Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)

Odoslaťod Cawo444 13 Mar 2011 19:04

Ok 3 hodinova session za mnou... za na par chybiciek som celkom spokojny.. sice som si prilepsil iba o 2$ ale dnes som so svojou hrou spokojny.. trosku si teraz oddychnem , pozriem video od emjayka a pokracujem dalsie 3 hodinky ;)
Cawo444

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod vlk25 13 Mar 2011 19:16

Hras NL5 alebo NL2 ?
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod Cawo444 13 Mar 2011 19:47

NL2
Cawo444

Odoslaťod Kominak 13 Mar 2011 19:57

Cawo444 napísal:trosku si teraz oddychnem , pozriem video od emjayka a pokracujem dalsie 3 hodinky ;)

mozes ma naviest na to emjaykovo video? nejako som ho tu nenasiel. Diky
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod matiapag 13 Mar 2011 20:10

No myslim, ze vzhladom na tvoje skusenosti este ani nevies celkom objektivne posudit, ci sa dokazes sustredit taku dlhu dobu :) Totiz hra online je velmi velmi vycerpavajuca (a ta narocnost sa zvysuje poctom stolov), ale vsetko zalezi od toho, kolko informacii si schopny spracovat v jednej chvili. Ja si napriklad pamatam, ze za cias, ked som nemal ani HEM a ani som sa do toho este moc nerozumel, som v pohode hral 3-4 hodiny vkuse 2-3 stoly a vobec som nebol unaveny. Teraz po 50 minutach sa pristihnem pri tom, ako skusam, ze kolko cislic sa zmesti do policka, do ktoreho sa da zadat suma betu/raisu a nevsimam si, ze uz 20 sekund mi na inom stole blika ruka, ktora by chcela byt zahrata :) Proste spracovavam ovela viac informacii, ovela viac rozmyslam, hram viacej stolov + si uvedomujem, kedy stracam koncentraciu. Hrat autopilotom sa da donekonecna, ale ziskove to imo nebude :)

Mozes si napriklad pozriet, ako vyzeraju tvoje grafy, hlavne red line (nonshowdown winnings). Ak zacne redline klesat napriklad v 5 sessions po sebe po urcitom cisle ruk (napr. 400), tak je velmi pravdepodobne, ze prave v tych chvilach (pri 4-tablovani cca po 60-75 minutach) stracas koncetraciu a ak session neprerusis, tak sam seba okradas... Taketo sessions su sice pekne co sa objemu tyka, ale su ti na dve veci, ked v nich tolko stracas :)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali - 2:
Cawo444, vlk25
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Cawo444 13 Mar 2011 20:22

Kominak napísal:
Cawo444 napísal:trosku si teraz oddychnem , pozriem video od emjayka a pokracujem dalsie 3 hodinky ;)

mozes ma naviest na to emjaykovo video? nejako som ho tu nenasiel. Diky

tu ich je vela.. tak najdi, ktore ti bude vyhovovat..
videa-z-hrania-pokru-f95/
Cawo444

Odoslaťod Cawo444 13 Mar 2011 20:25

matiapag napísal:No myslim, ze vzhladom na tvoje skusenosti este ani nevies celkom objektivne posudit, ci sa dokazes sustredit taku dlhu dobu :) Totiz hra online je velmi velmi vycerpavajuca (a ta narocnost sa zvysuje poctom stolov), ale vsetko zalezi od toho, kolko informacii si schopny spracovat v jednej chvili. Ja si napriklad pamatam, ze za cias, ked som nemal ani HEM a ani som sa do toho este moc nerozumel, som v pohode hral 3-4 hodiny vkuse 2-3 stoly a vobec som nebol unaveny. Teraz po 50 minutach sa pristihnem pri tom, ako skusam, ze kolko cislic sa zmesti do policka, do ktoreho sa da zadat suma betu/raisu a nevsimam si, ze uz 20 sekund mi na inom stole blika ruka, ktora by chcela byt zahrata :) Proste spracovavam ovela viac informacii, ovela viac rozmyslam, hram viacej stolov + si uvedomujem, kedy stracam koncentraciu. Hrat autopilotom sa da donekonecna, ale ziskove to imo nebude :)

Mozes si napriklad pozriet, ako vyzeraju tvoje grafy, hlavne red line (nonshowdown winnings). Ak zacne redline klesat napriklad v 5 sessions po sebe po urcitom cisle ruk (napr. 400), tak je velmi pravdepodobne, ze prave v tych chvilach (pri 4-tablovani cca po 60-75 minutach) stracas koncetraciu a ak session neprerusis, tak sam seba okradas... Taketo sessions su sice pekne co sa objemu tyka, ale su ti na dve veci, ked v nich tolko stracas :)

Diky za uzitocne informacie.. pravdepodobne este naozaj nemam objektivny nazor.. momentalne som na tom presne ako si bol ty ze 3-4 hodiny bez unavy.. ale hlavne ma zaujima ten graf, ktory spominas.. len momentalne si ho nemam ako pozriet, lebo nemam este holdem manager.. iny sposob asi neexistuje ako by som nieco take nasiel, ze?
Cawo444

Odoslaťod Cawo444 13 Mar 2011 20:26

Mimochodom na 3 strane som pisal o dvoch problematickych rukach.. vedel by niekto zhodnotit situacie, v kotrych som sa nachadzal? ;)
Cawo444

Odoslaťod tucniak 13 Mar 2011 20:46

pohladaj si nieco o handcoverteroch, pozri si nejake ruky v problematickych partiach napr(ako to ma vyzerat),
textovu formu ti nikto citat nebude, nakolko je to zbytocne zdlhave, cim sa pripravujes o mozne reakcie :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Cawo444 13 Mar 2011 20:52

jasne.. ok teda. . skusim nieco pozriet, lebo mam problem konvertovat z Wi****m hillu, neviem preco mi to nejde.. ale pohladam teda nieco..
Cawo444

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!