Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
Re: Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
partnerka tolerujuca poker nie je samozrejmost, partnerka akceptujuca poker je zriedkava vzacnost, partnerka spoluvenujuca sa pokru je zazrak.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Moja partnerka, momentalne hrajuca poker vedla mna na notebooku ona dnes plus 5BI ja minus 2
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
tak dnes zase onicom uplne.. a silno zacinam zvazovat moznost prechodu na SnG turnaje.. mam pocit, ze vzdy som sa tam citil lepsie a cashgame mi velmi nesedi.. neviem preco, ale uz dlhise nad tym uvazujem, tak teraz neviem, co mam robit, mam momentalne okolo $30.. a nevime, ci mam este klesat na cashgame, alebo rovno skusit SnG.. samozrejme musim opat nastudovat vela potrebneho materialu.. ale SnG mi nie su velmi cudzie.. a ak by to malo ist so mnou na CG dolu vodou aj nadalej.. tak myslim, ze je lepsie vratit sa s kratsej cesty.. mam teraz velku dilemu.. tak pevne verim, ze mi poradite.. zataial teda
- Cawo444
no ak ta bavi viacej SnG, tak neni o com Je to narocnejsie na psychiku, ale zasa najnizsie limity vyuzilo vela hracov na vybudovanie BR, takze to kludne moze klapat aj tebe Ja osobne by som nikomu neodporucal hrat radsej SnG ako CG, ale tak to je len moj nazor a fakt, ze SnG ma nebavi
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ja mam strasnu dilemu momentalne v tejto veci, lebo asi ma naozaj SnG bavia viac, ale na druhej strane mi absolutne nejde do hlavy, ako je mozne, ze neporazam nl2, mozno len velmi tlacim na pilu, nasledkom coho robim chyby..kazdopadne diky za nazor :-)
- Cawo444
Zalozil si si blog o CG:
od Cawo444 11 Mar 2011, 21:08
a o 3 tyzdne uz chces koncit s CG.. chyba mi tu trpezlivost. a ta je na SNG treba.
od Cawo444 11 Mar 2011, 21:08
a o 3 tyzdne uz chces koncit s CG.. chyba mi tu trpezlivost. a ta je na SNG treba.
Naposledy upravil haman dňa 01 Apr 2011 00:07, celkovo upravené 1 krát.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
to je tak ked sa niekto po dvoch mesiacoch hrania uz vidi zahojeny v hupacej sieti na havaji lebo 3 dni posebe urobi +5BI na NL2
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
nemam priatelku, ale ked raz budem mat, tak mi poker musi tolerovat. Ved ked ja jej mam tolerovat babske nakupy a sminky a klebetenie a telenovely a menzes a neviem co este, tak jednu vec mi tolerovat musi aj ona.
- Matematik15
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Alkohol je metla ludstva.
Ble.
Ble.
- Matematik15
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.