trikoza´s road to bankrupt
Re: trikoza´s road to bankrupt
Ak ti to nieco pomoze, tak nasledovne staty pouzivam v HUDe ja:
uvadzam v poradi, v akom ich mam:
1 riadok: VPIP / PFR / 3bet / Fold to 3bet/ AF / number of hands
2 riadok: cbet / fold to cbet/ ATS / Fold to steal SB / Fold to steal BB
dzejkej: moj blog je trikoza light. ma pobavilo, ked mi pisal, ze co to stvaram (po mojich heateroch teraz v piatok/sobotu), hlavne ze on da za rovnake obdobie xy krat tolko
uvadzam v poradi, v akom ich mam:
1 riadok: VPIP / PFR / 3bet / Fold to 3bet/ AF / number of hands
2 riadok: cbet / fold to cbet/ ATS / Fold to steal SB / Fold to steal BB
dzejkej: moj blog je trikoza light. ma pobavilo, ked mi pisal, ze co to stvaram (po mojich heateroch teraz v piatok/sobotu), hlavne ze on da za rovnake obdobie xy krat tolko
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Mayday napísal:dzejkej: moj blog je trikoza light. ma pobavilo, ked mi pisal, ze co to stvaram (po mojich heateroch teraz v piatok/sobotu), hlavne ze on da za rovnake obdobie xy krat tolko
Tak ale trikoza mava megaheatre par dni mesacne, na tom urobi cely profit a je to hotovo. U Teba to vyzeralo tak, ze akosi od noveho roka pachas take zvrhlosti kazdy den .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Mayday napísal:dzejkej: moj blog je trikoza light. ma pobavilo, ked mi pisal, ze co to stvaram (po mojich heateroch teraz v piatok/sobotu), hlavne ze on da za rovnake obdobie xy krat tolko
Tak ale trikoza mava megaheatre par dni mesacne, na tom urobi cely profit a je to hotovo. U Teba to vyzeralo tak, ze akosi od noveho roka pachas take zvrhlosti kazdy den .
vyzera to tak, ze mi ten heater zabudli vypnut, na zhruba 50K ruk nl100 a nl200 mam winrate 15bb/100 co je absurdne, ale velmi sympaticke
- Mayday
Mayday napísal:dzejkej napísal:Mayday napísal:dzejkej: moj blog je trikoza light. ma pobavilo, ked mi pisal, ze co to stvaram (po mojich heateroch teraz v piatok/sobotu), hlavne ze on da za rovnake obdobie xy krat tolko
vyzera to tak, ze mi ten heater zabudli vypnut, na zhruba 50K ruk nl100 a nl200 mam winrate 15bb/100 co je absurdne, ale velmi sympaticke
ponukas coaching?
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
preco nie, ale netvrdim, ze ta naucim chytat take hotruny...to musis prist na Lucky Ace a napisat supportu, nech ti zapnu luckbox
- Mayday
a na Pacifiku to nepojde? ma vobec LuckyAce daky VIP systemalebo rakeback?
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
josipjs napísal:a na Pacifiku to nepojde? ma vobec LuckyAce daky VIP systemalebo rakeback?
je tam oboje. tam uz kontaktuj vladeho pre dalsie info.
- Mayday
no vyzera to tak ze midstakes na LA definitivne vymieraju, tych stolov NL400 a vyssie tam je uplne minimum... este tam nejaky cas budem hrat kvoli rakerace ale postupne by som mal zacat primarne hrat na inej sajte
otazka je ktora sajta je momentalne "najakcnejsie" na NL400-NL1000? ma niekto nejake info? rozhodujem sa medzi ipoker vs party vs U***et, nejake nazory pripadne ine navrhy?
otazka je ktora sajta je momentalne "najakcnejsie" na NL400-NL1000? ma niekto nejake info? rozhodujem sa medzi ipoker vs party vs U***et, nejake nazory pripadne ine navrhy?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:no vyzera to tak ze midstakes na LA definitivne vymieraju, tych stolov NL400 a vyssie tam je uplne minimum...
A nechce sa Ti ist 12 tablovat NL200?
No aj w4444x spominal, ze je to nejake slabe, ale co pozeram ja, tak na NL100 a NL200 to zije, cize na rok mam o zabavu postarane.
trikoza napísal:otazka je ktora sajta je momentalne "najakcnejsie" na NL400-NL1000? ma niekto nejake info? rozhodujem sa medzi ipoker vs party vs U***et, nejake nazory pripadne ine navrhy?
IMO najakcnejsi je F****Tilt Poker a P****Stars . By si mal v prvom rade uvazovat o dobrom deale a vobec netusim, co tu potom davas za zoznam. Party? WTF ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
teraz je to dobre akcne aj na U***et a stvojimi limits a hrou co hras teraz ti tam mozu dat velmi slusne podmienky, + profi team a to su free U***et open po europe atd atd.. mozes ma kontaktovat ak chces
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.