dzejkej napísal:Tak vcera mi prisli bubaky z ostatnych herni a PokerSavvy bonus na MB a toz som to hodil vsetko do UltimateBet, kedze som o tej herne (mimo toho podvodu ) pocul vcelku dobre veci.
Cez raketherake.com som si urobil ucet (ak chce niekto ist cez raketherake niekam, piste a ja vam poslem tell a friend ), hodil som tam deposit na max bonus a islo sa ...
... teda islo by sa, keby som nezadal zly promotional code pri prvom deposite a nedostal peknych 0 bonusovych dolarov . 3/4 dna som komunikoval so supportom a bonus mi nakoniec dali, takze pfuu.
Kecal som na fore na DeucesCracked a jeden chlapik tvrdil, ze na UltimateBet dostava prakticky 70% rakeback (vs MGR) na NL50, tak som si vypytal matematiku a poslal to. Celkom som cumel . Tu je link: http://www.deucescracked.com/topics/141 ... per_page=1
Po polnoci som si dal session, kde som vyletel na +1BI, tesil sa ako to ide. Radost netrvala dlho a prehral som AA vs KK, set over set, par mensich potomv a bol som -1.5BI. No bol som spokojny, lebo som nehral zle. Potom sa zacala break-even session (TuKE, Ty satan! ), ktora trvala tak zdravo - do 7mej rano . Samozrejme som skoncil este viac v minuse, hra mizerna, myslenie veskere-zadne.
Dnes som si dal pokracovanie a zase som co to prehral a do plusu som sa dostal vdaka luckbox on, badplay on. S AA na ruke som riverol proti superovemu flopnutemu setu a turnutemu FH lepsi FH (7xJJA .. 77 vs AA), nezlozil som na vystrazny turn minraise na dry boarde, zaluckoval som, natlacli sme to tam, vznikol 520BB pot a zrazu som bol v pluse . Aj by som sem dal history, ale hanbim sa ako pes .
V blizkej buducnosti budem musiet porozmyslat co s tymi non-showdownami a pozriet si asi na CR videa z postflop micro hry proti fishkam a tak. Ked sa naucim pri hre mysliet tak ako by som mal a prestanem zapinat po hodine autopilota, tak budem rad .
Co sa tyka stolov, tak UltimateBet ROCKS. V noci tam bolo tak 15 6max stolov. Tak 12 z nich malo VPIP nad 45%. Ako malu ukazku uvadzam screenshot jedneho stola. Pri jednom stole: 83/17/1, 43/0/1, 38/4/0, 64/4/7 .
Clovek tu musi byt schopny zarabat dobrou hrou pekne BB/100 .
Stats:
4 stoly (3-5 striedavo)
NL25
4.30 BB/100
19.9/14.4/2.37/3bet 3.6
Ak ste to docitali az sem, vsetka cest. Mne by sa to citat nechcelo . Idem sa ucit na skusky a vstrebat aj nejake postflop vedomosti, nech hram lepsie .
pekny cteni ja na UB taky chvili hral , fishek je tam taky dost , ale az budes hrat nl50+ tak te bude hodne nicit ten Bad Beat Jackopt, kvuli kteremu si od nl50- (400 asi) bere herna z kazdeho potu 0,5usd prave na ten BBJ. Coz je docela hodne , nekde na netu jsem dokonce cetl ze na nl50 to dela asi 3,5BB/100 . Takze nevim, pokud planujes nekdy v brzke dobe jit na nl50 tak bych se radsi porozhlednul po jine herne.