tento14 is blogging MT SNGs

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: tento14 is blogging

Odoslaťod palo1973 19 Apr 2010 15:33

-no vloz si nieco z bankoveho uctu na moneybooker,z moneybokru do bwinu a vzapati mozes vyberat-takto je to najjednoduchsie a ak chces hravat aj inde budes to tak ci tak potrebovat
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tento14 22 Apr 2010 09:23

Story pokracuje: A.K.A "tento ty si fakt debil"

Moja story sa zdaleka nekonci, takze sa pohodlne usadte :)

V pondelok po nedelnajsej vyhre sa vraciam do prace. Kedze som nebol nejak extra busy hovorim si idem poriesit ten vyber cez moneybookers etc. V praci sa prihlasim na B**n.com ze pozriem account, ale nepamatam si heslo (doma mam zaskrtnute remember password). Po asi 3-4 tipoch si hovorim, vsak vygenerujem nove ... (d***l hlupy :lol2: ) Tak dam generevat nove heslo, prejdem cez kontrolnu otazku, heslo zaslane na email adresu, ale na KTORU ?!?!

OMFG prebrowsoval som vsetky mnou pouzivane, ale marne ...

Vysvetlenie: Vzdy samozrejme pouzivam 1-2 maily, a zopar standardnych hesiel, ale v tomto pripade som urobil vynimku lebo: Kedysi davno som si ako onlinepokerneznalec vytvoril ucet na bwine, kde som nehral, neupravil profil, proste freeroll reasons a ucet upadol do zabudnutia. Minuly rok sme mali firmenu futbal akciu na ktorej B**n ako sponzor ponukol 5USD za vytvorenie uctu pocas tejto live akcie. Co som si samozrejme nenechal ujst, a kedze som nechcel nedajboze trafit pri registracii rovnaku email adresu ako pred x-rokmi na neaktivnom ucte, tak som pouzil email na ktory si ani za **** neviem spomenut.

Prisiel som domov, skusam sa lognut do bwinu, ale marne, heslo ocividne zmenene a zaslane do neznama :)

Pisal som na support, oni ze mi nemozu poskytnut info ohladom mojej registracnej email adresy, a ze im mam poslat scan IDcka pre verifikaciu etc. No a teraz sa dostavam k jadru veci, nie som si isty ci som pred rokmi vyplnil/nevyplnil profile details a ak ano, tak mi to proste ako multiaccount freeznu a vyhra dovidopo.

P.S. tento ty si lamaaa

Gl 2 all
Obrázok používateľa
tento14

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod tento14 26 Apr 2010 15:24

Pokracovanie mojho autistickeho blogu ...

Po 4 dnoch bitia hlavou do muru, fakt som myslel, ze je vyhra v pase, s radostou oznamujem, ze 280e uz pekne svieti na mojom account balance.

Na druhej strane s urcitostou rezignujem na online NL cash game na ktoru ocividne nemam cas, chut, energiu a tilt-resistance. Sem tam si kliknem nejake online MTT, prip. MTT SNG, ktore mi ovela viac vyhovuju a samozrejme sa dalej budem venovat live pokru.

8-)
Obrázok používateľa
tento14

Odoslaťod tento14 05 Feb 2011 13:17

Update:

Posledny zaznam mojho blogu je uz takmer z pred roka, a kedze pp.sk navstevujem kazdy den idem niecim malym do tejto komunity prispiet aj ja ...

Po zmene zamestnania a prestahovani sa v Bratislave si akosi neviem najst cas a ani chut vydat sa za pokrom do BA klubov. Medzicasom som depozitol na FT 30USD a zacal hravat MTT SNG + Demand turnaje radovo 2-5USD ... Po case som prisiel na to ze mi asi najviac vyhovuju 18man a 27man turbo SNG 2+25, kde som chytil celkom sympaticky hotrun a za tyzden popracovneho/vecerneho hrania som to vytiahol na 140 ... Tento koncept mi celkom vyhovuje a z hry mam fakt dobry pocit, ale o inom som chcel pisat ...

Vcera som sa konecne rozohodol zamierit do Golden Vegas na 0+10 freeroll, nech sa konecne dostanem do turnaja s 100+ ludmi bo ostatne kluby v centre BA sucks ...

FREEROLL 0+10 Golden VEGAS Bratislava 4.2.

V Hrone som nebol asi po roka takze som sa celkom tesil, posilnil sa vypredajovou debrecinskou bagetou z tesca, zapil redbullom (ze nech som sviezi celu noc) a ide sa na to...

Rebuy faza:
Hned po par rukach mi bolo jasne, ze na nasom stole vysoke kominiky nenarastu, kedze vacsina hracov sa riadila heslom "One shot, one opportunity" a.k.a NO REBUY Rullezz ... okrem toho boli doost pasivni takze AGG=EV+ ... po mojich vecernych MTTSNG sessions som sa tu citil ako ryba vo vode, no a ked k tomu nabalim este tie suckouty bez ktorych to proste v rebuyi nejde nebol dovod sa stazovat 8-)

Vrcholom vsetkeho bol moj push s Kh6h do chalana s AK, na flope Ax4h vytahujem penazenku ale runner runner ala FTP farba proste nemoze prehrat :ROFL:

Pokru sa venujem viac ako dost, kedze cez vikendy u nas funguje taky ten "krcmovy" 20c cash, ale tu musim vyzdvihnut jednu vec ktoru doma nezazijem. Po dlhej dobe som o5 zazil ten pocit sediet pri stole s neznejsim zhovorcivym pohlavim no a ked to tym slecnam este aj ide, to je potom radost prehravat :Rose:

Do prestavky som este nieco potriafal, nieco povyhraval od tych nepoucitelnych limperov, pred prestavkou som si zagamblil o chipy studakov, ktori sa ponahlali na posledne busy a spolu s add-onom som isiel na prestavku s cca 90BB ... :Yahoo!:

Main phase:
Po breaku pri 100/200 blindoch mam s cca 17k prijemny priestor na hru ... Ludi na stole uz vcelku poznam a okrem jedneho semirozumneho mladaska je to vcelku easy stol. Vyberam vhodne spoty a bez nejakych velkych hier stale udrzujem rozumny stack. Po dosadeni dalsich kompetentych ludi ktorych ako tak poznam z inych turnajov, ta stol trochu skomplikoval. Rakety postarsieho panka vysvetlili 1/4 mojho stacku ze moje 99 je maalo a tak mam co dobiehat. Pociatocne pole 159 hracov sa pomaly scvrkavalo. A zrazu sa dostavame do mojej natrenovanej fazy 27 man 8-)

Po presadeni na novy stol zistujem, ze tu je tych kompetentnejsich hracov viac... pri blindoch 600/1200 ante 100 prichadza jedna z klucovych hier vecera. Zostava cca 18 hracov 9 ITM a short na nasom stole pushuje 13k all-in, ja na buttone s AA hram chvilu divadlo ze snad sa chytia aj hraci na blindoch. Chalan mal na mna tazke srdce po tom ako videl, ze som pushol 75s z BB po SB complete, takze mna v tejto ruke chcel :) tak ma tam aj mal ... AT vs AA ... flop TTQ :crazy:

Zostalo mi cca 13k, stack som udrziaval okolo 13-18k, hrac po mojej pravici uz radsej nic nevymyslal, lebo pri tych 7BB som to tam cas od casu nasypal.

Pri 1500/3000 200 UTG hrac limpuje :shock: ma okolo 20k stack, po tom jeho vykrucani mi je jasne, ze ma nejake slabe eso prip maly par. Na monster to jeho "divadlo" ani z daleka nevyzeralo. Na BB najdem J8o v pote je 8500, mam 12k za ciarou, tak to tam s J8 sypem, ze snad ho tych 12k na doplatenie odradi... S A7s to tam dat musel, ale 8 hned na flope hadanku rozuzlila. Pravdepodobne som mal pockat na flop, push bol doost :fish: y

Dostavam sa na hranicu cca 40k blindy 4k a chalan po mojej pravici, ktory nam uz stihol ukazat asi 3monstre raisuje na 8k. Ako on to hral dost ustrachane a ja som bol na vlne :crazy: z nedavneho double-upu. Zostava 13hracov, ja hned za nim vidim A8o, pri stole ma videli hrat rozumne, pushnut AA, ale aj trash like J8 ... hovorim si ze chalanovi musi byt jasne, ze hned ako ziskam chipy ich len tak nerozhadzem bez nejakej rozumnej ruky. Tak posielam plnu ... Chalan chvilu rozmysla, ale po chvilke napatia calluje, ze asi mam nejake over ... JJ ... nuz moj 3outer nakoniec nedoskakal, takze sa lucim na 13/159 bez cashu. Na stole som mal image celkom rozumneho hraca, takze sa z jeho strany dalo foldnut 77,88,AJ...JJ bol skor vrchna cast jeho range. Na druhej strane mal som 10BB takze sa to dalo foldnut aj u mna, ale ten spot mi proste prisiel push+ a chipy z tohto restealu boli lakave.

Po navrate na byt som zapol este FTP, prvykrat som testol "daily dollar v multientry verzii" (= uplne ten turnaj doyebali), zapol nejake MTSNGs a o pol 6 som zalahol s tym cim som o 3 zacinal ...

Btw. Otazka hrava niekto Multi-table SNGs??

Zavazok: Prispievat castejsie :gl: 2 all
Obrázok používateľa
tento14

Odoslaťod haman 05 Feb 2011 16:39

sevas,
tento14 napísal:zacal hravat MTT SNG + Demand turnaje

do tych demandov sa hlasis aj late, alebo ides od zaciatku?
tento14 napísal:Vcera som sa konecne rozohodol zamierit do Golden Vegas na 0+10 freeroll

kolko krat si sa rebuyol?
tento14 napísal:chalan po mojej pravici, ktory nam uz stihol ukazat asi 3monstre raisuje na 8k. Ako on to hral dost ustrachane a ja som bol na vlne :crazy: z nedavneho double-upu. Zostava 13hracov, ja hned za nim vidim A8o, pri stole ma videli hrat rozumne, pushnut AA, ale aj trash like J8 ... hovorim si ze chalanovi musi byt jasne, ze hned ako ziskam chipy ich len tak nerozhadzem bez nejakej rozumnej ruky. Tak posielam plnu ... Chalan chvilu rozmysla, ale po chvilke napatia calluje"

zahodil predtym niekedy na 3bet? skor by som restealoval agro hraca a nie takyto typ hraca, ktory raisuje len ruky vhodne aj do allinu.
tento14 napísal:prvykrat som testol "daily dollar v multientry verzii" (= uplne ten turnaj doyebali)

preco si to myslis? kolko entries si si dal?
tento14 napísal:Otazka hrava niekto Multi-table SNGs??

ja som hraval dlho 18 a 27 man nonturbo (1,2$ a 3,4$) na P****Stars, ale teraz s tym pauzujem, skusam MTT rebuys (holdem a omaha)
/haman
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod tento14 06 Feb 2011 14:55

Tie demandy som uz vypustil z portfolia :) davam teraz cisto 27 a 18 many, vacsinou turba, prip 27 nonturbo.

Co sa tyka toho vystupenia v Hrone, dal som iba add-on nakolko v rebuy faze celkom islo. No nazivo sa hra dost tight najma ku koncu aj napriek faktu ze tam ludia maju 3-5BB. Ja som tam v zavere v podstate ani nikoho bez ruky stealovat nevidel, a prave tento fakt som chcel vyuzit, ze moj resteal vyzeral na monster (v ich ponimani) ... Akurat bola smola to tam sypat cez ten open od chalana...

Tie Multientry turnaje: Na jednu stranu je fajn, ze ma clovek viac "zivotov" ale strasne to zvacsuje a zloosuje pole ucastnikov. Konkretne tento daily dollar ktory si zvyknem pinknut ked sa vraciam v noci domov mohli nechat v povodnej verzii ...
Obrázok používateľa
tento14

Odoslaťod tucniak 06 Feb 2011 15:44

tento14 napísal:Ja som tam v zavere v podstate ani nikoho bez ruky stealovat nevidel, a prave tento fakt som chcel vyuzit, ze moj resteal vyzeral na monster (v ich ponimani)

[x] self-outlevel :w4444x3:

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
tento14
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod mr_kaktus 06 Feb 2011 16:10

aaaaaa rad ta vidim zase blogovat :) gl :gl:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod tento14 08 Feb 2011 00:37

7.2. - 8.2. Midnight hours - blogging

Tak ako som uz spominal pred asi mesiacom som naplno zacal "grindit" MTT SNGs. Usadil som sa na 18man/27man turbo (1:4) , buy-in 2+0,25 na FTP. Ucet na FTP mam zalozeny cez pokerstrategy, kde v januari za kazdy 1 strategy point davali 10 additional. Tato skutocnost ma nakopla k tomu, aby som to uz zacal brat trochu vaznejsie a kazdy den nieco odohral.

Posledny januarovy tyzden boli na FTP doublenute garancie (je mi jasne, ze toto vsetci vedia) a tak som tam depozitol 30 USD ze skusim nejake MTT. Trafil som nejaky ten mincash a postupne som sa cez on demand turnaje dostal na MTT SNGs. Samozrejme som tam hned trafil nejake 1st/2nd miesta co ma povzbudilo a o par dni sa zrodila myslienka, ze to idem skusit serioznejsie.

30 USD sa postupne zacalo rozrastat ... cakam downswing a stale nic ... dalsi den ... zase nic ... dalsi den ... ano ano viem dojde na psa mraz :lol2:

No momentalne som odohral nieco cez 140 mttsngs, nejakemu masstablingu sa vyhybam, moj strop je 6, vasinou 4. Kazdy den sa snazim posunut bankroll o nieco vyssie a bez vynimky sa mi to uz nieco vysse tyzdna dari :Yahoo!:

00:18

... dnes som myslel, ze po dlhej dobe vynecham zapnutie FTP ... z prace som dosiel o 20:00, nenavarene, unaveny ako ovado, so svalovicou snad aj na mihalniciach po vikendovej intenzivnej bedminton hodinovke ... Nakoniec som vsak spravil rychly, nezdravy majonezovy salat (pozdravujem clenov phat phuck challenge), hrkol do seba sirupwasser a doubleclick na FTP klienta.

:evil:

Turnaje pustam v 4-6 tablovych packoch, ked dokoncim cely pack tak zacnem druhy ... v pripadne rychleho vypadnutia doplnim narychlo povodny pack 1-2 turnajmi.

Tak dnes sa na mne FTP celkom vyblaznil, ludia ako zazrakom triafali 3outre, vrcholom bol 1lvl suckout A2s vs AA na flush ... niekto tomu hovori variancia iny pokrivena teoria pravdepodobnosti, kazdopadne s usmevom na perach az na par vynimiek som bol v klidku ...

A kedze som s minusovou session nechcel ist spat, dal som este jeden 6 table pack. Keby nebolo 2 po sebe iducich suckoutov na FT (najma moje AQ vs A7 za pol stacku), tak to dnes zavriem v masivnom pluse ... takto to bolo "len" +15 USD

Podla TopSharkPro na pokerprolabs momentalne:
Played: 143
Avg Profit: 1,12 USD
Avg ROI: 53%
Avg Buy-in: 2,12 USD
Roll: 218,60 USD

Zajtra vecer naplanovany bedminton, tak snad stihnem aspon 2 packy k veceru ...

:gl: guys
Obrázok používateľa
tento14

Re: tento14 is blogging MT SNGs

Odoslaťod tento14 09 Feb 2011 00:14

Midnight blogging: 8-9-feb

O pol 10tej som sa vratil z bedmintonu a plny elanu zapinam FTP ... hned v prvej serii MT SNGs som trafil 2 prve miesta co mi celkom dodalo energiu a pustil som dalsi set ... V nom som sa dostal na 4 FT, kde konecne som trafil 1miesto na 18man (vacsinou triafam len 27icky), jedno nezmyselne odstrelene ITM, jedno "odblindovanie" no a v poslednom turnaji kde som mal krasne rozbehnuty FT na 27 som prehral klucovu ruku v 4roch A8 vs Q9. Aj napriek tomu "session" uzatvaram v peknych zelenych cislach:

Takze dnes odohratych 13 turnajov:
2x 1miesto 27man = 43,20
1x 1miesto 18man = 14,40
1x 4miesto 27man = 6,48

daily profit: 64,08 - 29,25 = 34,83

Podla TopSharkPro na pokerprolabs momentalne:
Played: 155
Avg Profit: 1,27 USD
Avg ROI: 60%
Avg Buy-in: 2,12 USD
Roll: 253,42 USD

Na TopSharkPro som klesol z K** na K* asi z dovodu maleho volume, takze od zajtra skusim trochu nakopnut objem, aj ked cez pracovny tyzden som k veceru doost dead. :O:

Vcera som sa prehupol cez 1k FTPP 8- :D
Obrázok používateľa
tento14

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 38 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!