Blogging comebackTakze ako to so mnou vyzera?!
Bonus ktory som obdrzal na FT som tak trochu odgamblil. Nudny vikend, netrpezliva hra na NL2 bez sebemensich skusenosti s online cashovkou a maniakalny style, to vsetko v kooperacii s faktom, ze na NL2 som chcel hrat stale 2USD poty viedli k takemu "minicrashu"
ale ...
MISSION TO BEAT FISHES HAS TO BE POSSIBLE !!!
A tak som stiahol pocker tracker a s bonusom z YPC som uz nalozil lepsie. Bohuzial momentalne hram na Absolut Pokri, kde su neskutocne tight hraci, malo stolov, a z tych regov co tam kazdy den vidim campovat s VPIP 14 ma ide porazit.
Pri dnesnom pohlade na moj graf prichadzam na to, ze hram
ZLE a tak som sa rozhodol to sem pastnut a som si na 100% isty ze s vasou spolupracou to zvladnem.
Current status:pokerplatform: Absolute Poker - terrible
rakeback: none (momentalny stav odvedeneho raku podla PT3 67USD)
nr. of tables: 4 (skusal som aj 6, ale na to som zatial prikratky, resp. moj monitor primaly)

Z grafu vidim ze sa vacsinou s lepsou rukou nedostanem do showdownu a tak prichadzam o value. Takze to chcem mensie poty, a mensie valuebety. Zajtra ... ehm resp. napozajtra (predsalen sa treba venovat aj priatelke) to aplikujem do praxe a uvidime co to spravi.
Strasne rad sa nasledne prplem v PT3, ale z kopec veci som stale debil. Fascinuje ma mnozstvo odohratych ruk, predsalen som skor turnajovy hrac, preto ma dost mrzi ten rakeback a este viac ten bustnuty roll z pokerstrategy. Po tyzdni mi dosiel nejaky rakeback 3USD, na NL2 som za chvilu z toho spravil 8USD (v porovnani s AP je to nadhera, loose hra, kopec maniakov). Nakoniec som to bustol na rush pokri. Po tejto skusenosti vsak viem, ze hra na inej herni je pre mna nevyhnutna a tak ...
Plan na najblizsie dni:1) Ziskat silver status na AP - pre dobry pocit

2) Nahrat 2500 raked hands podmienka na vyber bonusoveho starting capital (momentalne 1600)
3) Vytiahnut roll na aspon 100USD
4) Presunut sa na FT, vyclearovat 100USD first deposit (este som nekontroloval podmienky, ale myslim ze po tom ako som sa do hrania zazral to nebude problem)
5) Prejst vsetky videa z microcashov tu na fore
Co sa tyka live pokru:1) V piatok som sa zucastnil 40e doublechance v All-ine, celkom vydarena hra, len keby pri stole nesedel Slniecko

, ktoreho to neskutocne triafalo. Nieco som zahral aj v redute na klasickej 0+10 som skoncil -20e nejak okolo 24/120.
2) Kvalifikoval som sa cez freeroll kvaldu (vid.
akcie-poker-herni-f102/kvalifikujte-sa-na-bratislava-open-t3895.html#p100523) do hlavnej kvalifikacie na Bratislava Open, ktora sa uskutocni v stredu vecer. Dnes pribudli dalsi 3ja hraci z 5USD rebuyu
Takze v stredu sa plne venujem bwinu a dovtedy ... budem velmi povdacny ak si na mna najdete nejaku minutku a z pohladu na graf (hore), prip.
http://www.pokertableratings.com/absolu ... ch/tento14 mi date nejaky feedback.
Kritike sa nebranim

viem, vidim a som si vedomy, ze je co kritizovat ...
S pozdravom tento14 and