Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
Re: Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
no oteraz som sa docital, ze to je po rakeu prvychh $100 ..
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Napadlo ma, ze by ste obaja mohli precitat tuto knihu - Easy game. Prelozil to Emjay a je to zhruba 35 stran velmi dobreho citania. Odporucam!
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
no jasne.. ideme na to.. dikes
- Cawo444
cawo nehraval si freerolly na doxxe niekedy?
- jezman
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Cauko, hraval som jasne... ale velmi si na tvoj nick nespominam.. ale castokrat hraval na mojom ucte aj brat, tak ak si cetoval s niekym tak je velmi pravdepodobne, ze prave s nim aky tam mas nick?
- Cawo444
Tak hlasim sa po dlhsej odmlke Totiz s priatelkou pracujeme v Galante a byvame na ubytovni , dke velmi nefunguje internet preto mame internet v mobile a prepojeny cez notebook.. lenze predvcerom som svoj mobil utopil v zachode a tak som prisiel aj o mobil aj o moznost hrat poker dnes uz mam konecne novy a preto sa idem opat pustit naplno do hry.. takze o par hodin napisem vysledky session
- Cawo444
Nakoniec som uz nenapisal, lebo som dohral neskoro vecer.. dnes som hral zase a od vtedy co som pisal som v pluse orientacne 6BI, tak som velmi spokojny.. dnes mi velmi nesli karty a porobil som par chyb.. ale hlavne, ze som si ich uvedomoval.. no aj napriek tomu sa mi podarilo nieco vyhrat.. uz by som chcel hrat na tom full tilte..ale vidim to taknajskor o mesiac.. lebo dnes som zistil, ze moj rake je este len $27 a potrebujem 50 , aby som mohol cashoutovat.. Mimochodom.. mam trosku problem so situaciami, ktore sa mi v poslednom case deju velmi casto.. priklad.. pre flop raisujem na dealerovi KQo , BB call.. pot dajme tomu 0.13 a na flope
4 6 10 BB bet 0.02 .. nikdy v takomto pripade neviem, ci mam raisovat, alebo len call.. EDIT : (alebo fold?)
momentalne mam na konte uz $54.19. Tak to je zatial pre dnes asi vsetko.. tak drzte palce..
4 6 10 BB bet 0.02 .. nikdy v takomto pripade neviem, ci mam raisovat, alebo len call.. EDIT : (alebo fold?)
momentalne mam na konte uz $54.19. Tak to je zatial pre dnes asi vsetko.. tak drzte palce..
- Cawo444
nič si stoho nerob na tychto limitoch sa dos často donkbetuje 1BB robia to vačšinov zlí hrači ktorí ta chucu dostat do situacii kde nevieš čo maš robit. Treba sa nato pozreit z bližšia a to ako často to hráč robi ale premna je to štandart cbet vždy ked si myslim že mam stale slušnu quity a budem ho vediet vyfoldovat alebo sneho tahat value na dalšich street. ten donkbet tam nebude skoro nikdy vravet že ma najlepšiu handu ale prave naopak je to slaba handa sktoru chce vdiet dalšiu street za malo penazi alebo nizky par ktoreho by sa nerád vzdal ak flop nieje mega odstrašujúci.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Ja mam s donkbetmi taku skusenosti, ze ryby to nerobia vzdy iba z jedneho dovodu. Zalezi samozrejme od hraca, ale aj od boardu. Na roznych hracov mam poznamky, ze napr. donkuju sety, ale na dalsich naopak, ze donkuju druhy par a na nasledny raise calluju. Niektori zas donkuju top par bez kickeru a niekto zas air. Ale v podstate to robia vacsinou for value s pridanou hodnoutou for protection. Na mono boarde sa mi casto krat stane, ze fish donkuje 120% potu.
Preto aj hra proti donkom zavisi na tom proti akemu hracovi stojis. Vseobecne by som ti vsak poradil, ze na call alebo raise pouzivaj ruky, ktore este maju slusnu equity na neskorsich streets.
Preto aj hra proti donkom zavisi na tom proti akemu hracovi stojis. Vseobecne by som ti vsak poradil, ze na call alebo raise pouzivaj ruky, ktore este maju slusnu equity na neskorsich streets.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
donk minbet je v podstate check tzn. sprav to iste, co by si spravil keby villain checkol. Samozrejme, da sa najst aj fold. Napr. board AKQ mono a Ty mas 55.
Z mojich skusenosti vsak treba tieto donkbety raisnut na flope ale este aj na turne minbetdonk/call je velmi velmi casta line. Ale minbetdonk/re-raise som videl mozno raz.
Oblubena line je este minbet/minbet/potbet
Z mojich skusenosti vsak treba tieto donkbety raisnut na flope ale este aj na turne minbetdonk/call je velmi velmi casta line. Ale minbetdonk/re-raise som videl mozno raz.
Oblubena line je este minbet/minbet/potbet
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.