tento14 is blogging MT SNGs
Re: tento14 is blogging
Nice odstartovany blog super sa to citalo. 

-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Report 20.2.2010 - All-in 10e freez
Tak hned po mojom blogging antré som sa vydal na turnaj do All-inu a po mojom navrate (predcasnom hehe, ale k tomu sa este dostanem) vidim celkom pozitivne ohlasy.
Najprv k reakciam:
jj Peto Lippo Zeli
spominali sme ta uz v suvislosti s pokrom ... svet je maly
Presne o tejto dedine je rec. Poznas? Ci si nebodaj z nedaleka?
Bude to nase pokerportal tajomstvo
A teraz k turnaju:
Neviem ako vy ale ja neskutocne rad citam reportaze z live eventov od castla, pala, yegona a inych borcov tu na portali a dufam ze touto cestou budem motivovat dalsich.
Basic info: 20:00h 10e freezout, 400e Garancia, klasicka All-in struktura, 8000 chips, 42 players, 4 tables
Kedze na FT mi stale nenabehol spominany bonus z Pokerstrategy a do hokeja s Lotysskom bolo daleko, rozhodol som sa vyrazit do pokrovych ulic. V All-ine to vyzeralo na pohodovy zafajceny pokrovy vecer a kedze s priatelkou som stravil cely piatok a cast soboty, oddych pri zelenom (v All-ine cervenom) platne padol vhod.
Naposledy som z 20e freezu po brutal loose hre odchadzal po 40min, takze dnesna taktika bola hrat predsa len trochu viac TIGHT.
Vcera (resp. uz predvcerom)sa hral v All-ine 100e freez, takze dnesny 10e bol proti tomu slaby odvar. To viedlo hracov, najma pri mojom stole, ku
hre a tak som si len pekne cakal na karty a budoval image cakatela na AA (vacsina hracov si to aj vsimla). Image som zacal vyuzivat v 3. lvl 100/200, ked som si 2x minraisol maly par na ruke a na A high borde som to c-betom stiahol. Vypocul som si reci ako ma to neskutocne triafa a ze som lucker - proste IMAGE RULEZZZ
Potom prislo zopar zaujimavych ruk s ktorymi sa podelim.
Blindy 100/200, 2 limpy predomnou, ja v MP najdem 10
10
, tak si hovorim ze limpnem tiez a BTN posiela plnu 3000, vsetci fold az ku mne ja po chvile zavolam, BTN K2o. Prva karta flopu 10
, hovorim si ze nadhera, na flope este svieti konik, turn 2, a cely stol pozornie. River 10
a ja mam cca 12k.
POKEEEEER
Blindy 100/200, 5 limperov (mna by zaujimalo ci aj na turnajoch s vyssimi buyinmi sa tolko limpuje
) ja na SB J
6
, chvilu rozmyslam ci vobec doplatim tych 100, nakoniec call, BB check ja check do tmy.
Flop J
J
J
, MP bet 400, BTN call, ja call. /pot 1000+ 3x 400 = 2200/
Turn: 5
ja donkbet 500, MP call (je mi jasne ze ma par), BTN fold /pot 3200/
River: 10
ja bet 2500 si hovorim, ze par nezahodi, on call
Do dnesneho vecera si uz ani nepamatam ten pocit s pokrom v rukach a teraz "HEN DRUHY"
. Skoda ze tam nedosiel A or K co drzal BTN ...
A najsamfunny hra pred prvym breakom - posledna ruka. Typek z All-inu (EDIT: rozumej zamestnanec All-inu, hrajuci turnaj, nie hrac v all-ine) riadne abusoval stol, co uz zrejme nevydrzal panko sediaci po mojej lavici. A na river bet reagoval callom. Board vyzeral nejak takto A 3 4 5 8 rainbow, a typek z All-inu hovori, ze "vyhral si mam Q high", a ten panko otaca J 9 so slovami "myslel som ze bluffujes".
lvl.4 200/400, 20min break: 1h30min za nami, 3 tables, 28 players left, moj stack 18k, avg 12k
Presadili ma k stolu kde uradoval postarsi, solventne vyzerajuci Spaniel s hromadou chipov. Svoj stack patricne vyuzival, a limp/callujuco-foldujuci hraci (nechapajuc ze touto taktikou cesta nevedie) sa starali o to ze jeho stack rastol a rastol. Raz som ho 3betoval s AJs no na boarde KQQ som sa dostal akurat na turn 5, kde som to na druhy barel zahodil. Bolo jasne ze hitol K or Q (pravdepodobnejsie). Parkrat som ho allinom restealoval (rozumej 1-2 max
), a po zopar blind stealoch a vyradeni jedneho shorta som do druheho breaku vstupoval s 24k
lvl.7 700/1400, 15min break: 2h30min za nami, 2 tables, 13 players left, moj stack 24k, avg 25,8k
Hra sa 6handed a presadzaju k nam dalsieho cudzinca s veeelmi slusnym stackom. Hned v prvej ruke novacik otvara na cca 3k a Spaniel v pozicii dorovnava. Na Flope A 5 3 bet 3k a rr na 10k by Spaniel, cudzinec call.Turne 4, check/all-in a novacik pri stole po dlhom premyslani (na dorovnanie cca 17k) folduje AK face up - respect.
O par ruk neskor sa konfrontacia zopakuje. Novacik limp calluje Spanielove otvorenie. Flop 88T, bet/reraise/call, turn 5 a novacik hlasi All-in cca 17k na doplatenie a Spaniel sice dlho rozmyslal a no nakoniec dorovnava so slovami: "If you have eight you win" a otaca AA. To uz Novacik vstava od stola s KTo na ruke (river no help)
A teraz nieco do diskusie, chcel by som Vas poprosit o matematicky rozbor tejto handy:
700/1400, moj stack cca 26k, Q
J
EP otvaram na 2800, BTN all-in 7600, SB fold, BB all-in 9600, pri stole sa zacnu rozpravat o hande a mne je jasne ze BB drzi small pocketpair. Je mi jasne, ze to mal byt z mojej strany asi easy fold, ale ak pocitam s tym ze BTN pushne 77+ AJo+ je mozne ze ten call bude dobry ?! 
[spoiler=]BTN: A
K
BB: 7
7
Flop: K x x
Turn: J
River: x[/spoiler]
Blindy 1000/2000 po Spanielovom limpe z UTG posielam svojich 15k s K
10
, chvilu si to nechal prejst hlavou no nakoniec folduje "labute". Popri tom sa kompletuje FT, kedze na vedlajsom stole vypadavaju hned dvaja hraci.
lvl.8 1000/2000, 2h50min za nami, final table completed, 10 players left, moj stack 22,5k, avg 33,6k
Po dlhsej dobe sa hra konecne fullring, trochu som zuzil range s ktorym som bol ready to push, v tejto faze uz nad limp/raisovanim ani neuvazujem (cca 10BB). Po jednom orbite, vypadava prvy hrac a ITM je zas o cosi blizsie.
Vyplatna struktura nasledovna:
1) 188
2) 84
3) 55
4) 40
5) Bubble - buy-in do nejakeho freezu
A prichadzaju moje posledne 2 ruky:
1 - stack stale cca 22,5k predomnou jeden limp od jedneho rozumneho hraca, za nim call od Spaniela a ja v MP najdem 66. Rozmyslal som nad raisom, ale zrazu som sa posral a isiel som setminovat (limp pri 11BB je ZLE IMO). Do hry isiel aj BTN, SB kompletuje a BB check. Flop ako z rozpravky K 8 9 a BB donkuje 9k (cca 9k behind), kazdemu je jasne ze ma Kinga s nejakym shit kickerom a ja si vycitam ze som tych limperov neizoloval. Vsetci fold a BB ukazuje K.
2 - hned nasledujuca ruka. Trochu vyvedeny z koncentracie po tych setstkach a UTG+1 lipme od Spaniela mi nejak praskli nervy a posielam plnu (okolo 20k) do potu 5k a hned hraca po mne zacina na stolicke vykrucat a citim ze je zle. Tak som nanho hodil pohlad a la Phil Ivey, ze snad sa pokaka
ale zavolal. Vsetci fold a ja viem ze moje A
T
is probably not enough
. AQo
- flop 224 este dava nadej na split, ale 8 a J ju vzapati pochovava.
Na ten push bol este asi cas aj ked mi zostavalo cca 10BB, skor som to mal nasypat s tymi 66.
TOTAL FAIL 9/42
Aspon ze ti nasi davaju dole Lotysov
P.S. Este som Vam zostal dlzny nejake veci z prveho postu + dam dokopy zopar technickych otazok okolo hand grabberov a performance trackerov co mam v hlave. Zatial sa majte a GL
Najprv k reakciam:
mr_kaktus napísal: ... inac neviem ci jeden tvoj kolega nie je moj spoluziak z vyskyak som si nepomylil tvoj pp nick
jj Peto Lippo Zeli

Drobec37 napísal:??? Hodruše Hamre??? či sa mýlim a existuje niečo podobné???
jáj a
Presne o tejto dedine je rec. Poznas? Ci si nebodaj z nedaleka?
tucniak napísal:v praci musia mat z teba radost
Bude to nase pokerportal tajomstvo

A teraz k turnaju:
Neviem ako vy ale ja neskutocne rad citam reportaze z live eventov od castla, pala, yegona a inych borcov tu na portali a dufam ze touto cestou budem motivovat dalsich.
Basic info: 20:00h 10e freezout, 400e Garancia, klasicka All-in struktura, 8000 chips, 42 players, 4 tables
Kedze na FT mi stale nenabehol spominany bonus z Pokerstrategy a do hokeja s Lotysskom bolo daleko, rozhodol som sa vyrazit do pokrovych ulic. V All-ine to vyzeralo na pohodovy zafajceny pokrovy vecer a kedze s priatelkou som stravil cely piatok a cast soboty, oddych pri zelenom (v All-ine cervenom) platne padol vhod.
Naposledy som z 20e freezu po brutal loose hre odchadzal po 40min, takze dnesna taktika bola hrat predsa len trochu viac TIGHT.

Potom prislo zopar zaujimavych ruk s ktorymi sa podelim.
Blindy 100/200, 2 limpy predomnou, ja v MP najdem 10

Blindy 100/200, 5 limperov (mna by zaujimalo ci aj na turnajoch s vyssimi buyinmi sa tolko limpuje

Flop J

Turn: 5

River: 10

Do dnesneho vecera si uz ani nepamatam ten pocit s pokrom v rukach a teraz "HEN DRUHY"

A najsamfunny hra pred prvym breakom - posledna ruka. Typek z All-inu (EDIT: rozumej zamestnanec All-inu, hrajuci turnaj, nie hrac v all-ine) riadne abusoval stol, co uz zrejme nevydrzal panko sediaci po mojej lavici. A na river bet reagoval callom. Board vyzeral nejak takto A 3 4 5 8 rainbow, a typek z All-inu hovori, ze "vyhral si mam Q high", a ten panko otaca J 9 so slovami "myslel som ze bluffujes".

lvl.4 200/400, 20min break: 1h30min za nami, 3 tables, 28 players left, moj stack 18k, avg 12k
Presadili ma k stolu kde uradoval postarsi, solventne vyzerajuci Spaniel s hromadou chipov. Svoj stack patricne vyuzival, a limp/callujuco-foldujuci hraci (nechapajuc ze touto taktikou cesta nevedie) sa starali o to ze jeho stack rastol a rastol. Raz som ho 3betoval s AJs no na boarde KQQ som sa dostal akurat na turn 5, kde som to na druhy barel zahodil. Bolo jasne ze hitol K or Q (pravdepodobnejsie). Parkrat som ho allinom restealoval (rozumej 1-2 max

lvl.7 700/1400, 15min break: 2h30min za nami, 2 tables, 13 players left, moj stack 24k, avg 25,8k
Hra sa 6handed a presadzaju k nam dalsieho cudzinca s veeelmi slusnym stackom. Hned v prvej ruke novacik otvara na cca 3k a Spaniel v pozicii dorovnava. Na Flope A 5 3 bet 3k a rr na 10k by Spaniel, cudzinec call.Turne 4, check/all-in a novacik pri stole po dlhom premyslani (na dorovnanie cca 17k) folduje AK face up - respect.
O par ruk neskor sa konfrontacia zopakuje. Novacik limp calluje Spanielove otvorenie. Flop 88T, bet/reraise/call, turn 5 a novacik hlasi All-in cca 17k na doplatenie a Spaniel sice dlho rozmyslal a no nakoniec dorovnava so slovami: "If you have eight you win" a otaca AA. To uz Novacik vstava od stola s KTo na ruke (river no help)
A teraz nieco do diskusie, chcel by som Vas poprosit o matematicky rozbor tejto handy:
700/1400, moj stack cca 26k, Q

[spoiler=]BTN: A

BB: 7

Flop: K x x
Turn: J
River: x[/spoiler]
Blindy 1000/2000 po Spanielovom limpe z UTG posielam svojich 15k s K

lvl.8 1000/2000, 2h50min za nami, final table completed, 10 players left, moj stack 22,5k, avg 33,6k
Po dlhsej dobe sa hra konecne fullring, trochu som zuzil range s ktorym som bol ready to push, v tejto faze uz nad limp/raisovanim ani neuvazujem (cca 10BB). Po jednom orbite, vypadava prvy hrac a ITM je zas o cosi blizsie.
Vyplatna struktura nasledovna:
1) 188
2) 84
3) 55
4) 40
5) Bubble - buy-in do nejakeho freezu
A prichadzaju moje posledne 2 ruky:
1 - stack stale cca 22,5k predomnou jeden limp od jedneho rozumneho hraca, za nim call od Spaniela a ja v MP najdem 66. Rozmyslal som nad raisom, ale zrazu som sa posral a isiel som setminovat (limp pri 11BB je ZLE IMO). Do hry isiel aj BTN, SB kompletuje a BB check. Flop ako z rozpravky K 8 9 a BB donkuje 9k (cca 9k behind), kazdemu je jasne ze ma Kinga s nejakym shit kickerom a ja si vycitam ze som tych limperov neizoloval. Vsetci fold a BB ukazuje K.
2 - hned nasledujuca ruka. Trochu vyvedeny z koncentracie po tych setstkach a UTG+1 lipme od Spaniela mi nejak praskli nervy a posielam plnu (okolo 20k) do potu 5k a hned hraca po mne zacina na stolicke vykrucat a citim ze je zle. Tak som nanho hodil pohlad a la Phil Ivey, ze snad sa pokaka

Na ten push bol este asi cas aj ked mi zostavalo cca 10BB, skor som to mal nasypat s tymi 66.
TOTAL FAIL 9/42
Aspon ze ti nasi davaju dole Lotysov

P.S. Este som Vam zostal dlzny nejake veci z prveho postu + dam dokopy zopar technickych otazok okolo hand grabberov a performance trackerov co mam v hlave. Zatial sa majte a GL

tento14 napísal: Skor sem pastnem nejake live reportiky s minidonkamentov z BA live sceny. Nabuduce rozoberiem ako to dopadlo s nasimi POKERpondelkami a ako vyzerala moja oslava 25 v pokrovom duchu, zhodnotim moje poker posobenie v roku 2009 a mnoho ineho.
Naposledy upravil tento14 dňa 22 Feb 2010 14:48, celkovo upravené 1 krát.
-
tento14 - Príspevky: 112
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
Re: Report 20.2.2010 - All-in 10e freez
tento14 napísal:Presne o tejto dedine je rec. Poznas? Ci si nebodaj z nedaleka?
som z Dolnej Ždani čo je dedinka za Hlinikom nad Hronom. Neviem či to poznáš?
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
No v prvom rade neminraisuj mal si dat pekne 3100 UTG s tym QJs a hned by si mal ine odds 
Ja by som to zavolal asi, odds mas ak dobre ratam cca 25%, volas 6800 do potu 20700, celkovo je najpravdepodobnejsie ze jeden ta dominuje a druhy ma maly par, proti tomu by si tych 25% akurat mat mohol, ak mas pocit ze BB ma low PP tak je to o to lepsie... samozrejme tazko sa mi hadaju range takto z nicoho ale pri rozumnych mi to vyslo cez Pokerstove na takych 25% bez toho BB readu a 28% ak BB odoberieme AA-QQ a pridame nejake 66-77 (na co by som ho normalne nedal).
Njn ten setmining 66 je otrasny, pri 11bb je to cista tragedia, pod 15bb setminovat je urcite zle, pri 15bb sa to da AK si BTN/SB a ti 1/2 za tebou nie su agresivni. Vidno ze nemas este vzitu zakladnu poucku dobreho hraca "ked mas divny stack a nevies co s rukou tak foldni"
ATo s 10BB moze a nemusi byt dobry AI, velmi zavisi kde sedis, ale pri 9handed stole bez antes by som s tym isiel AI tak od HJ, mozno 1 predtym.
Inak my sa pozname?

Ja by som to zavolal asi, odds mas ak dobre ratam cca 25%, volas 6800 do potu 20700, celkovo je najpravdepodobnejsie ze jeden ta dominuje a druhy ma maly par, proti tomu by si tych 25% akurat mat mohol, ak mas pocit ze BB ma low PP tak je to o to lepsie... samozrejme tazko sa mi hadaju range takto z nicoho ale pri rozumnych mi to vyslo cez Pokerstove na takych 25% bez toho BB readu a 28% ak BB odoberieme AA-QQ a pridame nejake 66-77 (na co by som ho normalne nedal).
Njn ten setmining 66 je otrasny, pri 11bb je to cista tragedia, pod 15bb setminovat je urcite zle, pri 15bb sa to da AK si BTN/SB a ti 1/2 za tebou nie su agresivni. Vidno ze nemas este vzitu zakladnu poucku dobreho hraca "ked mas divny stack a nevies co s rukou tak foldni"

ATo s 10BB moze a nemusi byt dobry AI, velmi zavisi kde sedis, ale pri 9handed stole bez antes by som s tym isiel AI tak od HJ, mozno 1 predtym.
Inak my sa pozname?
Naposledy upravil 7castle dňa 22 Feb 2010 14:15, celkovo upravené 1 krát.
- 7castle
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Njn ten setmining 66 je otrasny, pri 11bb je to cista tragedia, pod 15bb setminovat je urcite zle, pri 15bb sa to da AK si BTN/SB a ti 1/2 za tebou nie su agresivni. Vidno ze nemas este vzitu zakladnu poucku dobreho hraca "ked mas divny stack a nevies co s rukou tak foldni"![]()
Ja viem ze je to zle (ved som si to neskor aj vycital), normalne take veci nerobim, ale v poslednej dobe som uz desperate z toho "Ako by sa to malo zahrat" a "Ako ma to vzdy pototo". Ta poucka je sice pekna, ale musia nad nou premyslat aj ostatni hraci

Problem je v samotnej podstate takychto turnajov (low buy-in, fast structure). Ludia nechapu, ze si nemozu dovolit limpovat pri 10bb s rukami ako T8s, J9s ... len preto ze to dobre vyzera. Ked uz tam limpnu a ty ich pushnes, zavolaju len preto ze uz tam maju ten limp. Situacia by bola ina pri vyssich buy-inoch.
Poznat sa asi nepozname, z videnia mozno, kedze Bratislavske kluby/kasina obehavam casto, akurat tie nase limity su "trosicku" rozdielne.
-
Drobec37 napísal:tento14 napísal:Presne o tejto dedine je rec. Poznas? Ci si nebodaj z nedaleka?
som z Dolnej Ždani čo je dedinka za Hlinikom nad Hronom. Neviem či to poznáš?
V mojom mladi som tam hral zoparkrat futbal, a zopar chalanov od nas tam neskor prestupilo. Samozrejme ze poznam.

-
tento14 napísal:Problem je v samotnej podstate takychto turnajov (low buy-in, fast structure). Ludia nechapu, ze si nemozu dovolit limpovat pri 10bb s rukami ako T8s, J9s ... len preto ze to dobre vyzera. Ked uz tam limpnu a ty ich pushnes, zavolaju len preto ze uz tam maju ten limp. Situacia by bola ina pri vyssich buy-inoch.
Prepokladam ze tento comment sa netykal tej 66 ruky ale tak ci tak toto co pises nemoze byt samo osebe problem, len sa tomu musis prisposobit, a to neurobis tak ze budes limpovat aj ty

To ze limp/calluju povedzme za 10bb J9s je predsa fantasticke nie?
- 7castle
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:... len sa tomu musis prisposobit, a to neurobis tak ze budes limpovat aj ty![]()
To ze limp/calluju povedzme za 10bb J9s je predsa fantasticke nie?
njn efekt davovej psychozy, kazdopadne viem ze ten limp bol zly.

To ci je to vyhoda, alebo nie by sa dalo rozoberat z roznych uhlov pohladu, ale vo vseobecnosti mas pravdu.
Zajtra planujem Reduta UniPoker ligu 10e freez, report is comin soon.
-
-necitam tvoj blog lebo pises ze citas blogy skoro vsetky,ale moj nespominas
,ale nie vazne,je to celkom fajn 

-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
tento14 napísal:A teraz k turnaju:
Ono keby som mal vypisat vsetky blogy a veci co citam, tak by som prvy prispevok musel splitnut na 2 strany

-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.