ten multitabling pride casom sam, tiez si pamatam ako som niekedy ledva stihal 2 stoly, to ze to stihas zistis podla mna tak, ze sa pri 2 stoloch zacnes nudit, to znamena zacnes si pri tom citat, pozerat serial alebo chatovat o 106.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Riddlah napísal:Aspon keby rychlejsie isli FTP, nech si mozem kupit daco z toho ich shopu na pamiatku keby ze raz bustnem:D
heh,napodobne..ale práve dneska mi prišiel USB kľúč/-enka tak ja už niečo mám
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
vlade napísal:Ten multitabling pride casom sam, tiez si pamatam ako som niekedy ledva stihal 2 stoly, to ze to stihas zistis podla mna tak, ze sa pri 2 stoloch zacnes nudit, to znamena zacnes si pri tom citat, pozerat serial alebo chatovat o 106.
haha, tak nejsem sám? Třeba vím, že 8hu najednou je pro mě už fakt moc, u 3-4 jsem vpohodě a u 2 se dívám na seriál nebo chatuju:)
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Riddlah napísal:budem dokazat davat pozor na 4 ?
Postupne sa to bude zlepsovat, no worries . Viac situacii sa pre teba stane standardom a budes schopny na ne reagovat podstatne rychlejsie. Samozrejme musis potom najst taky pocet stolov, pri ktorom bude stale moznost nieco aj premysliet .
+1 bod za vetnu skladbu BTW !
spax napísal:u 2 se dívám na seriál nebo chatuju
Pozerat serial alebo chatovat, tak to je vacsinou nic moc. Radsej sa sutredit na samotnu hru, kym nemas autopilota ako nanonoko alebo durrrr .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Riddlah will know how to multitable, that is LEGEN wait for it
DARY
mne sa paci ta siltovka,
report
Včera som si s kamratkou dali navzajom navyky, ktore budeme robit, moj navyk spociva v tom, ze kazde rano, medzi tym ako vypyjem zeleny jacmen a dam si ranajky cvicim. Takze dneska sa mi to podarilo, podla mojej knihy tak za mesiac sa mi to dostane do podvedomia. Nieco ako umyvanie zubov.
Takisto som vymyslel (precital s two plus two fora) ako sa zbavit stresu a poklesnej nalady pri prehravani, dal som si pasik svojho HUDU, s mojimi statmi tam aby som nevidel svoj stack. Takze aj ked som dneska dostal na hubu ked moji protivnici chytili runner runeer flashe, postupky, gutshoty, tak ma to netrapilo lebo som nevedel ako som na tom zle ci dobre. Az na konci sesson som sa dozvedel ako na tom som. Aplikujem to sice len druhy den na par ruk, ale citim sa lepsie, akurat ze som stratovy za ten cas ale to bude asi len nahodou. A ked to pouzivaju twoplustwo foraci tak to bude dobra vec.
DARY
poldinhoo napísal:Riddlah napísal:Aspon keby rychlejsie isli FTP, nech si mozem kupit daco z toho ich shopu na pamiatku keby ze raz bustnem:D
heh,napodobne..ale práve dneska mi prišiel USB kľúč/-enka tak ja už niečo mám
mne sa paci ta siltovka,
report
Včera som si s kamratkou dali navzajom navyky, ktore budeme robit, moj navyk spociva v tom, ze kazde rano, medzi tym ako vypyjem zeleny jacmen a dam si ranajky cvicim. Takze dneska sa mi to podarilo, podla mojej knihy tak za mesiac sa mi to dostane do podvedomia. Nieco ako umyvanie zubov.
Takisto som vymyslel (precital s two plus two fora) ako sa zbavit stresu a poklesnej nalady pri prehravani, dal som si pasik svojho HUDU, s mojimi statmi tam aby som nevidel svoj stack. Takze aj ked som dneska dostal na hubu ked moji protivnici chytili runner runeer flashe, postupky, gutshoty, tak ma to netrapilo lebo som nevedel ako som na tom zle ci dobre. Az na konci sesson som sa dozvedel ako na tom som. Aplikujem to sice len druhy den na par ruk, ale citim sa lepsie, akurat ze som stratovy za ten cas ale to bude asi len nahodou. A ked to pouzivaju twoplustwo foraci tak to bude dobra vec.
-
YOUUUU GOOOTTT OWNEED BRITISH LONGBOWMAN
HAIL BYZANTHINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okej, a teraz seriozne, sklansky je genius, zasa chapem o čosi viac pokru, teda zacal som pozerat DVDecko, kde rozprava
čo sa tyka mojho pokroveho učenia, nejak som sa zastavil na blindoch, snažim sa učiť ako sa na nich hra, a chapať o čo tam ide
btw: ak nahodou niekto to cita ? je blind battle to iste ako limit heads up ? myslim, je tam taky isty štyl hry ? su nejake rozdiely ?
HAIL BYZANTHINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okej, a teraz seriozne, sklansky je genius, zasa chapem o čosi viac pokru, teda zacal som pozerat DVDecko, kde rozprava
čo sa tyka mojho pokroveho učenia, nejak som sa zastavil na blindoch, snažim sa učiť ako sa na nich hra, a chapať o čo tam ide
btw: ak nahodou niekto to cita ? je blind battle to iste ako limit heads up ? myslim, je tam taky isty štyl hry ? su nejake rozdiely ?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 47 hostí.