Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
Re: Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
ta licencia by nemala ist dako vyriesit? (bud napis stanleymu cez pokerspravy alebo ak si to mal nejak connecnute s mailom normalne na support holdem manageru, snad sa k tomu dostanes:) )
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Tak prave skoncila moja 8 hodinova session a dopadlo to presne opacne ako som predpokladal a dufal.. resp. absolutnym fiaskom..
na mojom ucte svieti 37,42 neviem, ci som padnuty na hlavu, alebo mam uz stvrty den downsing.. ale nebudem sa tu vyplakavat.. a stale neprestavam verit, ze zajtra bude opat lepsie.. (resp. dnes poobede ) a ked si tento blog budem citat o mesiac, pripadne o rok len mi bude smiesne ake problemy som mal na NL 2 ..
zatial bye bye
na mojom ucte svieti 37,42 neviem, ci som padnuty na hlavu, alebo mam uz stvrty den downsing.. ale nebudem sa tu vyplakavat.. a stale neprestavam verit, ze zajtra bude opat lepsie.. (resp. dnes poobede ) a ked si tento blog budem citat o mesiac, pripadne o rok len mi bude smiesne ake problemy som mal na NL 2 ..
zatial bye bye
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Postni problemove ruky...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
8 hodinova session?ty si terminator co sa tyka koncentracie?:)
hravam 60-90 minut a pri tej hornej hranici mavam naozaj ale naozaj dost
hravam 60-90 minut a pri tej hornej hranici mavam naozaj ale naozaj dost
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
No 8 az 9 hodin ale mal som asi 4 take 15-20 minutove pauzy ..
- Cawo444
Chlpo1989 napísal:Postni problemove ruky...
No idem pozriet Wi****m hill, ci to tam najdem.. ale mal som hlavne 3 ruky po sebe KK vs straight, KK vs flush a A-high flush vs straight flush.. to bolo na dvoch stoloch asi v priebehu 5 minut a stalo ma to asi 12$ lebo som uz mal pri stole ddost vyhrate.. idem to teda pozriet.. aby boli cisla a fakty presne
- Cawo444
Bad beaty a setupy sem nepostuj. Postni sem take ruky, v ktorych si nevedel, co mas robit atd.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Ked som tak nad tym uvazoval.. myslim, ze som mal problem s koncentraciou.. hlavne v rannych hodinach uz.. ale to som si ani neuvedomoval.. ale svoj najvacsi problem som zistil, ze takmer vsetky ruky hram, hram uplne rovnako a hlavne rovnako na vsetkych poziciach.. dufam, ze to pochopite, lebo som to napisal dost skomolene.. ale na druhej strane nemam problem zahodit vysoky par, ked vidim ze som porazeny alebo podobne.. taketo chyby som absolutne odstranil.. a s tiltom tiez nemam velky problem, aj ked casto krat by som rozbijal veci naokolo.. ale neovplivni to moje nasledne rozhodnutia na dalsich stoloch.. no a s tymi problematickymi rukami.. som trosku kkt z toho Wi****m hill pokru nasiel som aj historiu aj vsetko ale neukazuje mi to tam niak moje karty.. tak aspon spomeniem jednu hru, z ktorou som mal trosku problem..
bol som na BB karty 9h8h , stack okolo 2,5$, blinds 0,01/0,02
UTG call, SB call, Hero check
flop 8d 3d 3c
SB check, Hero bet 0,04$, UTG raise to 0,12$, SB fold, Hero call
turn 3h
Hero bet 0,16 UTG raise to 0,54, Hero fold
presne sumy a farby kariet uplne neviem ale farba nehrozila, takze to momentalne nie je podstatne..
v situacii som nevedel co robit pretoze superova range bola pomerne uzka, aj ked sem tam zahral pomerne nevyspitatelne, neviem teda, ci sa pokusal o nejake blufy.. neviem.. halvne som rozmyslal nad tym, ci sa da na takychto mikrostakes zahodil full house.. ja osobne som celu situaciu vyhodnotil tak, ze super ma poker alebo vyssi pokec pair a ja som porazeny, preto som zahodil.
bol som na BB karty 9h8h , stack okolo 2,5$, blinds 0,01/0,02
UTG call, SB call, Hero check
flop 8d 3d 3c
SB check, Hero bet 0,04$, UTG raise to 0,12$, SB fold, Hero call
turn 3h
Hero bet 0,16 UTG raise to 0,54, Hero fold
presne sumy a farby kariet uplne neviem ale farba nehrozila, takze to momentalne nie je podstatne..
v situacii som nevedel co robit pretoze superova range bola pomerne uzka, aj ked sem tam zahral pomerne nevyspitatelne, neviem teda, ci sa pokusal o nejake blufy.. neviem.. halvne som rozmyslal nad tym, ci sa da na takychto mikrostakes zahodil full house.. ja osobne som celu situaciu vyhodnotil tak, ze super ma poker alebo vyssi pokec pair a ja som porazeny, preto som zahodil.
- Cawo444
dalsia problematicka ruka :
Hero(4.64$) Ah Js , BB
Pushka77 (5.86$) D
pre flop Pushka77 raise to (0.08$), Hero call
flop 4d Jc 9c, Hero check, Pushka77 Bet (0.12), Hero call
turn Qd , Hero check, Pushka77 Bet (0.38$), Hero fold
myslim, ze som ho mal asi raisnut na flope.. ale nechcel som sa velmi do tohoto hraca pustat, lebo mal vyssi stack..
aky mate nazor vy?
Hero(4.64$) Ah Js , BB
Pushka77 (5.86$) D
pre flop Pushka77 raise to (0.08$), Hero call
flop 4d Jc 9c, Hero check, Pushka77 Bet (0.12), Hero call
turn Qd , Hero check, Pushka77 Bet (0.38$), Hero fold
myslim, ze som ho mal asi raisnut na flope.. ale nechcel som sa velmi do tohoto hraca pustat, lebo mal vyssi stack..
aky mate nazor vy?
- Cawo444
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.