Wolf's way
Re: Wolf's way
Budem vďačný aj za 10bb/100
Postujem staty za dnešných 600 rúk z NL20:
Je tam niečo čo by mohlo byť lepšie ? NL10 hrám 24/20, aj tu sa postupne posuniem aspon na nejakých 22/19 len to chce čas zvyknúť si. cBetovať by som mohol aspoň 60% ale dnes som sa často dostával do multiway potov a nemali veľké fCbet tak som bol opatrnejší a so zvyškom som asi spokojný, WTS je vysoké ale vysoké je aj W$SD takže som asi často hitoval
/// edit: taktiež aj pozičné staty:
Postujem staty za dnešných 600 rúk z NL20:
Je tam niečo čo by mohlo byť lepšie ? NL10 hrám 24/20, aj tu sa postupne posuniem aspon na nejakých 22/19 len to chce čas zvyknúť si. cBetovať by som mohol aspoň 60% ale dnes som sa často dostával do multiway potov a nemali veľké fCbet tak som bol opatrnejší a so zvyškom som asi spokojný, WTS je vysoké ale vysoké je aj W$SD takže som asi často hitoval
/// edit: taktiež aj pozičné staty:
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
Dnes opať zverina... zistil som že nech sa deje čo sa deje nebudem hrávať cez den lebo ten traffic je tak mizerný že mám ledva 4 stoly na ktorých nieje viac ako jedna fish a aj ta je pasívna. Bijem sa tak s regulármi a to ma až tak nenaplna. Nebol som spokojný s mojou redline tak som si trošku spozoznámkoval pár regulárov a zasadol som knim. Tu je výsledok Škoda len tých suckoutoch na rivroch, nechápem čo tí ludia čo prevádzkujú herne majú z toho že to jebnú na river. Už ked som preflop all in AK vs JJ a flop príde A8K tak nech tam rovno hodia aj toho Jacka a nenechávajú si ho na koniec. Dnes som vyhral aj jeden mega pot, mal niečo okolo 300BB ak sa nemýlim ešte sa nato pozriem ale mal som KK a flop bol AJQ 3ja deeb hráči, postupné blufy a nakoniec mi ukážu J8o a 35s
tu je graf, narakeované na dva dni dopredu
tu je graf, narakeované na dva dni dopredu
- vlk25
Takže na dnes som skončil, výsledok z -4BI do +4,5 BI Padali dalšie rekordy:
- odohral som najviac rúk za den - 2,2k
- bankroll prekročil milník 600 dolárov ( 13 dolárov do 700 )
- odohral som najviac hodín za den - 6,43h
- spravil som rekord v rakeu - 60 dolárov, už teraz sa teším na bonusy
Zistil som že asi nebudem musiť čakať na bonusy, chýba mi nahrať už iba 5,5BI na NL20 a môžem shotovať NL30 s 25BI BM. Bonusy na konci mesiaca mi pomôžu sa tam udržať ak by sa mi nedarilo. Tu je graf, cez takýto heater treba hrať čo najviac no 6 hodín hrávaju SNE hráči
- odohral som najviac rúk za den - 2,2k
- bankroll prekročil milník 600 dolárov ( 13 dolárov do 700 )
- odohral som najviac hodín za den - 6,43h
- spravil som rekord v rakeu - 60 dolárov, už teraz sa teším na bonusy
Zistil som že asi nebudem musiť čakať na bonusy, chýba mi nahrať už iba 5,5BI na NL20 a môžem shotovať NL30 s 25BI BM. Bonusy na konci mesiaca mi pomôžu sa tam udržať ak by sa mi nedarilo. Tu je graf, cez takýto heater treba hrať čo najviac no 6 hodín hrávaju SNE hráči
- vlk25
Najs, nech ti to vydrzi
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Ďakujem som zvedavý dokedy mi tento heater vydrží, idem teraz gambliť čo najviac kým sa to nedá do normálu
Práve rozoberám s kamrátom plány že v októbri pôjdeme na pokerflat, myslím že to mojej hre iba pomôže a ako 19 ročný sa osamostatným a odídem z domu. Kamarát hrá fifty50 a budúci rok plánuje ísť SNE tak sa budeme aspon motivovať k hraniu
Motivujem sa týmto videom, niekto ho dal na pokerstrategy
edit:// Sekol som sa vo výpočtoch a stačí mi nahrať uz iba 3,5BI na NL20 čo by sa mohlo podariť tento tyzden, preto som dnes kupil upgrade na PokerTracker som mal iba small stakes a nebralo mi to ruky z NL30
Práve rozoberám s kamrátom plány že v októbri pôjdeme na pokerflat, myslím že to mojej hre iba pomôže a ako 19 ročný sa osamostatným a odídem z domu. Kamarát hrá fifty50 a budúci rok plánuje ísť SNE tak sa budeme aspon motivovať k hraniu
Motivujem sa týmto videom, niekto ho dal na pokerstrategy
edit:// Sekol som sa vo výpočtoch a stačí mi nahrať uz iba 3,5BI na NL20 čo by sa mohlo podariť tento tyzden, preto som dnes kupil upgrade na PokerTracker som mal iba small stakes a nebralo mi to ruky z NL30
- vlk25
Dnes prvý shot na NL30 = -3,5BI + -1BI z NL20 = -140$ čo nám robí nový rekord ... Dnes totálne všetko zle, za 400 rúk z NL30 biedne staty 18/13 čo doteraz nechápem ale celkovo som bol card dead, a na flopoch ma nič netriafalo, ostávali už iba cbet bluffy. AA,KK mi všetko foldovali PF alebo prišiel flop v jednej farbe a mohol som po raisoch foldovať. Celokovo sa mi hralo zle, bolo mi teplo, nehral som A-Game a mal som to vypnúť hneď alebo asi ani vôbec nezačínať. Ostávam teda na NL20 s 27BI a uvidíme čo bude dalej.
- vlk25
Nice redline, sir Daj pauzu, oddychni, vycisti hlavu a pojde to
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Dakujem, vedel som že som nemal hrať, moja B-Game tam asi nestačí Ako som hral NL30 dost som začal hned podcenovat NL20 a to je obrovska chyba a dnes sa zamerám iba na nu s chladnou hlavou.
- vlk25
Dnes prišla nová mašinka na hranie Po trojdňovej pauze mi opäť začína chýbať poker, zajtra sa do toho pustím naplno a dúfam že sa aspoň priblížim k výsledku z minulého týždňa
- vlk25
Dlho som sem nenapísal ( skoro dva mesiace ) začalo to stabilnou hrou na NL30 potom som však chytil asi 5 týždňový downswing a už to išlo so mnou dole vodou ako herne tak aj psychicky. Daval som niekolko dnove pauzy a ajtak nič. Stadol som až na 20BI na NL10, potom mi však pomohol cashback a začal som hra'vať NL10 ktoré sa konečne začali otáčať iným smerom. Pracujem hlavne na udržaní koncentrácie pri hraní a udržania čo najdlhšej A-Game pretože s nou myslím že NL10 20 aj 30 budem beatovať. Dnes moj BR prekročil 400 dolárov a zapol som aj 2 NL20 stoly. Celkovo deň hodnotím veľmi kladne pre moju psychiku a zabudam na dni počas downswingu. Na NL30 budem prechádzať s agresívnym BR 20BI ale aj to opatrne a tým spôsobom že budem mať zapnuté iba vhodné NL10 20 a 30 stoly súčastne. Čisto NL30 budem hrať iba so safe BR 28-30BI
Dnešný graf
Dnešný graf
- vlk25
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.