Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
Re: Úplne od začiatku, ale tentokrát vážne :-)
Ak chces graf, tak mi kludne posli HH.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
jasne.. aky mas mail, alebo cez ICQ ?
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
J...m na to dnes.. nehram uz,.. uplny tilt.. ale kvoli vy.....mu internetu.. konecne mi prisli karty na 3 stoly naraz na jednom AA na druhom 66 a na tretom KQ uz som mal aj dost vsadene.. a internet mi proste vypadol.. v takomto stave dnes uz hrat nemozem..
edit keso26: chapem ze si vytiltovany, ale trochu brzdi, vulgarizmy na forum nepatria.
edit keso26: chapem ze si vytiltovany, ale trochu brzdi, vulgarizmy na forum nepatria.
- Cawo444
precitaj si pravidla fora ohladne vulgarizmov v prispevkoch
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ospravedlnujem sa
- Cawo444
ok, konecne doma z prace.. teraz uz nic nezabrani mojej nocnej session
- Cawo444
Uuf tak na zaciatku celkom enprijemna situacia, ked som chyil na flope set Q, bet, raise, all in proti mne OESD riever straight.. ale nerobim si z toho tazku hlavu, pretoze viem, ze som to zahral spravne .. (teda dufam)
Ale celkovo by som svoju session oznacil za najuspesnejsiu doteraz.. hral som hodinku a pol, 4 stoly a na poslednych 30 minut som pripojil aj 5-ty. Hralo sa mi v absolutnej pohode.. som vlemi spokojny zo svojimi rozhodnutiami.. a myslim ze som spravil len 2 mensie chyby.. samozrejme o tych viem.. miozno ich bolo viac.. ale hlavne vdaka vcerajsiemu rozhovoru s Chlpom som sa nad svojou hrou zamyslel.. a dnes som hral myslim uspesne.. takze diky chlpo a dnes som hral myslim uspesne.. svoj bankroll som navysil o $6 takze momentalne mam $41.38
Ale celkovo by som svoju session oznacil za najuspesnejsiu doteraz.. hral som hodinku a pol, 4 stoly a na poslednych 30 minut som pripojil aj 5-ty. Hralo sa mi v absolutnej pohode.. som vlemi spokojny zo svojimi rozhodnutiami.. a myslim ze som spravil len 2 mensie chyby.. samozrejme o tych viem.. miozno ich bolo viac.. ale hlavne vdaka vcerajsiemu rozhovoru s Chlpom som sa nad svojou hrou zamyslel.. a dnes som hral myslim uspesne.. takze diky chlpo a dnes som hral myslim uspesne.. svoj bankroll som navysil o $6 takze momentalne mam $41.38
- Cawo444
Dalsia session za mnou.. dnes k tomu velmi nemam co povedat.. hral som par hodin.. ale nebol som uplne fit a ku koncu na mna dolahla aj unava, co sposobilo, ze som zacal aj robit nejake chyby, tak som to radsej vypol.. profit iba $0.8, ale predsa.. takze momentalne mam na ucte $42.24
- Cawo444
Odporucam hrat max dovtedy, kym vies na 100% rozmyslat. Napr. ja niekedy hram 40 min. a mam pocit, ze zomriem. Dam 10 min. prestavku, vyvetram sa a hram dalej. Samozrejme niekedy potiahnem aj 2 hodiny (nie casto ) a hra sa mi/rozmysla uplne v pohode.
Ak citis, ze to nie je ono, tak nachvilku vypni. Fishky nikam neutecu
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Odporucam hrat max dovtedy, kym vies na 100% rozmyslat. Napr. ja niekedy hram 40 min. a mam pocit, ze zomriem. Dam 10 min. prestavku, vyvetram sa a hram dalej. Samozrejme niekedy potiahnem aj 2 hodiny (nie casto ) a hra sa mi/rozmysla uplne v pohode.
Jasne.. presne tohto sa drzim .. hral som nejake 4 hodiny ale asi 4 prestavky som mal take 10-15 minutove.. ale teraz ku koncu fakt som uz bol unaveny a spravil som aj nejake tie chyby.. uz som nebol koncentrovany, tak ako som byt mal.. tak fakt radsej koniec.. hlavne, ze to nie je minus mimochodom prave som pisal na support wil hillu a rake uz mam okolo $23 tak predpokladam nejaky tyzden este.. potom tam musim dat aspon minimalny deposit... a hned cashoutnem.. ak myslim ze nejaky piatok uz si zahram na full tilte. Pojdem cez ten cardrunners.com s rakebackom a po nahrati 2000 bodov dostanem aj ten Hold´em manager, tak sa tesim
- Cawo444
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.