Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)

Odoslaťod Cawo444 15 Mar 2011 23:49

no oteraz som sa docital, ze to je po rakeu prvychh $100 ..
Cawo444

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 16 Mar 2011 09:37

Napadlo ma, ze by ste obaja mohli precitat tuto knihu - Easy game. Prelozil to Emjay a je to zhruba 35 stran velmi dobreho citania. Odporucam!
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Cawo444 16 Mar 2011 11:53

no jasne.. ideme na to.. dikes ;)
Cawo444

Odoslaťod jezman 17 Mar 2011 12:01

cawo nehraval si freerolly na doxxe niekedy? ;)
jezman

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Cawo444 19 Mar 2011 14:41

Cauko, hraval som jasne... ale velmi si na tvoj nick nespominam.. ale castokrat hraval na mojom ucte aj brat, tak ak si cetoval s niekym tak je velmi pravdepodobne, ze prave s nim :P aky tam mas nick?
Cawo444

Odoslaťod Cawo444 19 Mar 2011 14:47

Tak hlasim sa po dlhsej odmlke :D Totiz s priatelkou pracujeme v Galante a byvame na ubytovni , dke velmi nefunguje internet :D preto mame internet v mobile a prepojeny cez notebook.. lenze predvcerom som svoj mobil utopil v zachode a tak som prisiel aj o mobil aj o moznost hrat poker :P dnes uz mam konecne novy a preto sa idem opat pustit naplno do hry.. takze o par hodin napisem vysledky session :gl:
Cawo444

Odoslaťod Cawo444 21 Mar 2011 22:58

Nakoniec som uz nenapisal, lebo som dohral neskoro vecer.. dnes som hral zase a od vtedy co som pisal som v pluse orientacne 6BI, tak som velmi spokojny.. dnes mi velmi nesli karty a porobil som par chyb.. ale hlavne, ze som si ich uvedomoval.. no aj napriek tomu sa mi podarilo nieco vyhrat.. ;) uz by som chcel hrat na tom full tilte..ale vidim to taknajskor o mesiac.. lebo dnes som zistil, ze moj rake je este len $27 a potrebujem 50 , aby som mohol cashoutovat.. Mimochodom.. mam trosku problem so situaciami, ktore sa mi v poslednom case deju velmi casto.. priklad.. pre flop raisujem na dealerovi KQo , BB call.. pot dajme tomu 0.13 a na flope
4 6 10 BB bet 0.02 .. nikdy v takomto pripade neviem, ci mam raisovat, alebo len call.. EDIT : (alebo fold?)
momentalne mam na konte uz $54.19. Tak to je zatial pre dnes asi vsetko.. tak drzte palce.. :gl:
Cawo444

Odoslaťod Drobec37 22 Mar 2011 00:08

nič si stoho nerob na tychto limitoch sa dos často donkbetuje 1BB robia to vačšinov zlí hrači ktorí ta chucu dostat do situacii kde nevieš čo maš robit. Treba sa nato pozreit z bližšia a to ako často to hráč robi ale premna je to štandart cbet vždy ked si myslim že mam stale slušnu quity a budem ho vediet vyfoldovat alebo sneho tahat value na dalšich street. ten donkbet tam nebude skoro nikdy vravet že ma najlepšiu handu ale prave naopak je to slaba handa sktoru chce vdiet dalšiu street za malo penazi alebo nizky par ktoreho by sa nerád vzdal ak flop nieje mega odstrašujúci.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Chlpo1989 22 Mar 2011 09:15

Ja mam s donkbetmi taku skusenosti, ze ryby to nerobia vzdy iba z jedneho dovodu. Zalezi samozrejme od hraca, ale aj od boardu. Na roznych hracov mam poznamky, ze napr. donkuju sety, ale na dalsich naopak, ze donkuju druhy par a na nasledny raise calluju. Niektori zas donkuju top par bez kickeru a niekto zas air. Ale v podstate to robia vacsinou for value s pridanou hodnoutou for protection. Na mono boarde sa mi casto krat stane, ze fish donkuje 120% potu.

Preto aj hra proti donkom zavisi na tom proti akemu hracovi stojis. Vseobecne by som ti vsak poradil, ze na call alebo raise pouzivaj ruky, ktore este maju slusnu equity na neskorsich streets.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 22 Mar 2011 09:56

donk minbet je v podstate check tzn. sprav to iste, co by si spravil keby villain checkol. Samozrejme, da sa najst aj fold. Napr. board AKQ mono a Ty mas 55.
Z mojich skusenosti vsak treba tieto donkbety raisnut na flope ale este aj na turne ;) minbetdonk/call je velmi velmi casta line. Ale minbetdonk/re-raise som videl mozno raz.
Oblubena line je este minbet/minbet/potbet :)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!