S dzejkejom na rybach (blog)
Re: S dzejkejom na rybach (blog)
hmm okolo $4.5 /hod , lepsie ako letna brigada
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Tak dnes som mal s Hielkom coaching a nahrali sme video a zomg, to bude hroza . Som si pustil len nejake useky z camrec suboru a je to kombinacia teplucko znejuceho hlasu, tragickeho prizvuku a blabotania . Amici po pozreti toho videa dostanu z tych prizvukov instatilt IMO .
No musim povedat, ze Hielko je prijemny typek, ktory vysvetloval naozaj velmi jasne a aj to vsetko dokonca davalo zmysel. Nebolo by veru odveci mat ho ako coacha .. Pripravil som 11 ruk a prebrali sme iba 6 za tu jednu hodinu, takze 5 ruk a k nim pricapenych slohovych prac vyslo nazmar, ale co uz.
No musim povedat, ze Hielko je prijemny typek, ktory vysvetloval naozaj velmi jasne a aj to vsetko dokonca davalo zmysel. Nebolo by veru odveci mat ho ako coacha .. Pripravil som 11 ruk a prebrali sme iba 6 za tu jednu hodinu, takze 5 ruk a k nim pricapenych slohovych prac vyslo nazmar, ale co uz.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Pripravil som 11 ruk a prebrali sme iba 6 za tu jednu hodinu, takze 5 ruk a k nim pricapenych slohovych prac vyslo nazmar, ale co uz.
Hod to po mne nech ta mozem zdžubat kedy sa mozme tesit na videjko ci nevie sa este datum? a to prve bez statov v akej je faze?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
uz sa na to tesim
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
emjayko napísal:Hod to po mne nech ta mozem zdžubat
No ten archiv s 11 rukami a notes chcem supnut online az ked bude video, aby to bolo spoilers free .
emjayko napísal:kedy sa mozme tesit na videjko ci nevie sa este datum?
Nevie sa este datum, ale ja by som odhadoval tak 10 dni a viac.
emjayko napísal:a to prve bez statov v akej je faze?
Uz si to dokonca tucniak aj pozrel, dal som dokopy poznamky/sprdnutia/vysmechy od ludi, co to videli a v priebehu buduceho tyzdna to snad aj nahrame. Cez vikend tu tucniak nie je a vacsinu vikendu som aj ja prec.
yegon napísal:uz sa na to tesim
Tak honestly nemam pocit, ze replay videa maju tendenciu byt nejak ubersick na ucenie, pokial sa teda nevysvetluje tona principov. No urcite tam je nejaky fun factor pre ludi, ktori si budu chciet zo mna robit srandu, pre ostatnych je tam len tilt factor z anglictiny .
Snazil som sa davat tam nejake tie otazky, nech sa diskutuju aj rozdielne situacie, ale hodina je strasne malo casu a po prvej ruke, ktora zabrala snad 15+ minut a viacerych otazkach mi bolo jasne, ze sa musim krotit, inak sa nepreberu ani 3 ruky ...
-
Crosslink na spominane video s tucniakom: videa-z-hrania-pokru-f95/luckyace-nl200-tucniak-a-dzejkej-t4976.html#p117377
-
FenderJaguar <3
Som pozeral jedno video z DeucesCracked od FenderJaguar-a ako robi review NL100 session a bola tam fajna pasaz a celom running bad,vyplakavani a robeni dobry rozhodnuti. Dal som si teda pracu to vyextrahovat z videa .
Enjoy!
Enjoy!
-
-
dzejkej napísal:OMG, uz mi tie EV crapy hadzu do mojho blogu? FML!
ludia zacinaju byt nejak moc EV oriented
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.