S dzejkejom na rybach (blog)
Re: S dzejkejom na rybach (blog)
ak by som uz chcel hrat nejak agro tak preflop , na flope by som ale skor ch/f v tejto situacii
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Je to cele divne, ako wecko napisal tak by som sa s takymto typkom neblaznil I ked 4betovanie je trosku blaznenie sa
Keby mal 3bet tak <5% tak by som mu to aj polozil PF Keby som to 4betoval tak takyto flop je dost humusny aj na cbet, tam by som zas musel vidiet vysoke cislo fold to cbet
Keby mal 3bet tak <5% tak by som mu to aj polozil PF Keby som to 4betoval tak takyto flop je dost humusny aj na cbet, tam by som zas musel vidiet vysoke cislo fold to cbet
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Tak nabuduce 4betujem a vypnem na takomto flope. Minimalne v tomto pripade by to vyslo lacnejsie na 100% .
No mam na neho 152 ruk a fold to c-bet ma 100%, lenze su to zevraj iba 3 situacie, heh.
ferkan napísal:tam by som zas musel vidiet vysoke cislo fold to cbet
No mam na neho 152 ruk a fold to c-bet ma 100%, lenze su to zevraj iba 3 situacie, heh.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
blba situacia, najrozumnejsi je asi fold na jeho 3bet
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
hmm a toto presne mne nevyhovuje na 200BB stackoch, neviem si urcit hranice, kedy sa stacknut, a AK pf all in uz tiez nei je take happy atd..
aj v 3 bet spote je este stale vela stacku behind a hra je zlozitejsia na turne a rivri, kde ja robim najviac chyb.
inac ja by som sa vzdal uz na tom turne:)..jedine, co dokazem je ze mozno zlozi alebo splitujem..ale mozno si myslim blbosti
aj v 3 bet spote je este stale vela stacku behind a hra je zlozitejsia na turne a rivri, kde ja robim najviac chyb.
inac ja by som sa vzdal uz na tom turne:)..jedine, co dokazem je ze mozno zlozi alebo splitujem..ale mozno si myslim blbosti
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no 200BB stack nie je easy hra a detto s AK, ale je to challenge a aspon sa naucim nieco nove a pri tom zaplatim nejakemu regovi veceru s jeho polovickou a podobne .. som dobra dusa
-
tucniak napísal:inac ja by som sa vzdal uz na tom turne:)..jedine, co dokazem je ze mozno zlozi alebo splitujem..ale mozno si myslim blbosti
No mne to "mozno zlozi" dost staci. Ak mi zlozi 1 z 5 dajme tomu, tak uz by sa to malo oplatit - minimalne by som od zaciatku ruky mal stratit celkovo menej ako keby som turn check/foldol . Len tazko clovek pocita co i len pribliznu fold equity pri takych zvlastnych statsoch a na NL25, cize ten turn moze byt vselico od dost stratovy po vcelku ziskovy.
Clovek aby sa naucil foldovat AK na 3bet OOP proti niekomu s 3bet 8% .. kam ten svet speje .
-
dzejkej napísal:no 200BB stack nie je easy hra a detto s AK, ale je to challenge a aspon sa naucim nieco nove a pri tom zaplatim nejakemu regovi veceru s jeho polovickou a podobne .. som dobra dusa
inac imo na nl25 mi taky spot 1/5 nikto nepolozi, teda, je to prilis nejasne ziskovost a stratovost, ja sa spotu radsej vyhnem a je to- mozno nie ideal play, ale vecera doma:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal: inac imo na nl25 mi taky spot 1/5 nikto nepolozi, teda, je to prilis nejasne ziskovost a stratovost, ja sa spotu radsej vyhnem a je to- mozno nie ideal play, ale vecera doma:D
No ked sa jej vyhnes pred flopom foldom proti 3betu, tak okej - easy thing, money saved. Ked az na turne, tak nezabudaj, ze uz si mu zaplatil aspon cestoviny a ovocny caj .
A druha vec - to bolo po veceri a mal som vepro&knedlo&zelo. Byt hladny, tak to foldnem .
-
Viera v Ah
Ale nemaaaal niiiiic
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $47.05
SB: $10.43
Hero (BB): $50.77
UTG: $51.18
CO: $9.74
Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with 3 J
UTG calls $0.25, 2 folds, SB calls $0.15, Hero checks
Flop: ($0.75) 9 Q T (3 players)
SB bets $0.25, Hero raises to $1.25, UTG calls $1.25, SB folds
Turn: ($3.50) K (2 players)
Hero bets $2.25, UTG folds
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $47.05
SB: $10.43
Hero (BB): $50.77
UTG: $51.18
CO: $9.74
Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with 3 J
UTG calls $0.25, 2 folds, SB calls $0.15, Hero checks
Flop: ($0.75) 9 Q T (3 players)
SB bets $0.25, Hero raises to $1.25, UTG calls $1.25, SB folds
Turn: ($3.50) K (2 players)
Hero bets $2.25, UTG folds
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.