Ta vecicka je cool, asi pred rokom som pouzival PT3 ked som grindil microcash (ktory mi absolutne nesiel) ale toto sa mi paci ovela viac ... Jedine issue s nim ma moj notas, ktory je uz predsalen za zenitom a tak HM pustam az po session ... Nie vsetkemu zatial rozumiem, ale v statistikach sa vyzivam ...
Tak ako som vcera planoval, tak som dnes zvysil objem. HM mi ukazuje 27 odohratych turnajov s ROI 41%
18man: 2x 1st, 1x 2nd
27man: 1x 1st, 1x 3rd, 1x 4st, 2x 5st
daily profit: 25,29 USD
roll: 278,71
Uz to vyzeralo na prvy minusovy den po dlhej dobe, ale o5 mi vyssiel zaver session, ked som vyhral 18 aj 27micku, a keby som vytocil AK vs 88 vs JJ tak je to este stavnatejsie ...
Ciel na zajtra: Pohrat sa s HM, checknut databazu playerov, porobit k nim poznamky, dat minimalne 15 turnajov a skoncit s + cislom.
Dnes som objavil moj najvacsi leak a to: v situacii na bubline ked som CL tak zbytocne pred flopom tlacim do stredne velkych stackov, ktore vacsinou proti mne najdu nejaky monster a ja nedokazem pochopit, ze oni to aj napriek bubble hrozbe nezahodia./hovadsky dlha veta/ V tychto spotoch sa nasledne odchipujem a z jasneho turnaja vyrobim nezmyselnu dramu.
Zajtra skusim vytiahnut konkretne priklady