.
Re: Proky SNG blog - After zero hour
Tu si stretol klasickeho low buyin fish dementa co chce vidiet kazdy flop, vyhrat kazdy pot a rozmyslat uz davno zabudol.
GL next time.
GL next time.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Re: Proky SNG blog - P****Stars journey has begun $/hr = $18!
August 2011 review
Ukoncenie epizody menom Titan Poker
Prechod na P****Stars od 14. augusta, first deposit bonus €465
Zvykanie si na novy soft, udomacnenie sa na $7 limite
Postupne zvysovanie stolov az na cislo 22 a hodinova mzda $/hr =$18 t.j. €/h = €12,5 ! - velka spokojnost
Titan Poker graf (mix 9man, 6man a DoN - hrat ich naraz znizuje ROI, ale cervena nebola najhorsia):
P****Stars graf (tato herna sa mi paci viac):
Total profit Titan + P****Stars: € 919,76
Foto highlights:
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa postarali o veľkú senzáciu vyradením slávneho AS Rím a postúpili do skupinovej fázy Európskej ligy. Náš Hero bol samozrejme pri tom priamo na majestátnom Stadio Olimpico (kapacita 72,698 divákov).
Ukoncenie epizody menom Titan Poker
Prechod na P****Stars od 14. augusta, first deposit bonus €465
Zvykanie si na novy soft, udomacnenie sa na $7 limite
Postupne zvysovanie stolov az na cislo 22 a hodinova mzda $/hr =$18 t.j. €/h = €12,5 ! - velka spokojnost
Titan Poker graf (mix 9man, 6man a DoN - hrat ich naraz znizuje ROI, ale cervena nebola najhorsia):
P****Stars graf (tato herna sa mi paci viac):
Total profit Titan + P****Stars: € 919,76
Foto highlights:
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa postarali o veľkú senzáciu vyradením slávneho AS Rím a postúpili do skupinovej fázy Európskej ligy. Náš Hero bol samozrejme pri tom priamo na majestátnom Stadio Olimpico (kapacita 72,698 divákov).
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
do toho rima si nesiel nahodou lietadlom s novinarmi?
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
proky to ty si tu varil svieckove bluffy volakedy davno?ak hej (nepamatam sa uz presne) tak big up za posun vpred
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
-
super proky!!!!!!!!!
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
Running update
Pripravy na sobotny beh finisuju, v plane je este jeden beh v dlzke 8,8km - presna dlzka sobotneho behu.
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
-
Re: Proky SNG blog - River Park Night Run 2011
Oficialny cas 44:47 lebo 200m pred cielom som si myslel, ze uz som v cieli
Si viete predstavit: sprint pred cielom z poslednych sil, prechadzam cielovym oblukom, uz vypinam merac a vyklusavam a po 10s sa mi zda cudne ze vsetci okolo mna ma predbiehaju
Organizatori to veeelmi pekne oznacili
Si viete predstavit: sprint pred cielom z poslednych sil, prechadzam cielovym oblukom, uz vypinam merac a vyklusavam a po 10s sa mi zda cudne ze vsetci okolo mna ma predbiehaju
Organizatori to veeelmi pekne oznacili
-
Re: Proky SNG blog
Tak takto vyzera moja session review Zaskrkane znamena vykonane. Trosku mi to pripomina moj zosit zo ZŠ
-
Re: Proky SNG blog
len bacha neh ta niekto koli Papieriku nepotahuje po sudoch skrz copyright a dusevnu chor...ehm dusevne vlastnictvo
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 12 hostí.