.
Re: Proky SNG blog
1. ZLE
na turne urcite b/c alebo reraise.. porazas strasne vela jeho range a mas excelentne odds.. velmi velmi velmi spatny fold.
2. push -OK
3. fold
4. fold na flope, hlupost callovat overbety na prvych leveloch na drawy boardoch, ked niesi ochotny pokracovat. tam bolo jasne ze ten pot pojde ovela vyssie a tvoja handa je slabucka.
5. wizard + reads
na turne urcite b/c alebo reraise.. porazas strasne vela jeho range a mas excelentne odds.. velmi velmi velmi spatny fold.
2. push -OK
3. fold
4. fold na flope, hlupost callovat overbety na prvych leveloch na drawy boardoch, ked niesi ochotny pokracovat. tam bolo jasne ze ten pot pojde ovela vyssie a tvoja handa je slabucka.
5. wizard + reads
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
1. Velmi zly fold, urcite to tam treba poslat cele.
2. OK
3. Fold
4. To by som hral asi tak isto, len je divne, ze tam overbetuje flop, takze asi fish. Call flop a x/f turn je ok imo. A nieco nesedi, preco je tam CO raises, ked ma byt CO bets?
5. Asi veeelmi tesny fold, zalezalo by ako divoko hra ten CO, ale kedze pises, ze je solid reg tak fold.
2. OK
3. Fold
4. To by som hral asi tak isto, len je divne, ze tam overbetuje flop, takze asi fish. Call flop a x/f turn je ok imo. A nieco nesedi, preco je tam CO raises, ked ma byt CO bets?
5. Asi veeelmi tesny fold, zalezalo by ako divoko hra ten CO, ale kedze pises, ze je solid reg tak fold.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
BUMP!
Po hektickom vypati v skole prichadza znova pravy grind, kvoli cash-outom opat $6s ale nie kvoli BR ale kvoli nasledovnej challenge:
My poker goals for June:
- 2000 x $6,50
- Iron man status (600 Iron Man medals za 13th consecutive month).
Este rychly update za prve tri junove dni:
http://img195.imageshack.us/img195/9922/graphjune.png
A teraz rychlo na kvaldu na PP Live Series, tschuss!
Po hektickom vypati v skole prichadza znova pravy grind, kvoli cash-outom opat $6s ale nie kvoli BR ale kvoli nasledovnej challenge:
My poker goals for June:
- 2000 x $6,50
- Iron man status (600 Iron Man medals za 13th consecutive month).
Este rychly update za prve tri junove dni:
http://img195.imageshack.us/img195/9922/graphjune.png
A teraz rychlo na kvaldu na PP Live Series, tschuss!
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
Diky moc!
Tvoj blog sledujem pravidelne, je dobre ze tu je aktivny SnG player, lebo tato oblast tu na PP.sk moc nefici, tak
Tvoj blog sledujem pravidelne, je dobre ze tu je aktivny SnG player, lebo tato oblast tu na PP.sk moc nefici, tak
-
to volume je fakt, ze woow....aspon pre mna...tolko nedam vacsinou ani za 2 mesiace...to mas ako challenge dat tolko alebo davas bezne podobne volume....a aj ten profit je krasny....
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Mlachi uz som vyssie spominal ze kvoli skole som mal obmedzenu volume, jun beriem ako Iron man challenge (2000 x 6s/12s), kedze ani raz sa mi zatial nepodarilo tento status ziskat (20 days x 500 FPP alebo 25 days x 250 FPP - vid tabulka).
A dnes som uz nevydrzal a dal som si aj 12s a celkom fajne, vyborny traffic cez 70k hracov, konecne prava pokrova nedela
1) Graf Iron man challenge - prvych 5 dni
2) Graf nedela 5.6.2011
Foto zo sobotnajsieho turnaja PP Live Series GTD 8000€, na fotke sa niekde nachadzam aj ja, ale nie je mi vidno do tvare
Btw. skoncil som 34th a turnaj vyhral tusim pokerportalista Hegides
-
-
Re: Proky SNG blog - Iron man challenge Day 7
dpc koho zaujimaju tieto trapne grafy,halven ked som hladny,svieckova bola lepsia
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Proky SNG blog - Iron man challenge Day 7
To v ktorej herni okrem PS je 70k hracov na stoloch?
- Marcel73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.