Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)

Odoslaťod tucniak 01 Apr 2011 10:41

Matematik15 napísal:8-)
Ved ked ja jej mam tolerovat ...menzes a neviem co este, tak jednu vec mi tolerovat musi aj ona.

Obrázok

Za tento príspevok od tucniak poďakovali - 2:
haman, mr_kaktus
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Cawo444 01 Apr 2011 16:09

No tak pekne sa to tu zvrhlo :D .. ale k veci...
Od vcera som mal dost casu rozmyslat nad celym pokrom.. a uz mam vo vsetkom uplne jasno :-)
Takze 1.vec vdaka hamanovi za to, ze si mi pripomenul, co som pisal pred tyzdnami.. ohladom toho,ze zacinam 6max cash game.. plus.. precital som si nejake blogy a nad celou vecou som sa zamyslel.. Som presvedceny, ze zostname hrat CG, pretoze som s tym uz raz zacal a fakt som to chcel velmi rychlo vzdat.. vsetky moje prehry a klesajuci BR bol sposobeny iba mojimi hlupimi rozhodnutiami, tiltom a podobne.. aj ked som si to nechcel pripustit.. ale ked sa spatne pozriem na niektore ruky.. tak ako by Chlpo1989 povedal.. hral som to "dost fishy" ;) , chcel som strasne rychlo budovat velky BR, cim bolo sposobene to, ze som dorovnaval co sa mi neoplatilo, pripadne som vedel, ze som prehral, lebn som sa potreboval presvedcit, ze super tu farbu naozaj ma :wall: takze koniec mojmu vyplakavaniu tu na fore a vyhovorkam, aku mam ja smolu a podobne.. za tymto prispevkom teda davam jednu velku ciaru a pojdem si za tym, co som si stanovil pred par tyzdnami :good: Mimochodom popoBA : vystihol si to presne, teda diky za objektivnu (kritiku?) ;) Rozhodol som sa, ze report budem pisat vzdy 1 krat tyzdenne a pocas tyzdna budem pridavat len problematicke ruky (ked uz budem hraat na FullTilte)a nie kazdy den vypisovat, ci som prehral jeden alebo vyhral dva BI.. Dufam, ze mi toto pomoze dokopat sa konecne smerom hore.. a dufam, ze som uz konecne pochopil, ze poker je longrun a nemozem sa dostat za dva tyzdne z NL2 na NL100 8-)
Mimochodom diky vsetkym za podporu a objektivnu kritiku :gl:

EDIT: takmer som za budol.. momentalne mam na ucte $31.25, takze uvidime, ako to bude vyzerat o tyzden.. a nejake plany na mesiac april: Presunut svoj bankroll na F****Tilt,
Pozriet nejake edukativne videa
Eliminovat tilt na minimum
Vytvorit bankroll na NL4 (nie je podmienkou :D )
Cawo444

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod popoBA 04 Apr 2011 21:50

Matematik15 napísal:8-)
nemam priatelku, ale ked raz budem mat, tak mi poker musi tolerovat. Ved ked ja jej mam tolerovat babske nakupy a sminky a klebetenie a telenovely a menzes a neviem co este, tak jednu vec mi tolerovat musi aj ona.

neboj ked jej vysvetlis ze si taky skvely a budes jej tolerovat menzes tak sa nemusis bat ze nebudes mat cas na poker...

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
PaulRivers
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod PaulRivers 05 Apr 2011 08:52

ROFL :good: :good:
Obrázok používateľa
PaulRivers

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

Odoslaťod Cawo444 07 Apr 2011 12:13

Ako som uz pisal, ze budem pisat report vzy 1x za tyzden.. tak dnes sa teda opat hlasim :D
Od zaciatku aprila som zacal pouzivat aj pokertracker, s ktorym som mal mensie problemy s nastavenim seatingu, ale v konecnom dosledku mi statistiky superov urcite pomohli v problematickych situaciach ;)
Naposledy som pisal, ze mam na ucte $31.25, momentalne po tyzdni mam $50.19, takze plus par BI, s cim som velmi spokojny.. akurat mam trosku problem so zmenou herne.. rozmyslam o cake pokri.. je tam slusny rakeback a herna sa mi celkovo pozdava.. pripajam aj graf za posledny tyzden, resp. od zaciatku aprila .. :gl:
Prílohy
Monthly Results Graph.png
Monthly Results Graph.png (34.91 ) Zobrazená 2946 krát
Cawo444

Odoslaťod popoBA 07 Apr 2011 12:20

ak chces hrat viac ako 2stoly naraz tak na Cake rychlo zabudni
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Cawo444 07 Apr 2011 14:46

a aku hernu by ste odporucali, ked mam v plane hravat v najblizsej dobe NL2/NL4?ide mi len o to,aby bol rozumny traffic a rakeback :-)
Cawo444

Odoslaťod matiapag 07 Apr 2011 15:07

F****Tilt
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Cawo444 07 Apr 2011 15:26

no pravdepodobne to bude najlepsia moznost, diky.. Mimochodom aj ty tam hravas?
Cawo444

Odoslaťod matiapag 07 Apr 2011 15:33

Nie, ani som tam nikdy nejak velmi nehral :) Ale ak by som si mal vybrat hernu takto na zaciatok, tak by som si urcite vybral tu a siel by som tam prostrednictvom dealu cez cardrunners ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!