S dzejkejom na rybach (blog)
Re: S dzejkejom na rybach (blog)
deep hra je strasne tazka btw, lepsie je sa posuvat vpred so 100BB stackom si myslim.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:deep hra je strasne tazka btw, lepsie je sa posuvat vpred so 100BB stackom si myslim.
nehadam sa, ked ide o rega, ale ked mas pri stole take fishky ako na screenshote a maju 200BB stacky, tak to sa neda odolat .. clovek nikdy nevie, co ich pochyti
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
jj, 200BB suckouty miesto 100BB suckoutov by isto prispievali k mojej psychickej pohode:
vlastne to asi zvacsuje swingy, ci hore, ci dole, ked variance s anezmeni len pocet BB co v tom lieta, ano..
vlastne to asi zvacsuje swingy, ci hore, ci dole, ked variance s anezmeni len pocet BB co v tom lieta, ano..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
No ide o to, ze ak mas fishku, kto vela calluje a vela ide na showdown (ako ja niekedy ) a sedi Ti zam s 200BB, tak najviac ziskas, ked si das tiez tolko. Ak je napr. schopna darovat 200BB s TPTK alebo nejakymi 2 random parmi, tak to je skvela prilezitost. Druha vec je, aby som nebol ani ja moc spewy .
Kazdopadne viem, ze normalne v deep hre sa hodnota kariet znacne meni. Mam za sebou kopu osobnych skusenosti = videl som videa
Kazdopadne viem, ze normalne v deep hre sa hodnota kariet znacne meni. Mam za sebou kopu osobnych skusenosti = videl som videa
-
tak napr ak mam za seba vraviet, tak mne vyhovuje na 100BB, ze poker je tak postaveny, ze ked zacnes standardny pf raise, ryba call, mas ruku a ides pot flop, pot turn, na rivri zostane akurat na shove:D:D..nechcem si to komplikovat dlasimi 100 bb:D
-
Ako tu tak čítam o rybkách a deep stoloch, tak sa neviem dočkať, kedy konečne dorazia prachy z LuckyAce na MB
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Ako tu tak čítam o rybkách a deep stoloch, tak sa neviem dočkať, kedy konečne dorazia prachy z LuckyAce na MB
Na aky limit tam chces nastupit?
-
To ešte netuším, budem tam hrávať iba tak príležitostne, cestovateľský roll má 300usd, takže asi agresívny BRM na NL50/NL100, ešte uvidím ako to bude s tými deep stôlmi a stackmi na nich .
Ak by na NL100 mali všetci po 200, tak budem asi hrávať NL50, kde má väčšina okolo 100 na stole
Ak by na NL100 mali všetci po 200, tak budem asi hrávať NL50, kde má väčšina okolo 100 na stole
-
ako je mozne, ze nepadnes 3BI ani raz?:D:D
-
tucniak napísal:ako je mozne, ze nepadnes 3BI ani raz?:D:D
Hrám 1-2 stoly a hrám tak, aby som mal vždy jeden BI v zálohe.
Edit: Teda ak hrám 2xNL100 a na jednom prehrám BI, tak potom hrám už iba jeden, aby som mohol priebežne doplnovať stack na stole.
Hral som tak na LuckyAce a tam sú takí zlí hráči, že tam sa ozaj hlbšie padnúť nedá
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.