tento14 is blogging MT SNGs

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: tento14 is blogging

Odoslaťod Renegade 20 Feb 2010 23:55

Nice odstartovany blog super sa to citalo. :gl:
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Report 20.2.2010 - All-in 10e freez

Odoslaťod tento14 21 Feb 2010 03:21

Tak hned po mojom blogging antré som sa vydal na turnaj do All-inu a po mojom navrate (predcasnom hehe, ale k tomu sa este dostanem) vidim celkom pozitivne ohlasy.

Najprv k reakciam:
mr_kaktus napísal: ... inac neviem ci jeden tvoj kolega nie je moj spoluziak z vysky :) ak som si nepomylil tvoj pp nick :)

jj Peto Lippo Zeli :) spominali sme ta uz v suvislosti s pokrom ... svet je maly
Drobec37 napísal:??? Hodruše Hamre??? či sa mýlim a existuje niečo podobné???
jáj a :gl:

Presne o tejto dedine je rec. Poznas? Ci si nebodaj z nedaleka?
tucniak napísal:v praci musia mat z teba radost :D

Bude to nase pokerportal tajomstvo 8-)

A teraz k turnaju:
Neviem ako vy ale ja neskutocne rad citam reportaze z live eventov od castla, pala, yegona a inych borcov tu na portali a dufam ze touto cestou budem motivovat dalsich.

Basic info: 20:00h 10e freezout, 400e Garancia, klasicka All-in struktura, 8000 chips, 42 players, 4 tables

Kedze na FT mi stale nenabehol spominany bonus z Pokerstrategy a do hokeja s Lotysskom bolo daleko, rozhodol som sa vyrazit do pokrovych ulic. V All-ine to vyzeralo na pohodovy zafajceny pokrovy vecer a kedze s priatelkou som stravil cely piatok a cast soboty, oddych pri zelenom (v All-ine cervenom) platne padol vhod.

Naposledy som z 20e freezu po brutal loose hre odchadzal po 40min, takze dnesna taktika bola hrat predsa len trochu viac TIGHT. :angel: Vcera (resp. uz predvcerom)sa hral v All-ine 100e freez, takze dnesny 10e bol proti tomu slaby odvar. To viedlo hracov, najma pri mojom stole, ku :crazy: hre a tak som si len pekne cakal na karty a budoval image cakatela na AA (vacsina hracov si to aj vsimla). Image som zacal vyuzivat v 3. lvl 100/200, ked som si 2x minraisol maly par na ruke a na A high borde som to c-betom stiahol. Vypocul som si reci ako ma to neskutocne triafa a ze som lucker - proste IMAGE RULEZZZ

Potom prislo zopar zaujimavych ruk s ktorymi sa podelim.

Blindy 100/200, 2 limpy predomnou, ja v MP najdem 10 :club: 10 :heart: , tak si hovorim ze limpnem tiez a BTN posiela plnu 3000, vsetci fold az ku mne ja po chvile zavolam, BTN K2o. Prva karta flopu 10 :diamond:, hovorim si ze nadhera, na flope este svieti konik, turn 2, a cely stol pozornie. River 10 :spade: a ja mam cca 12k. :Bravo: POKEEEEER :Bravo:

Blindy 100/200, 5 limperov (mna by zaujimalo ci aj na turnajoch s vyssimi buyinmi sa tolko limpuje :fish: ) ja na SB J :spade: 6 :club: , chvilu rozmyslam ci vobec doplatim tych 100, nakoniec call, BB check ja check do tmy.

Flop J :heart: J :diamond: J :club: , MP bet 400, BTN call, ja call. /pot 1000+ 3x 400 = 2200/
Turn: 5 :diamond: ja donkbet 500, MP call (je mi jasne ze ma par), BTN fold /pot 3200/
River: 10 :club: ja bet 2500 si hovorim, ze par nezahodi, on call

Do dnesneho vecera si uz ani nepamatam ten pocit s pokrom v rukach a teraz "HEN DRUHY" :Bravo: . Skoda ze tam nedosiel A or K co drzal BTN ...

A najsamfunny hra pred prvym breakom - posledna ruka. Typek z All-inu (EDIT: rozumej zamestnanec All-inu, hrajuci turnaj, nie hrac v all-ine) riadne abusoval stol, co uz zrejme nevydrzal panko sediaci po mojej lavici. A na river bet reagoval callom. Board vyzeral nejak takto A 3 4 5 8 rainbow, a typek z All-inu hovori, ze "vyhral si mam Q high", a ten panko otaca J 9 so slovami "myslel som ze bluffujes". :ROFL:

lvl.4 200/400, 20min break: 1h30min za nami, 3 tables, 28 players left, moj stack 18k, avg 12k
Presadili ma k stolu kde uradoval postarsi, solventne vyzerajuci Spaniel s hromadou chipov. Svoj stack patricne vyuzival, a limp/callujuco-foldujuci hraci (nechapajuc ze touto taktikou cesta nevedie) sa starali o to ze jeho stack rastol a rastol. Raz som ho 3betoval s AJs no na boarde KQQ som sa dostal akurat na turn 5, kde som to na druhy barel zahodil. Bolo jasne ze hitol K or Q (pravdepodobnejsie). Parkrat som ho allinom restealoval (rozumej 1-2 max 8-) ), a po zopar blind stealoch a vyradeni jedneho shorta som do druheho breaku vstupoval s 24k

lvl.7 700/1400, 15min break: 2h30min za nami, 2 tables, 13 players left, moj stack 24k, avg 25,8k
Hra sa 6handed a presadzaju k nam dalsieho cudzinca s veeelmi slusnym stackom. Hned v prvej ruke novacik otvara na cca 3k a Spaniel v pozicii dorovnava. Na Flope A 5 3 bet 3k a rr na 10k by Spaniel, cudzinec call.Turne 4, check/all-in a novacik pri stole po dlhom premyslani (na dorovnanie cca 17k) folduje AK face up - respect.

O par ruk neskor sa konfrontacia zopakuje. Novacik limp calluje Spanielove otvorenie. Flop 88T, bet/reraise/call, turn 5 a novacik hlasi All-in cca 17k na doplatenie a Spaniel sice dlho rozmyslal a no nakoniec dorovnava so slovami: "If you have eight you win" a otaca AA. To uz Novacik vstava od stola s KTo na ruke (river no help)

A teraz nieco do diskusie, chcel by som Vas poprosit o matematicky rozbor tejto handy:
700/1400, moj stack cca 26k, Q :spade: J :spade: EP otvaram na 2800, BTN all-in 7600, SB fold, BB all-in 9600, pri stole sa zacnu rozpravat o hande a mne je jasne ze BB drzi small pocketpair. Je mi jasne, ze to mal byt z mojej strany asi easy fold, ale ak pocitam s tym ze BTN pushne 77+ AJo+ je mozne ze ten call bude dobry ?! :dzejkej:

[spoiler=]BTN: A :club: K :heart:
BB: 7 :spade: 7 :heart:
Flop: K x x
Turn: J
River: x[/spoiler]

Blindy 1000/2000 po Spanielovom limpe z UTG posielam svojich 15k s K :heart: 10 :heart: , chvilu si to nechal prejst hlavou no nakoniec folduje "labute". Popri tom sa kompletuje FT, kedze na vedlajsom stole vypadavaju hned dvaja hraci.

lvl.8 1000/2000, 2h50min za nami, final table completed, 10 players left, moj stack 22,5k, avg 33,6k
Po dlhsej dobe sa hra konecne fullring, trochu som zuzil range s ktorym som bol ready to push, v tejto faze uz nad limp/raisovanim ani neuvazujem (cca 10BB). Po jednom orbite, vypadava prvy hrac a ITM je zas o cosi blizsie.

Vyplatna struktura nasledovna:
1) 188
2) 84
3) 55
4) 40
5) Bubble - buy-in do nejakeho freezu

A prichadzaju moje posledne 2 ruky:
1 - stack stale cca 22,5k predomnou jeden limp od jedneho rozumneho hraca, za nim call od Spaniela a ja v MP najdem 66. Rozmyslal som nad raisom, ale zrazu som sa posral a isiel som setminovat (limp pri 11BB je ZLE IMO). Do hry isiel aj BTN, SB kompletuje a BB check. Flop ako z rozpravky K 8 9 a BB donkuje 9k (cca 9k behind), kazdemu je jasne ze ma Kinga s nejakym shit kickerom a ja si vycitam ze som tych limperov neizoloval. Vsetci fold a BB ukazuje K.

2 - hned nasledujuca ruka. Trochu vyvedeny z koncentracie po tych setstkach a UTG+1 lipme od Spaniela mi nejak praskli nervy a posielam plnu (okolo 20k) do potu 5k a hned hraca po mne zacina na stolicke vykrucat a citim ze je zle. Tak som nanho hodil pohlad a la Phil Ivey, ze snad sa pokaka :D ale zavolal. Vsetci fold a ja viem ze moje A :club: T :diamond: is probably not enough :o . AQo :wall: - flop 224 este dava nadej na split, ale 8 a J ju vzapati pochovava.

Na ten push bol este asi cas aj ked mi zostavalo cca 10BB, skor som to mal nasypat s tymi 66.

TOTAL FAIL 9/42

Aspon ze ti nasi davaju dole Lotysov :)

P.S. Este som Vam zostal dlzny nejake veci z prveho postu + dam dokopy zopar technickych otazok okolo hand grabberov a performance trackerov co mam v hlave. Zatial sa majte a GL :gl:
tento14 napísal: Skor sem pastnem nejake live reportiky s minidonkamentov z BA live sceny. Nabuduce rozoberiem ako to dopadlo s nasimi POKERpondelkami a ako vyzerala moja oslava 25 v pokrovom duchu, zhodnotim moje poker posobenie v roku 2009 a mnoho ineho.
Naposledy upravil tento14 dňa 22 Feb 2010 14:48, celkovo upravené 1 krát.

Za tento príspevok od tento14 poďakovali :
Renegade
Obrázok používateľa
tento14

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Re: Report 20.2.2010 - All-in 10e freez

Odoslaťod Drobec37 21 Feb 2010 10:21

tento14 napísal:Presne o tejto dedine je rec. Poznas? Ci si nebodaj z nedaleka?

som z Dolnej Ždani čo je dedinka za Hlinikom nad Hronom. Neviem či to poznáš?
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod 7castle 21 Feb 2010 19:30

No v prvom rade neminraisuj mal si dat pekne 3100 UTG s tym QJs a hned by si mal ine odds :)

Ja by som to zavolal asi, odds mas ak dobre ratam cca 25%, volas 6800 do potu 20700, celkovo je najpravdepodobnejsie ze jeden ta dominuje a druhy ma maly par, proti tomu by si tych 25% akurat mat mohol, ak mas pocit ze BB ma low PP tak je to o to lepsie... samozrejme tazko sa mi hadaju range takto z nicoho ale pri rozumnych mi to vyslo cez Pokerstove na takych 25% bez toho BB readu a 28% ak BB odoberieme AA-QQ a pridame nejake 66-77 (na co by som ho normalne nedal).

Njn ten setmining 66 je otrasny, pri 11bb je to cista tragedia, pod 15bb setminovat je urcite zle, pri 15bb sa to da AK si BTN/SB a ti 1/2 za tebou nie su agresivni. Vidno ze nemas este vzitu zakladnu poucku dobreho hraca "ked mas divny stack a nevies co s rukou tak foldni" ;)

ATo s 10BB moze a nemusi byt dobry AI, velmi zavisi kde sedis, ale pri 9handed stole bez antes by som s tym isiel AI tak od HJ, mozno 1 predtym.

Inak my sa pozname?
Naposledy upravil 7castle dňa 22 Feb 2010 14:15, celkovo upravené 1 krát.
7castle

Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod tento14 22 Feb 2010 14:01

7castle napísal:Njn ten setmining 66 je otrasny, pri 11bb je to cista tragedia, pod 15bb setminovat je urcite zle, pri 15bb sa to da AK si BTN/SB a ti 1/2 za tebou nie su agresivni. Vidno ze nemas este vzitu zakladnu poucku dobreho hraca "ked mas divny stack a nevies co s rukou tak foldni" ;)

Ja viem ze je to zle (ved som si to neskor aj vycital), normalne take veci nerobim, ale v poslednej dobe som uz desperate z toho "Ako by sa to malo zahrat" a "Ako ma to vzdy pototo". Ta poucka je sice pekna, ale musia nad nou premyslat aj ostatni hraci ;)

Problem je v samotnej podstate takychto turnajov (low buy-in, fast structure). Ludia nechapu, ze si nemozu dovolit limpovat pri 10bb s rukami ako T8s, J9s ... len preto ze to dobre vyzera. Ked uz tam limpnu a ty ich pushnes, zavolaju len preto ze uz tam maju ten limp. Situacia by bola ina pri vyssich buy-inoch.

Poznat sa asi nepozname, z videnia mozno, kedze Bratislavske kluby/kasina obehavam casto, akurat tie nase limity su "trosicku" rozdielne.
Obrázok používateľa
tento14

Odoslaťod tento14 22 Feb 2010 14:17

Drobec37 napísal:
tento14 napísal:Presne o tejto dedine je rec. Poznas? Ci si nebodaj z nedaleka?

som z Dolnej Ždani čo je dedinka za Hlinikom nad Hronom. Neviem či to poznáš?

V mojom mladi som tam hral zoparkrat futbal, a zopar chalanov od nas tam neskor prestupilo. Samozrejme ze poznam. :gl:
Obrázok používateľa
tento14

Odoslaťod 7castle 22 Feb 2010 14:18

tento14 napísal:Problem je v samotnej podstate takychto turnajov (low buy-in, fast structure). Ludia nechapu, ze si nemozu dovolit limpovat pri 10bb s rukami ako T8s, J9s ... len preto ze to dobre vyzera. Ked uz tam limpnu a ty ich pushnes, zavolaju len preto ze uz tam maju ten limp. Situacia by bola ina pri vyssich buy-inoch.

Prepokladam ze tento comment sa netykal tej 66 ruky ale tak ci tak toto co pises nemoze byt samo osebe problem, len sa tomu musis prisposobit, a to neurobis tak ze budes limpovat aj ty :D

To ze limp/calluju povedzme za 10bb J9s je predsa fantasticke nie?
7castle

Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod tento14 22 Feb 2010 17:11

7castle napísal:... len sa tomu musis prisposobit, a to neurobis tak ze budes limpovat aj ty :D
To ze limp/calluju povedzme za 10bb J9s je predsa fantasticke nie?

njn efekt davovej psychozy, kazdopadne viem ze ten limp bol zly. :Rose: S tym 66 v pozicii by sa nieco dalo robit aj na flope (mal som vcelku v poho image a ti dvaja limperi boli celkom rozumni), ale ten donkbet od BB hraca za pol stacku ohen uhasil :evil:

To ci je to vyhoda, alebo nie by sa dalo rozoberat z roznych uhlov pohladu, ale vo vseobecnosti mas pravdu.

Zajtra planujem Reduta UniPoker ligu 10e freez, report is comin soon.
Obrázok používateľa
tento14

Odoslaťod palo1973 22 Feb 2010 17:35

-necitam tvoj blog lebo pises ze citas blogy skoro vsetky,ale moj nespominas :bad: ,ale nie vazne,je to celkom fajn ;)
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tento14 22 Feb 2010 17:51

tento14 napísal:A teraz k turnaju:
Neviem ako vy ale ja neskutocne rad citam reportaze z live eventov od castla, pala, yegona a inych borcov tu na portali a dufam ze touto cestou budem motivovat dalsich.

Ono keby som mal vypisat vsetky blogy a veci co citam, tak by som prvy prispevok musel splitnut na 2 strany :) Ale teba som zabudol spomenut to je pravda :Rose:
Obrázok používateľa
tento14

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!