Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
Re: Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
Neviete mi niekto poradit, preco ma Sharkscope nenajde? treba vo Wi****m hill nieco nastavit, aby to zobrazovalo, ci? lebo ked dam iny nick, tak mi to najde v pohode..
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
nemal by byt ziadny problem, napis nick, vyskusam
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
plehotka je prihlasovacie.. pri stole mam plehotka999 skusal som obidve a neslo mi.. neviem preco
- Cawo444
a tak trial vyskusat? HM ma 15 dnovy a PT3 60 dnovy...ja tak hram od zaciatku roka, najprv som si HM trial skusil, ked mi skoncil, tak PT3, zostava mi uz len par dni a potom si kupujem HM small stakes...i ked postacil by aj ten SLON na NL2-5, a ked zacnes hrat len 1-2 stoly zo zaciatku, tak sa da aj naslepo hadam
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Cawo444 napísal:plehotka je prihlasovacie.. pri stole mam plehotka999 skusal som obidve a neslo mi.. neviem preco
..trackuje sa screename a teda to druhe, ale ani na SC ani na pokerprolabs taky nick nie je trackovany. Urcite to je spravne ?
-
netrackuje sharkscope iba MTT/SNG? lebo sa mi zda, ze autor blogu spolu s priatelkou pisali, ze hraju cash game...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
heh, tak to som nezachytil, ze hrava CG, SC trackuje len SnG/MTT ofc.
-
nabokow napísal:a tak trial vyskusat? HM ma 15 dnovy a PT3 60 dnovy...ja tak hram od zaciatku roka, najprv som si HM trial skusil, ked mi skoncil, tak PT3, zostava mi uz len par dni a potom si kupujem HM small stakes...i ked postacil by aj ten SLON na NL2-5, a ked zacnes hrat len 1-2 stoly zo zaciatku, tak sa da aj naslepo hadam
Njaviac ma mrzi, ze ja som v jednom turnaji cez pokerspravy.sk vyhral licenciu na small stakes.. ale to bolo davno a seriove cislo som uz stratil.. ale stiahnem si tu trial verziu a potom zakupim licenciu teda.. ked pojdem na vyssi limit aspon NL 5 myslim.. momentalne hravam 5 stolov.. je to pre mna najoptimalnejsie.. a stiham uplne s prehladom.. ked hram menej, tak sa pri tom dost nudim a spekulujem aj so slabsimi kartami (spekuloval som )
- Cawo444
keso26 napísal:heh, tak to som nezachytil, ze hrava CG, SC trackuje len SnG/MTT ofc.
hmm.. sortry za moju nevedomost, nevedel som ze ukazuje len turnaje.. ale diky za ochotu..
chcem sa teda opytat ale.. ako ziskam nejake grafy? len cez nejaky soft teda.. pokertracker alebo h manager, ci?
- Cawo444
tak tak, na willhille len cez svoju hand history a trackovaci soft
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 45 hostí.