mysak napísal:wizdo napísal:yegon napísal:a myslis ze budes mat proti lepsim hracom vyssiu winrate?
alebo to beries len ako prilezitost sa zlepsit?
No ak si aspon ockom kukal moj blog tak som pisal ze chodim k mojej superstar gavinovi grifinovi hrat omahu PL200 nie kvoli vyhre ale kvoli moznosti sa nieco naucit.
nevim jestli se od nej naucis nejake extra veci
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
kdyz nevidis skoro vubec karty. Nebylo by lepsi si zaplatit nejaky coaching na DC na CR ? Ja myslim ze urcite jo
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Ja som sa naucil vela, aj z tych malo kariet vo som videl som dedukoval kolko to eln slo...
Druha vec, tych 11bb/100 nieco znamena a teda ze som bol aj ziskovy teda som sa ucil a zvysokval BM...
yegon napísal:ako "learning experience" to beriem, som sa len obaval ci nepodliehas tej rozsierenej iluzii ze proti zlym hracom sa neda hrat lebo dorovnaju so vsetkym
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Jasne ze nie sak chcem predsa aby zly hraci callovali zo vsetkym co sa len da... Ale obcas pohlad na hracov ktory vedia ze su vzadu a foldnu celkom potesi. Ako "learning experience" mi to dava vela, lebo vidim co a ako. Napr som zistil, mozno to pride az moc loose , ak su supery presvedceny ze mam AAxx alebo KKxx a flopnu na boarde neviem 268 8cku a maju 3 overkarty su
trosku viac loose schopny callnut all in, co je celkom fajn zistenie lebo ked som pozeral kalkulator tak ak ja "cbetnem" a on ma raisne a ja mu dam all in su 40:60 vzadu za predpokladu ze ja mam AAxx bez nejake FD ci SD a nedrzim im outy, co nie je az take zle....
Dalej som pochopil vyznam 3betu v pozicii, ale aj bez nej...
Dalsou vecou je system si short 1 par je good...(toto je celkom vtipne ale logicke)
Dalej su ti poznamky k hracom, ktorych vyznam clovek pochopi az ich vyuzije(minule som nasiel takeho poloNITa a naspial som si fajn pozanmku a v hre kde by som sa stackol board 57KT5 som mal K5 ale nit ma RR(nie pot) ale bolo mi jasne ze aspon 77 ma takze insta fold...
PL200+ mi dava poznatky a vzhladom na moj NIT styl hry je mojou jedinou sancou ze hitnem skoro a stakcnem sa s niekym kym ma neprekuknu...