trikoza´s road to bankrupt
Re: fero in action
to skor budu stranky ako HQhand
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
keso26 napísal:..no ved to su vsetci ti solidny hraci z lucky ace pokope
srandicky srandicky, ale preco tam nikoho z vas nevidim hravat ked je to tak easy? bohuzial to nie je zdaleka take ruzove a tych regularov je tam narvatych dost a dost a obcas tam najst nejaku rybu je skoro nemozne
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:keso26 napísal:..no ved to su vsetci ti solidny hraci z lucky ace pokope
srandicky srandicky, ale preco tam nikoho z vas nevidim hravat ked je to tak easy? bohuzial to nie je zdaleka take ruzove a tych regularov je tam narvatych dost a dost a obcas tam najst nejaku rybu je skoro nemozne
..predsa Ti nechceme liezt do kapusty ..ale nie, we are just joking, you know ..a drzime palce
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
trikoza napísal:srandicky srandicky, ale preco tam nikoho z vas nevidim hravat ked je to tak easy? bohuzial to nie je zdaleka take ruzove a tych regularov je tam narvatych dost a dost a obcas tam najst nejaku rybu je skoro nemozne
Tým si snáď nechcel povedať, že tam nehráme, pretože sa bojíme tej superťažkej competition, čo tam vládne
A. napikaču soft (kolieskom na NL100 raiseuješ o centy, žiaden timebank)
B. napikaču multitabling
C. napikaču traffic
D. nefunguje PT3/HM
Nič osobné, ale IMO si podpriemerný hráč, v herni s podpriemernou competition, s priemernými výsledkami a argumenty, že mi tam nehráme, lebo je tam kopa regov sú dobré akurát tak na pobavenie
Som tam na NL100 odohral pár sto rúk, dokonca aj tebe som raz podaroval jeden BI a preto si dovolím tvrdiť, že to je jedna z najviac fishy herní, kde som kedy hral
Keby som bol ochotný prijať horší soft ako má PS/FT, tak aj tak nehrám na LuckyAce, pretože tú istú službu mi dá U***et, ktorý má omnoho lepší soft a rovnako vykŕmené ryby.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
9.2.2009
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Tak to je nehorazne sexy . Pekne cisla na WTSD a W$SD - asi to aj chodilo .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: fero in action - priemerne vysledky podpriemerneho hraca
nechapm odkial stale tahas tie 10+ BI dni
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
TuKE napísal:trikoza napísal:srandicky srandicky, ale preco tam nikoho z vas nevidim hravat ked je to tak easy? bohuzial to nie je zdaleka take ruzove a tych regularov je tam narvatych dost a dost a obcas tam najst nejaku rybu je skoro nemozne
Tým si snáď nechcel povedať, že tam nehráme, pretože sa bojíme tej superťažkej competition, čo tam vládne
A. napikaču soft (kolieskom na NL100 raiseuješ o centy, žiaden timebank)
B. napikaču multitabling
C. napikaču traffic
D. nefunguje PT3/HM
Nič osobné, ale IMO si podpriemerný hráč, v herni s podpriemernou competition, s priemernými výsledkami a argumenty, že mi tam nehráme, lebo je tam kopa regov sú dobré akurát tak na pobavenie
Som tam na NL100 odohral pár sto rúk, dokonca aj tebe som raz podaroval jeden BI a preto si dovolím tvrdiť, že to je jedna z najviac fishy herní, kde som kedy hral
má omnoho lepší soft a rovnako vykŕmené ryby.
Povodne som k tomu chcel napisat ovela viac a mal som jeden podla mna spravny navrh, ale napisem tu len ten druhy. Navrhujem adminovy zriadit novu temu s nazvom ELITE CLUB a chranit ju heslom, 1. kto to heslo dostane a bude rozhodovat o jeho poskutnuti bude samozrejme TUKE. TUKE ak si svoj prispevok myslel ako zart a ja som ho zle pochopil tak sa ti hlboko ospravedlnujem
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
no myslim ze tuke mal akurat kramy alebo co
inak ked sa tak nad tym zamyslim tak ja napriklad sam seba tiez povazujem za podpriemerneho hraca, dokonca s velmi podpriemernymi vysledkami a myslim ze vacsina ludi na fore by si mohla povedat to iste ak by spravne zvolili skupinu v ktorej pocitaju ten priemer (u mna napriklad su to moje cielove stakes teda NL1000)
to ale neznamena ze by som potreboval aby mi to niekto vyhadzoval na oci
ak si clovek potrebuje pohladkat ego staci zvolit inu skupinu. Napriklad trikoza je urcite nadpriemerny hrac v ramci skupiny navstevnikov pokerportalu. Teda by som povedal ze je v pohode top 0,1% svojimi vysledkami a kedze tieto vysledky dosahuje pravidelne tak urcite aj kvalitou svojej hry
inak ked sa tak nad tym zamyslim tak ja napriklad sam seba tiez povazujem za podpriemerneho hraca, dokonca s velmi podpriemernymi vysledkami a myslim ze vacsina ludi na fore by si mohla povedat to iste ak by spravne zvolili skupinu v ktorej pocitaju ten priemer (u mna napriklad su to moje cielove stakes teda NL1000)
ak si clovek potrebuje pohladkat ego staci zvolit inu skupinu. Napriklad trikoza je urcite nadpriemerny hrac v ramci skupiny navstevnikov pokerportalu. Teda by som povedal ze je v pohode top 0,1% svojimi vysledkami a kedze tieto vysledky dosahuje pravidelne tak urcite aj kvalitou svojej hry
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:no myslim ze tuke mal akurat kramy alebo co
Jasne, ja som vobec nechcel spochybnit TUKE-ho argumenty, tie boli v podstate spravne, ale neopravnovali ho na takyto zaver, ci predver, ci co to tam urobil
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.