trikoza´s road to bankrupt
Re: fero in action - priemerne vysledky podpriemerneho hraca
Tu druhu komoditu za kolko?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
uz je viem kde chyba... ja tupec som sa snazil hrat silne kombinacie
$0.5/$1 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight.com
Stacks:
UTG Hero ($100.00)
CO johan27 ($98.50)
BTN lsamir ($32.39)
SB makealot ($261.17)
BB koipman ($118.16)
Pre-flop: ($1.50, 5 players) Hero is UTG
Hero raises to $3.50, 3 folds, koipman calls $2.50
Flop: ($7.50, 2 players)
koipman checks, Hero bets $5.56, koipman calls $5.56
Turn: ($18.62, 2 players)
koipman checks, Hero bets $10.84, koipman raises to $24.68, Hero calls $13.84
River: ($67.98, 2 players)
koipman checks, Hero bets $64.59, koipman calls $64.59
Final Pot: $197.16
Hero shows:
Hero wins $193.16 ( won +$94.83 )
koipman lost -$98.33
$0.5/$1 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight.com
Stacks:
UTG Hero ($100.00)
CO johan27 ($98.50)
BTN lsamir ($32.39)
SB makealot ($261.17)
BB koipman ($118.16)
Pre-flop: ($1.50, 5 players) Hero is UTG
Hero raises to $3.50, 3 folds, koipman calls $2.50
Flop: ($7.50, 2 players)
koipman checks, Hero bets $5.56, koipman calls $5.56
Turn: ($18.62, 2 players)
koipman checks, Hero bets $10.84, koipman raises to $24.68, Hero calls $13.84
River: ($67.98, 2 players)
koipman checks, Hero bets $64.59, koipman calls $64.59
Final Pot: $197.16
Hero shows:
Hero wins $193.16 ( won +$94.83 )
koipman lost -$98.33
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
OMG, dufam, ze tuto ruku si si vymyslel .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
mensi update - co sa tyka pokru, je to proste zle a zazivam si zatial asi najhorsie obdobie (neni divu kedze doteraz som bol viacmenej zvyknuty na peknu rovnu ciaro dohora ), graf poslednych 50k ruk asi hovori za vsetko
aspon ze zajtra si uz definitivne idem pre svoju prvu karu tak sa uz tesim ako maly, len dufam ze ho chudaka hned dakde nerozbijem
zaroven mi to dava chut nejak sa cez toto zle pokrove obdobie preniest, kedze je to take fyzicke zhmotnenie sa vsetkeho toho casu a snahy venovaneho do pokru
aspon ze zajtra si uz definitivne idem pre svoju prvu karu tak sa uz tesim ako maly, len dufam ze ho chudaka hned dakde nerozbijem
zaroven mi to dava chut nejak sa cez toto zle pokrove obdobie preniest, kedze je to take fyzicke zhmotnenie sa vsetkeho toho casu a snahy venovaneho do pokru
-
hravas teraz aj 1/2 a 2/4 alebo je to majorita 0.5/1 tych 50k ruk?
inac gl a snad uz to zacne stupat..toto je viac nez sick na takej vzorke ruk
imo ten zmeneny nazov blogu ti neprospel..change it back a zacne sypat
inac gl a snad uz to zacne stupat..toto je viac nez sick na takej vzorke ruk
imo ten zmeneny nazov blogu ti neprospel..change it back a zacne sypat
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
tak trochu s obavami som si precital clanok buducnost pokru. musim sa priznat, ze v poslednej dobe som co sa tyka vzdelavania v pokri tomu vela nedal. nemam clenstvo na ziadnej edukacnej sajte a tak mi najnovsie trendy co sa tyka 6max cash game unikaju a superi si so mnou doslova robia co chcu. dnes mi to ale nedalo a po prezreti hand z poslednych tyzdnov som objavil dve najnovsie zbrane v arzenali kazdeho aspon trochu lepsieho hraca, o ktore som sa s vami (ak ich uz sami nepoznate) podelim.
1. Turn Sethunting
mame nejaky nizky par (22-77). pred flopom callujeme raise od chudaka, najlepsie OOP. flop pride 3 overcards (napriklad 8 10 A). checkneme, chudak betne, my ho insta reraisneme (najlepsie minimalne), chudak calluje (co pre nas znamena za ma nieco ako TPTK, dva pary alebo nejaky podobny garbage). turn nam pride set (2-7), chekneme, chudak betuje, my pushujeme a chudaka stackujeme.
2. River Tripshunting
mame nejaku magicku kombinaciu ako J2, Q3, 10 4 a podobne. pred flopom callujeme raise od chudaka (najlepsie OOP). na flope chytame top alebo middle par - mame napriklad J2 a flop pride QJ4. checkujeme, chudak betne a my callujeme. turn dojde nejaky blank, napriklad 7. checkujeme, chudak betuje (tu je nam jasne, ze ma overpair, TPTK, dva pary alebo nejaky podobny garbage) - ak nahodou betuje malo a nebude na riveri commited, tak ho raisneme (najlepsie opat minimalne), ak betuje dost aby bol commited na rivri, staci call. na riveri chytame trips (v tomto pripade pride J) a chudaka stackujeme.
Davajte si pozor!!
1. Turn Sethunting
mame nejaky nizky par (22-77). pred flopom callujeme raise od chudaka, najlepsie OOP. flop pride 3 overcards (napriklad 8 10 A). checkneme, chudak betne, my ho insta reraisneme (najlepsie minimalne), chudak calluje (co pre nas znamena za ma nieco ako TPTK, dva pary alebo nejaky podobny garbage). turn nam pride set (2-7), chekneme, chudak betuje, my pushujeme a chudaka stackujeme.
2. River Tripshunting
mame nejaku magicku kombinaciu ako J2, Q3, 10 4 a podobne. pred flopom callujeme raise od chudaka (najlepsie OOP). na flope chytame top alebo middle par - mame napriklad J2 a flop pride QJ4. checkujeme, chudak betne a my callujeme. turn dojde nejaky blank, napriklad 7. checkujeme, chudak betuje (tu je nam jasne, ze ma overpair, TPTK, dva pary alebo nejaky podobny garbage) - ak nahodou betuje malo a nebude na riveri commited, tak ho raisneme (najlepsie opat minimalne), ak betuje dost aby bol commited na rivri, staci call. na riveri chytame trips (v tomto pripade pride J) a chudaka stackujeme.
Davajte si pozor!!
-
Re: fero in action - super vysledky genialneho hraca
za posledne 3 dni som : "chudak" navyse som za poslednych 800ruk prehral raz s AA na boarde A434x proti 44. a s TT na boarde QTQ proti QQ...
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
dufam, ze ti svist fero a novy nazov blogu prinesu vytuzene stastie a uspechy
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
este by si si mal zmenit avatar
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.