Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Blog

Odoslaťod lolofon 09 Aug 2009 15:45

velmi podobny mp3 som mal aj ja, po par mesiacoch mi ho nejaky dobrak potiahol... :x

GL v tom FLHE :gl:
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod Riddlah 10 Aug 2009 11:54

diki :)

no snad mojmu sa take nic nestane :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Riddlah 15 Aug 2009 19:56

Limit holdem, šiel pomaly ale isto, až na jeden den ked som porušil všetky pravidla behom pol hodinu, o multitablingu, stoplosse, bankrol managmente, atd. Takze som sa vratil s limitom na uroven kde som bol. Mozna trocha vyssie. Stava sa. Som trdlo viem :wall: :wall: :wall: :wall: thanx God ze sa ucim na 0.02/0.04 limitoch

Takze poker na mesiac asi budem musiet upustit, keze zajtra dochadzam kopat do Bojnej. Archeologicky Vyskum. Good "Luck" Everyone.
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 12 Sep 2009 12:35

A som spat. Posledny deň sa nam podarilo vykopat rimsku mincu zo 4.storocia s dierkou, čiže bola použivana ako privesok nejakym slovanom alebo germanom.
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 27 Sep 2009 10:55

Takže prave preživam hot run v limit holdeme. Odohral som za necele tri tyzdne len okolo 2k ruk, co je dost malo.
Limit Holdem 0.10 - 0.20

Obrázok

Občas som naletel na vyšši set ako bol moj, občas naleteli mne. Občas ma suckoutli, občas som suckoutol ja. Nechcel som vela hrat, lebo, ešte stale sa necitim mať dosť veľa vedomosti o tejto hre. Ale na fulltilte bola dobra akcia Take 2, tak som sa snazil hrat aspon hodinu denne dve stoly. Celkovo si myslim, ze som z niektorych ruk, kde som nevedel ci som popredu ci pozadu, mohol vytrieskat vacsiu value.

Pozeral som serie Price is right, Real life Microlimit Grinder a Road to Robusto. Z kazdej mam pozretej par casti, niektore aj viac krat. Ale momentalne najviac sa mi paci Price is right. Problem na ktory som narazil je moja anglictina, rozumiem tak 60% - 70% ale musim byt velmi sustredeny co ma dost vycerpa. Takisto som zacal viac pozerat two plus two forum, a obcas som aj nieco postol.

V buducnosti planujem:

-min. hodinnu denne venovat DC videam
-min. pol hodinu si pozerat twoplustwo forum sekciu shorthanded limit holdem for small stakes
-min. hodinu denne hrat 6max. limit holdem , 2 stoly
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 30 Sep 2009 21:05

som dost nespokojny zo svojim dnesnym dnom, povinosti, ktore su pre mna primarnejsie ako poker som si sice splnil, ale nevenoval som sa dneska seriozne pokru, ako som si to predsavzal :wall: namiesto toho som hral age II a pozeral hausa a donkaril na poker time, zapol som si tam poker a hral len tak pre zabavu nejaku odrodu Fx game.

cele zle :D :wall: musim sa niekde pokarhat aby sm kludne mohol ist spat
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 30 Sep 2009 21:10

Fuuuuj, si sa hral a pozeral serial. A zarabat na platenie uctov bude kto?!? :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 30 Sep 2009 21:22

mozno tie primarne povinnosti:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 30 Sep 2009 23:24

a este som aj cital knihu :(
:D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 13 Okt 2009 13:10

včera sa mi dostala do ruky kniha, od mojej best kamaratky, človek a čas, zatial som sa dal cez par stran ale vyzera to velmi zaujimavo, je to o time managmente

dneska som si rozhodol ze si spravim poriadok na stole !!!!!
Obrázok používateľa
Riddlah

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!