trikoza´s road to bankrupt
Re: fero in action - priemerne vysledky podpriemerneho hraca
zeby koniec trapenia??
tento mesiac zatial
tento mesiac zatial
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Trikoza v tych dolinach tecu nejake potoky?
Inak haha ze $1700 DS, stare dobre moje micro SNGcka...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Trikoza v tych dolinach tecu nejake potoky?
no to je este nic, koncom minuleho mesiaca som mal -5000usd za 3 dni
-
tak sa mi za dva dni opat "podarilo" padnut na -1500
mam pocit ze po takmer 5 mesiacoch hutneho grindenia som tak nejak "vyhorel" a je cas na ozaj dlhu pauzu, nejaky cas vobec nemysliet na poker a potom si tak nejak vsetko ulezat v hlave a vytvorit si aspon pribliznu predstavu co vlastne pre mna poker znamena, kam som sa v nom zatial dostal a co moja "pokrova buducnost"
takze som si minimalne na tyzden zakazal poker a chcelo by to nejaku dovolenku a kedze pisanie diplomovky asi nebude zrovna to prave orechove (do konca aprila casu dost nie? inak nevenuje sa tu niekto SEO?) tak rozmyslam niekam sam vypadnut a teraz ma napada asi iba egypt, napr. toto http://zajazd.invia.sk/egypt/hurghada/d ... id=2764353, co na to hovorite, myslite ze by to splnilo svoj ucel?
mam pocit ze po takmer 5 mesiacoch hutneho grindenia som tak nejak "vyhorel" a je cas na ozaj dlhu pauzu, nejaky cas vobec nemysliet na poker a potom si tak nejak vsetko ulezat v hlave a vytvorit si aspon pribliznu predstavu co vlastne pre mna poker znamena, kam som sa v nom zatial dostal a co moja "pokrova buducnost"
takze som si minimalne na tyzden zakazal poker a chcelo by to nejaku dovolenku a kedze pisanie diplomovky asi nebude zrovna to prave orechove (do konca aprila casu dost nie? inak nevenuje sa tu niekto SEO?) tak rozmyslam niekam sam vypadnut a teraz ma napada asi iba egypt, napr. toto http://zajazd.invia.sk/egypt/hurghada/d ... id=2764353, co na to hovorite, myslite ze by to splnilo svoj ucel?
-
to ako ze co je
Pôvodná cena: 16490.01 EUR / 496 778 Sk
Základná cena za osobu od: 259.01 EUR / 7 803 Sk
+ 180.01 EUR / 5 423 Sk Taxy
?
Pôvodná cena: 16490.01 EUR / 496 778 Sk
Základná cena za osobu od: 259.01 EUR / 7 803 Sk
+ 180.01 EUR / 5 423 Sk Taxy
?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
"tyzdenna pauza od pokru" v praxi
dnes vecer som mal ist s kamosom jazdit (auto sa blizi a moja prax s jazdenim je takmer nulova) ale nakoniec to padlo a tak som sa nudil az som si povedal ze si dam "relaxacnu session" na NL100
zaciatok bol standartne zly a uz som to chcel zavriet ale potom sa zacali diat "veci"
hral som o dost loose ako som bol zvyknuty na NL200/NL400 a dovoloval som si omnoho viac a hru som si fakt uzival takze mam radost... zrejme sa na NL100 posilneny o skusenosti z vyssich limitov vratim a skusim vytazit co najvyssi winrate
dnes vecer som mal ist s kamosom jazdit (auto sa blizi a moja prax s jazdenim je takmer nulova) ale nakoniec to padlo a tak som sa nudil az som si povedal ze si dam "relaxacnu session" na NL100
zaciatok bol standartne zly a uz som to chcel zavriet ale potom sa zacali diat "veci"
hral som o dost loose ako som bol zvyknuty na NL200/NL400 a dovoloval som si omnoho viac a hru som si fakt uzival takze mam radost... zrejme sa na NL100 posilneny o skusenosti z vyssich limitov vratim a skusim vytazit co najvyssi winrate
-
No paradna pauza veru . Som cakal, kolko to bez pokru vydrzis . Ale osobne to tiez poznam - poviem si, ze teraz 3 dni pauza a na druhy den uz hram. Hlavne je, ze to clovek robi preto, lebo ma chut a nie je to z donutenia... Being addicted rocks.
A zaujimavy 14 BI rozdiel za 1700 ruk, uff .
A zaujimavy 14 BI rozdiel za 1700 ruk, uff .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
trikoza napísal: zrejme sa na NL100 posilneny o skusenosti z vyssich limitov vratim a skusim vytazit co najvyssi winrate
myslis tym ze si sa tam zaluxboxoval ? Som si vcera zahral na lucky hodku , par hier proti tebe raz si sa stackol s AQ proti mojmu AK si mi dolozil AI samozrejme ze si ma suckoutol .. Este ze to bolo BvB , inak by som si spustil aj ten PUKE chat a by som ti vyhuboval za tvoj calling range a potom som mal 66 ty JJ na boarde 6Qx turn Q river J .
takze v tom grafe mas navyse moje 2BI a tvoje 2 BI ktore mali byt moje
PS. Pockaj nabuduce ti natrhnem zadnicu !
PS2. nech auto jazdi ako ma
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
hahaaaa tak ty si ten zaskodnik?? som rozmyslal ci to nie je niekto z pp...
uznavam ze luckox celkom fungoval, na druhej strane som aj kopu veci poprehraval - ad AQ vs AK - normalne necallujem AI s AQ ani blind vs blind, tuto som sa inspiroval jednym regom ktory mi to v rovnakej situacii par sekund predtym poslal s K9 proti mojim AK (a samozrejme ma suckoutol...)
inak prajem GL na luckyace
... ale radsej si neprisadaj na moje stoly
uznavam ze luckox celkom fungoval, na druhej strane som aj kopu veci poprehraval - ad AQ vs AK - normalne necallujem AI s AQ ani blind vs blind, tuto som sa inspiroval jednym regom ktory mi to v rovnakej situacii par sekund predtym poslal s K9 proti mojim AK (a samozrejme ma suckoutol...)
inak prajem GL na luckyace
... ale radsej si neprisadaj na moje stoly
-
jou jou , hrajem teraz na FTP a lucky NL100.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.