Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdov blog

Odoslaťod wizdo 23 Máj 2009 12:59

yegon napísal:
Nakoniec ma to jemne vytiltovalo a sadol som na PL400 a PL200 k slusnym ludom a vyhral si prehrate money naspat a s drobnou vyhrou. Ono je to sranda, ake giganticky je rozdiel medzi PL50 a PL200. OFC som si nasiel limp/call fishky a pekne ich oberal.

nerozumiem tomu, akoze tiez zastavas nazor ze lepsie sa hra a lahsie sa vyhrava s ludmi ktori hraju lepsie? alebo mi nieco uniklo?

Ano zastavam, lebo od nich viem co cakat. Je velky rozdiel ak protihrac aj uvazuje co asi mam na ruke a spol...Ale nemyslim si ze je to lahsie, len je viac fajn ked viem ze mozem hrat proti superovi a nie len na svoje karty...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod yegon 23 Máj 2009 13:24

a myslis ze budes mat proti lepsim hracom vyssiu winrate?

alebo to beries len ako prilezitost sa zlepsit?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod wizdo 23 Máj 2009 13:29

yegon napísal:a myslis ze budes mat proti lepsim hracom vyssiu winrate?

No ak si aspon ockom kukal moj blog tak som pisal ze chodim k mojej superstar gavinovi grifinovi hrat omahu PL200 nie kvoli vyhre ale kvoli moznosti sa nieco naucit. Terasz je gavin vyssie alebo nehrava vobec takze som prestal hrat PL200 a vidim ze mi to chybalo, opat som sa nieco naucil.

A vyssiu winrate? kvoli tej tam rozhodne nejdem(ani si nemyslim ze by som mal dlhodobo aj ked pravdou je ze ked som pravidelne hraval s grifinom na PL200 som sa tahal na 11bb/100 :Yahoo!: :Yahoo!: a na PL50 som mal 5,5bb/100 :O: ). Skor taky standard pockat - hitnut - nechat si zaplatit a sledovat ako sa hra aspon trosku omaha seminormalne.
wizdo

Odoslaťod mysak 23 Máj 2009 13:47

wizdo napísal:

No ak si aspon ockom kukal moj blog tak som pisal ze chodim k mojej superstar gavinovi grifinovi hrat omahu PL200 nie kvoli vyhre ale kvoli moznosti sa nieco naucit.

nevim jestli se od nej naucis nejake extra veci :D kdyz nevidis skoro vubec karty. Nebylo by lepsi si zaplatit nejaky coaching na DC na CR ? Ja myslim ze urcite jo :D
Obrázok používateľa
mysak

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 23 Máj 2009 14:05

ako "learning experience" to beriem, som sa len obaval ci nepodliehas tej rozsierenej iluzii ze proti zlym hracom sa neda hrat lebo dorovnaju so vsetkym :)
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod wizdo 23 Máj 2009 23:32

mysak napísal:
wizdo napísal:

No ak si aspon ockom kukal moj blog tak som pisal ze chodim k mojej superstar gavinovi grifinovi hrat omahu PL200 nie kvoli vyhre ale kvoli moznosti sa nieco naucit.

nevim jestli se od nej naucis nejake extra veci :D kdyz nevidis skoro vubec karty. Nebylo by lepsi si zaplatit nejaky coaching na DC na CR ? Ja myslim ze urcite jo :D

Ja som sa naucil vela, aj z tych malo kariet vo som videl som dedukoval kolko to eln slo...
Druha vec, tych 11bb/100 nieco znamena a teda ze som bol aj ziskovy teda som sa ucil a zvysokval BM...

yegon napísal:ako "learning experience" to beriem, som sa len obaval ci nepodliehas tej rozsierenej iluzii ze proti zlym hracom sa neda hrat lebo dorovnaju so vsetkym :)

Jasne ze nie sak chcem predsa aby zly hraci callovali zo vsetkym co sa len da... Ale obcas pohlad na hracov ktory vedia ze su vzadu a foldnu celkom potesi. Ako "learning experience" mi to dava vela, lebo vidim co a ako. Napr som zistil, mozno to pride az moc loose , ak su supery presvedceny ze mam AAxx alebo KKxx a flopnu na boarde neviem 268 8cku a maju 3 overkarty su
trosku viac loose schopny callnut all in, co je celkom fajn zistenie lebo ked som pozeral kalkulator tak ak ja "cbetnem" a on ma raisne a ja mu dam all in su 40:60 vzadu za predpokladu ze ja mam AAxx bez nejake FD ci SD a nedrzim im outy, co nie je az take zle....

Dalej som pochopil vyznam 3betu v pozicii, ale aj bez nej...
Dalsou vecou je system si short 1 par je good...(toto je celkom vtipne ale logicke)
Dalej su ti poznamky k hracom, ktorych vyznam clovek pochopi az ich vyuzije(minule som nasiel takeho poloNITa a naspial som si fajn pozanmku a v hre kde by som sa stackol board 57KT5 som mal K5 ale nit ma RR(nie pot) ale bolo mi jasne ze aspon 77 ma takze insta fold...

PL200+ mi dava poznatky a vzhladom na moj NIT styl hry je mojou jedinou sancou ze hitnem skoro a stakcnem sa s niekym kym ma neprekuknu...
wizdo

Odoslaťod tucniak 23 Máj 2009 23:47

wizdo na akom sample mas 11/100??
ked uvazujem ze v holdeme som schopny mat na vzorske 15k ruk 30bb(blindy nie BB)/100 a nic to neznamena lebo dalsicyh 20k ruk som even..v omahe je to snad este citlivejsie nie? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod obivano 24 Máj 2009 00:52

57KT5 som mal K5 ale nit ma RR(nie pot) ale bolo mi jasne ze aspon 77 ma takze insta fold...
nechapem, ty si zahodil takyto full house> ze ma 77 co ?:D hmm
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod TuKE 24 Máj 2009 03:41

wizdo napísal:...11bb/100 nieco znamena a teda ze som bol aj ziskovy teda som sa ucil a zvysokval BM...

wizdo napísal:...vzhladom na moj NIT styl hry je mojou jedinou sancou ze hitnem skoro a stakcnem sa s niekym kym ma neprekuknu...

V prvej hovorí, že hráš dobre a ownuješ level, pretože máš predsa 11bb/100 a v druhej hovoríš, že si easy čitateľný, pretože nitíš a hráš hit&run, tak ja ti neviem Karle :tuke:
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod 1zart1 24 Máj 2009 07:29

Ahoj Wizdo, v zivote sa mi uz vela x potvrdilo: Ak deviati hovoria jednu vec a ja inu, nech mi to akokolvek nevyhovuje, ti deviati maju vzdy pravdu, je to smutne, ale je to tak....
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!