S dzejkejom na rybach (blog)
Re: S dzejkejom na rybach (blog)
mojich 10K ruk co na nho mam:
graf od zaciatku tohto roka...hehe lol ze running bad
Pacific $200.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 816277
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
squeezy8 (UTG): $250.85
doxie32 (MP): $158.25
kenatots (CO): $273.09
Hero (BTN): $366.00
bossiekop (SB): $163.70
i_like_bacon (BB): $213.45
Pre Flop: ($3.00) Hero is BTN with 5 T
squeezy8 calls $2, doxie32 calls $2, 2 folds, bossiekop calls $1, i_like_bacon raises to $35, squeezy8 raises to $72, 2 folds, i_like_bacon raises to $213.45, squeezy8 calls $141.45
Flop: ($430.90) 4 8 4 (2 players)
Turn: ($430.90) A (2 players)
River: ($430.90) T (2 players)
Final Pot: $430.90
squeezy8 shows A A
i_like_bacon shows K 9
squeezy8 wins $426.90
(Rake: $4.00)
graf od zaciatku tohto roka...hehe lol ze running bad
Pacific $200.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 816277
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
squeezy8 (UTG): $250.85
doxie32 (MP): $158.25
kenatots (CO): $273.09
Hero (BTN): $366.00
bossiekop (SB): $163.70
i_like_bacon (BB): $213.45
Pre Flop: ($3.00) Hero is BTN with 5 T
squeezy8 calls $2, doxie32 calls $2, 2 folds, bossiekop calls $1, i_like_bacon raises to $35, squeezy8 raises to $72, 2 folds, i_like_bacon raises to $213.45, squeezy8 calls $141.45
Flop: ($430.90) 4 8 4 (2 players)
Turn: ($430.90) A (2 players)
River: ($430.90) T (2 players)
Final Pot: $430.90
squeezy8 shows A A
i_like_bacon shows K 9
squeezy8 wins $426.90
(Rake: $4.00)
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Video - soon to come
Len taky maly oznam - aby to bolo cierne na bielom a uz som sa tomu nevyhol ... .
Posledne obdobie som venoval analyze DC videii pre samotnu sajtu vramci projektu Mt. Robusto a nejaky som bol hyperaktivny a tak mi DC za odmenu ponuklo moznost natocit video pod dozorom coacha s nickom Hielko, ktore sa uverejni ako regular video na DC. Dnes som robil prerecorded session z NL200, ktoru som mal potom s nim okomentovat a samozrejme som az na konci zistil, ze som lama a Camtasia mi by default nezobrala HUD overlay a staty jednoducho nie su na videu. Hielko ma s tym poslal kade lahsie a tak mi zostalo neme video zo session ...
Takze v priebehu najblizsich tyzdnov by som rad zamestnal tucniaka a moju malickost a spolu sme okomentovali to video. Myslim, ze tam bude o com diskutovat, pretoze som bol jednak vcelku nervozny z nahravania a par veci si ani nevsimol ("to nie je HU pot? oops") a par misplayol a tucniak pozna regov o nieco lepsie ako ja. A pripadne prizveme aj nelz0na, ak sa necha ukecat .
Zaroven buduci tyzden snad pozbieram nejake zaujimave ruky a pre DC nahrame replayer session a ak tie ruku budu moc nespewy na Hielkove standardy, tak ma caka nahravanie dalsej session na video, meh. Lebo ak sa odomna ocakava, ze tam budem ukazovat deep sick bluffy v 3bet spotoch, tak to mam asi pruser .
Kazdopadne prave som sa upisal a niet uniku!
Posledne obdobie som venoval analyze DC videii pre samotnu sajtu vramci projektu Mt. Robusto a nejaky som bol hyperaktivny a tak mi DC za odmenu ponuklo moznost natocit video pod dozorom coacha s nickom Hielko, ktore sa uverejni ako regular video na DC. Dnes som robil prerecorded session z NL200, ktoru som mal potom s nim okomentovat a samozrejme som az na konci zistil, ze som lama a Camtasia mi by default nezobrala HUD overlay a staty jednoducho nie su na videu. Hielko ma s tym poslal kade lahsie a tak mi zostalo neme video zo session ...
Takze v priebehu najblizsich tyzdnov by som rad zamestnal tucniaka a moju malickost a spolu sme okomentovali to video. Myslim, ze tam bude o com diskutovat, pretoze som bol jednak vcelku nervozny z nahravania a par veci si ani nevsimol ("to nie je HU pot? oops") a par misplayol a tucniak pozna regov o nieco lepsie ako ja. A pripadne prizveme aj nelz0na, ak sa necha ukecat .
Zaroven buduci tyzden snad pozbieram nejake zaujimave ruky a pre DC nahrame replayer session a ak tie ruku budu moc nespewy na Hielkove standardy, tak ma caka nahravanie dalsej session na video, meh. Lebo ak sa odomna ocakava, ze tam budem ukazovat deep sick bluffy v 3bet spotoch, tak to mam asi pruser .
Kazdopadne prave som sa upisal a niet uniku!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
wooow dve videa pre dc ja som vzdy hovoril ze si nas profesor do roka si tam ako coach tomu sa uz nevyhnes...
inak pod tou analyzou videi pre dc si myslel rozoberanie ruk u nich na fore ci ako?
p.s. dufam ze potom to sharnes pre tych co nemaju zaplateny dc
inak pod tou analyzou videi pre dc si myslel rozoberanie ruk u nich na fore ci ako?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
chalani, nech vam to vyjde!
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
emjayko napísal:wooow dve videa pre dc ja som vzdy hovoril ze si nas profesor do roka si tam ako coach tomu sa uz nevyhnes...
No asi som to nenapisal moc zrozumitelne tam hore v tom gulasi, ale je to jedno video pre DC. Malo to byt prerecorded zo vcerajsej session, ale kedze tam nebol HUD, tak bude bud HEM replayer alebo prerecorded z dalsej session.
Pod analyzou videii myslim Mount Robusto - analyza videii a vypisovanie protokolu, z ktoreho sa potom data nahadzu na sajtu a umoznia lepsie vyhladavania vo videach.
Ti, co nemaju zaplatene DC nech si pekne zaplatia .
Inak cez noc som vyprodukoval video a narychlo ho prebehol a vidiet tam faktor nervozity, ked som hral na jednom stole a na druhom som aj zabudol kto som co som a som necbetoval v jasnych spotoch a tak .. bude sranda .
-
no pekne, tesim sa na video s Hielkom som videl jedno video kde ho koucoval krantz, bolo to uz davnejsie ked hraval 2/4... Dnes uz je nejak vypracovany vyssie ?:)
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
ferkan napísal:no pekne, tesim sa na video s Hielkom som videl jedno video kde ho koucoval krantz, bolo to uz davnejsie ked hraval 2/4... Dnes uz je nejak vypracovany vyssie ?:)
To bola asi Omakase seria a tam Hielka kazdy diel coachoval nejaky iny genius myslim .
Co sa tyka informacii o nom, tak:
1) Hrava NL400 - NL600 co ja viem.
2) Na PTR sa da najst pod Hielko a Hielko007.
3) Za 01-03 2010 ma graf http://tweakers.net/ext/f/xJWARRgFmwUim ... 5/full.png .
-
Neme video je uz uploadnute, takze ak by niekto mal nebodaj energiu tento tyzden si ho prebehnut a postnut otazky, tak nech mi napise SS a ja mu poslem link. K danym otazkam sa potom mozeme vyjadrit vo videu a nebudeme musiet rozpisovat tolko romanov na fore.
Necakam, ze sa to niekomu bude chciet a tato verzia nie je este uploadnuta na cielovom serveri, takze nedavam link sem verejne .
Necakam, ze sa to niekomu bude chciet a tato verzia nie je este uploadnuta na cielovom serveri, takze nedavam link sem verejne .
-
Na CR nova seria o NL5 - http://www.cardrunners.com/blog/verneer ... -5nl-today .
Ma dost pobavilo:
Hrat 1.4m ruk na NL5 pri 4+ ptbb/100 .
Ma dost pobavilo:
You to see some specific insight into adamwil's style which he used to crush 5NL over 1.4 million hands at 4+ ptbb/100 while 19 tabling.
Hrat 1.4m ruk na NL5 pri 4+ ptbb/100 .
-
no ze mal vzdy problem ked presiel na vyssi limit lol
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.