2) A8s - raise nie je ziadny zlocin, ale da sa to tam aj limpnut, kedze je to suited. Cbetovat tam mi pride v pohode a snazis sa tym vyfoldovat PP a potom nejake tie nizke SC. Na take nieco nepotrebujes betovat takmer pot IMO. Bet size na turne je okej s tym, ze mu das moznost dorovnat aj s horsimi a na riveri by som betoval nieco okolo 1/2 potu a cakal crying call s Tx a od horsich Ax ruk. Na raise foldujem, samozrejme.
Chlpo: urcite s A8s ziadne fold preflop - minimalne s tym dorovnam SB.
3) ATo - cbet je okej a to z dovodu, ze je velmi pasivny a necakame, ze bude vyvijat na nas tlak. Cielom cbetu je zobrat pot a donutit ho foldnut jeho random ruky (SC, broadways, atd), ktore maju proti nam 25% na vyhru. Lepsie ruky ako AT nam tam nefoldne, ale sanca ukoncit to lacno teraz a donutit ho foldnut jeho podiel je okej.
Z jeho strany ten check/raise je zvlastny, ale moze to robit s random PP z dovodu ochrany, taktiez sa mohol rozhodnut slowplayovat preflop (sice OOP proti UTG raisu, ale ludia su zvlastni). Quads tam takmer nikdy nema (A3s a 34s je velmi loose call a aj to su len 2 komba). Da sa to callnut s tym, ze od takeho hraca cakame, ze aj ked mu sibne napriek jeho pasivite, tak slabsie PP a air checkne na turne a pokracuje s poriadnym FH alebo nebodaj quads. Fold hned na flope proti takemu pasivnemu je tiez ok.
4) A9o - aj raise je okej prave z dovodu, ze je to taka calling station. Flopnes A alebo 9 (ak je to TP alebo MP) a proste betujes a v raise pote to bez problemov tlacis to do all-inu. Podla Tvojho opisu value bet na flope a turne je v pohode.
5) 55 - tu neraisujem. A9 je skor raise ako toto, lebo trafis 1/3 casu flop a mozes proti nemu hrat vacsinu casu o stack a aj ked netrafis a cbetujes, tak mas viac outov ako ked netrafis s 55. Urcite iba dorovnavam SB v tomto pripade. Ked uz si raisol, tak na flope povinny bet, kedze UTG ma megasiroky range a callne s cimkolvek a je tam tiez FD. Netuzis davat karty zadarmo, kedze overkarty a sety tvoria vacsinu kariet, ktore mozu prist.
6) J9s - S limpovanim v spote, kde uz dvaja limpli nemam problem - je to tak tesne, ale v pohode. Ak by limpoval iba jeden, tak uz to foldujem a ak limpuju traja, tak limpnem urcite