a teraz trosku o mne.. onedlho mam 20 rokov a pokru sa venujem asi od svojich 17 rokov. Zaciatky ako kazdy iny, najprv som to videl v TV, potom mensie krcmy, freerolly, nejake depozity na B**n a $50 z pokerstrategy a yourpokercash

Vyhral som nejaky ten turnaj mal som vyssi bankroll a myslel som si, ze som majster sveta

Teda zacal som hravat na Wi****m hill pokri NL2 pod prezyvkou (plehotka) hravam 6max a klasicky ABC poker. Precital som si cely blog Michael´s 6max newbie to pro blog NL4->NL50->? ktory v podstate zacinal velmi podobne, ako ja a velmi sa mi paci jeho pokrok, ktory spravil myslim za tristvrte roka.. takze naozaj klobuk dole.. Mam velke ambicie a tento krat to chcem dosiahnut naozaj daleko, viem, ze cesta nieje lahka a treba na to vela casu, ale som pevne rozhodnuty, ze nechcem skoncit v nejakom zavode pri pase a robit 12 hodin denne

Zacal som hrat v podstate pred vcerom.. neviem, kde som robil chyby, ale moj BR padol na 41$, tak zatial to beriem ako downsing, aj ked hned na zaciatku ale dufam, ze to pojde uz len nahor.. Mimochodom priatelka zacala tak isto, takisto ma 50$ od pokerstrategy a pravdepodobne zajtra si zalozi blog. Zatial sme hrali bez holdem managera, ale zajtra nainstalujeme a nasledne potom aj zakupime licencie. jej BR sa vysplhal na 58$, co je pre mna zatial trosku frustrujuce, ale zvladam

Ak by bol niekto ochotny vysvetlit niektore statistky, bol by som mu velmi vdacny

Tak zatial tolko, dufam, ze niekto bude mat zaujem pomahat mi zlepsovat hru a o rok tu dufam budem vypisovat, ako sa pokusam shotovat NL200