od trikoza 18 Mar 2009 13:58
tak trochu s obavami som si precital clanok buducnost pokru. musim sa priznat, ze v poslednej dobe som co sa tyka vzdelavania v pokri tomu vela nedal. nemam clenstvo na ziadnej edukacnej sajte a tak mi najnovsie trendy co sa tyka 6max cash game unikaju a superi si so mnou doslova robia co chcu. dnes mi to ale nedalo a po prezreti hand z poslednych tyzdnov som objavil dve najnovsie zbrane v arzenali kazdeho aspon trochu lepsieho hraca, o ktore som sa s vami (ak ich uz sami nepoznate) podelim.
1. Turn Sethunting
mame nejaky nizky par (22-77). pred flopom callujeme raise od chudaka, najlepsie OOP. flop pride 3 overcards (napriklad 8 10 A). checkneme, chudak betne, my ho insta reraisneme (najlepsie minimalne), chudak calluje (co pre nas znamena za ma nieco ako TPTK, dva pary alebo nejaky podobny garbage). turn nam pride set (2-7), chekneme, chudak betuje, my pushujeme a chudaka stackujeme.
2. River Tripshunting
mame nejaku magicku kombinaciu ako J2, Q3, 10 4 a podobne. pred flopom callujeme raise od chudaka (najlepsie OOP). na flope chytame top alebo middle par - mame napriklad J2 a flop pride QJ4. checkujeme, chudak betne a my callujeme. turn dojde nejaky blank, napriklad 7. checkujeme, chudak betuje (tu je nam jasne, ze ma overpair, TPTK, dva pary alebo nejaky podobny garbage) - ak nahodou betuje malo a nebude na riveri commited, tak ho raisneme (najlepsie opat minimalne), ak betuje dost aby bol commited na rivri, staci call. na riveri chytame trips (v tomto pripade pride J) a chudaka stackujeme.
Davajte si pozor!!