No zbohom, clovek si refreshne po dlhsej dobe forum a hned je vidiet, ze APminer sa vratil zo silvestrovskej dovolenky
.
Freeroll dopadol uzasne - hral som tak 6 ruk. Z toho prve 2 som hral prve 3 minuty, boli to PP a flopol som 2x FH
. Nakoniec som skoncil 45, co bolo ITM a dokonca o prize level vyssie ako minimum. Nieco nad $4 doma, weej
.
Cash game dopadla vybordelne. Skoncil som zdravych -$120, takze cca 5 BI v minuse (ale ja sa utesujem, ze je to 2.5 deep BI
).
869 ruk
2 (a tak 10% casu 3 stoly)
-55 BB/100
23.1/19.0/2.67/3bet 4.3
Najprv sa pekne darilo, vyhraval som male poty, aj nejaky ten showdown, pohodicka. Casom sa to vsak dost zopsulo a nejak ma pwnoval hocikto, kto zavital k mojmu stolu
. Veci typu raisovany pot s maniakom, co dostane runner runner str8, ja flopnem trips, super flopne tiez s lepsim kickerom a ja mam FH, ked super ma quads (AAxAx, ja TT, super A3), to boli veci, s ktorymi sa asi prilis nedalo robit, ale este si to dodatocne omrknem.
Pocas hry som si vsak zaznacil jednu ruku, s ktorou si neviem prilis rady. Naznacim myslienkove pochody
.
UltimateBet $25.00 No Limit Hold'em - 6 players -
View hand 4964The Official
DeucesCracked.com Hand History
ConverterHero (MP): $52.40 pre zvedavych - ja na stole 18/16/2.6/3bet 3.9 CO: $55.21 super 18/8/1/3bet 8/cbet 40 .. 152 rukBTN: $8.56
SB: $11.52
BB: $19.34
UTG: $20.13
Pre Flop: ($0.35) Hero is MP with A
K
UTG calls $0.25,
Hero raises to $1,
CO raises to $3.75,
4 folds, Hero calls $2.75
raisujem limp 64/0/2 fishky .. pouzival som 3BB + 1BB per limper, co malo byt skor viac, aby sa mi nenahrnul do potu niekto iny a mal na mna poziciu .. 3betuje ma villian s 3bet 8 - 4betovali by ste to s tymi stackmi a jeho stats? som mal pocit, ze ak callne 4bet niekto s PFR 8, tak som skor pozadu, ale na druhej strane som OOP a bez iniciativy to tiez nie je vyhra Flop: ($8.10) 6
T
7
(2 players)Hero checks,
CO bets $5.00,
Hero raises to $15.50, CO calls $10.50
check/call a ani check/fold som netuzil uskutocnit, takze zostala posledna moznost .. co sa tyka size, tak som cital niekde od BalugaWhale o koncepte raisovania, kedy nechcem riskovat vela, ale superovi je jasne, ze je v ohrozeni jeho cely stack, no na push som planoval foldnut .. dufam, ze som tie balugove rady interpretoval spravne .. namietky nejake? ak callne, tak som chcel pushovat ak pride A, K a aj Qs, Js - nech mu kludne pride set, ja sa nebojim [ze moze dostat set ma v tom zapale ani moc nepapadlo ]Turn: ($39.10) 5
(2 players)Hero bets $33.15, CO calls $33.15
no nie je to sice idealne, ale som si povedal, ze s trochou fold equity by tu push nemal byt zly, moj c/r si moze vysvetlit aj ako draw (nieco ako AKss, AQss) .. tak som to tam vrazil ... super instacallol, co ma prekvapilo a cakal som aspon zamyslenie sa, kedze vyzeral byt thinking player .. a blby uplne nebol, lebo sa ma po ruke spytal, preco som to nechcel 4betovat River: ($105.40) T
(2 players)Som si otvoril calc a mozno som pocital zle, ale:
1) ak ma QQ, tak nepotrebujem ani fold equity a malo by to byt +EV
2) ak ma KK, tak okolo 17% fold equity treba
3) ak ma AA, tak okolo 35% fold equity
QQ ma pritom 2x castejsie ako KK alebo AA. Nejake ine ruky som mu ani nepriradoval.
Mate pocit, ze tam ta fold equity je? Ako by ste to zahrali vy?
Cize som uzasne skoncil zatial na +$3.68 za 4K ruk, co som tam odohral, co nie je ziadny zazrak, samozrejme. Vdaka bohu za rakeback a bonusy - aspon mam na kavu
.
Tak drzte palce na skuske