Takže prave preživam hot run v limit holdeme. Odohral som za necele tri tyzdne len okolo 2k ruk, co je dost malo.
Limit Holdem 0.10 - 0.20

Občas som naletel na vyšši set ako bol moj, občas naleteli mne. Občas ma suckoutli, občas som suckoutol ja. Nechcel som vela hrat, lebo, ešte stale sa necitim mať dosť veľa vedomosti o tejto hre. Ale na fulltilte bola dobra akcia Take 2, tak som sa snazil hrat aspon hodinu denne dve stoly. Celkovo si myslim, ze som z niektorych ruk, kde som nevedel ci som popredu ci pozadu, mohol vytrieskat vacsiu value.
Pozeral som serie Price is right, Real life Microlimit Grinder a Road to Robusto. Z kazdej mam pozretej par casti, niektore aj viac krat. Ale momentalne najviac sa mi paci Price is right. Problem na ktory som narazil je moja anglictina, rozumiem tak 60% - 70% ale musim byt velmi sustredeny co ma dost vycerpa. Takisto som zacal viac pozerat two plus two forum, a obcas som aj nieco postol.
V buducnosti planujem:-min. hodinnu denne venovat DC videam
-min. pol hodinu si pozerat twoplustwo forum sekciu shorthanded limit holdem for small stakes
-min. hodinu denne hrat 6max. limit holdem , 2 stoly