mysak napísal:wizdo napísal:yegon napísal:a myslis ze budes mat proti lepsim hracom vyssiu winrate?
alebo to beries len ako prilezitost sa zlepsit?
No ak si aspon ockom kukal moj blog tak som pisal ze chodim k mojej superstar gavinovi grifinovi hrat omahu PL200 nie kvoli vyhre ale kvoli moznosti sa nieco naucit.
nevim jestli se od nej naucis nejake extra veci
kdyz nevidis skoro vubec karty. Nebylo by lepsi si zaplatit nejaky coaching na DC na CR ? Ja myslim ze urcite jo
Ja som sa naucil vela, aj z tych malo kariet vo som videl som dedukoval kolko to eln slo...
Druha vec, tych 11bb/100 nieco znamena a teda ze som bol aj ziskovy teda som sa ucil a zvysokval BM...
yegon napísal:ako "learning experience" to beriem, som sa len obaval ci nepodliehas tej rozsierenej iluzii ze proti zlym hracom sa neda hrat lebo dorovnaju so vsetkym
Jasne ze nie sak chcem predsa aby zly hraci callovali zo vsetkym co sa len da... Ale obcas pohlad na hracov ktory vedia ze su vzadu a foldnu celkom potesi. Ako "learning experience" mi to dava vela, lebo vidim co a ako. Napr som zistil, mozno to pride az moc loose , ak su supery presvedceny ze mam AAxx alebo KKxx a flopnu na boarde neviem 268 8cku a maju 3 overkarty su
trosku viac loose schopny callnut all in, co je celkom fajn zistenie lebo ked som pozeral kalkulator tak ak ja "cbetnem" a on ma raisne a ja mu dam all in su 40:60 vzadu za predpokladu ze ja mam AAxx bez nejake FD ci SD a nedrzim im outy, co nie je az take zle....
Dalej som pochopil vyznam 3betu v pozicii, ale aj bez nej...
Dalsou vecou je system si short 1 par je good...(toto je celkom vtipne ale logicke)
Dalej su ti poznamky k hracom, ktorych vyznam clovek pochopi az ich vyuzije(minule som nasiel takeho poloNITa a naspial som si fajn pozanmku a v hre kde by som sa stackol board 57KT5 som mal K5 ale nit ma RR(nie pot) ale bolo mi jasne ze aspon 77 ma takze insta fold...
PL200+ mi dava poznatky a vzhladom na moj NIT styl hry je mojou jedinou sancou ze hitnem skoro a stakcnem sa s niekym kym ma neprekuknu...