Wolf's way
Re: Wolf's way
Pridám ešte septembrový graf
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
Víkendový grind, byt 120 dolárov pod EV, tak to začínam mať pocit že tá herna je vážne rigged.... Jeden den všetko triafam nahrám 5BI a hned na druhý den prehrám 5BI na badbeatoch a takto to idu už veeeelmi dlho, prípadne ked mi prídu Kingy tak vždy ma agro fishka AA, ešte pár podobných session a mením hernu a možno aj variantu.
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
- vlk25
[quote="vlk25"]Víkendový grind, byt 120 dolárov pod EV, tak to začínam mať pocit že tá herna je vážne rigged.... Jeden den všetko triafam nahrám 5BI a hned na druhý den prehrám 5BI na badbeatoch a takto to idu už veeeelmi dlho, prípadne ked mi prídu Kingy tak vždy ma agro fishka AA, ešte pár podobných session a mením hernu a možno aj variantu.
Thats PaciFUCK herna... Nieco podobne prezivam uz 5 mesiacov...
Thats PaciFUCK herna... Nieco podobne prezivam uz 5 mesiacov...
- bubotn
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Dnešný grind, som chorý takže 6.5h aj keď to na objeme nevidno ale niekedy som mal otvorený jeden stol len tak for fun. Čomu nechápem je tá žltá pretože sa cítim tak že minimálne 100 dolárov som mohol mať viac. Ale asi to berie equity pred flopm nie po nom keď ja hitnem nuts flush a ryba na turne full house s Q7 alebo postupku štýlom 106o a podobne, proste zostarol som o 10 rokov dnes lebo splitoval som aj nemožné a na flope som nikdy nič netrafil, ani raz sa neskopletizovala OESD ani FD ( kukal som PT3 a fakt ani raz ), sety asi 3 za celý deň aj keď boli preplatené lebo som sa nebál tlačiť peniaze do potu ako keď mám iba TPTK lebo fish hitne 2 nezmyselné páry a na push mozem foldovať. Hero foldov som dnes spravil požehnane a boli to 50BB spoty. Ale aspon nejaký výsledok som uhral. Chcel by som podobným tempom pokračovať aspon do konca mesiaca a bude status GOLD a zaujímavé cashback bonusy.
- vlk25
Dnes opäť grind skoro 6 hodín ale zasa to bolo tak že asi 2 hodiny z toho bol otvorený jeden stol rano. Konečne išlo všetko tak ako malo, spokojný som so všetkým až na pár chýb ktoré budem musieť odstrániť. Nechápem odskočenie zelenej od žltej v posledných rukách je tam situácia kde som bol preflop QQ vs AK a to je equity v moj prospech takže nechapem prečo to tak vybehlo.
Dnešok je zároveň môj best profit day ever
Dnešok je zároveň môj best profit day ever
Naposledy upravil vlk25 dňa 12 Okt 2011 17:48, celkovo upravené 1 krát.
- vlk25
rozumies o com je AI EV krivka? lebo sa mi tak nezda podla tvojich poslednych postov...ked mas QQ vs AKs all in pre, povedzme na NL50, tak zakazdym v EV vyhravas zo 100 dolaroveho potu 53 dolarov, preto ten rozdiel na konci...
v situacii nutflush vs FH pri rovnako velkom pote potom podla AI EV prehravas 100 dolarov (si drawing dead, ak nemas straight flush draw), takze krivky sa kopiruju...
v situacii nutflush vs FH pri rovnako velkom pote potom podla AI EV prehravas 100 dolarov (si drawing dead, ak nemas straight flush draw), takze krivky sa kopiruju...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Vlcak tvoj nick je Onur8 ? na LA hras ?
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Ano hram a nie nieje to moj nick
- vlk25
nj.. lebo som si prezeral tvoj blog tam si daval svoj HUD tak akurat tam bol ten nick tak mi hned napadlo
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Ni ni to bolo nahodne odfotene, ale viem že ty si Wild... niečo alebo tak nejak Parkrat som stebou hral ale asi nikdy nejaku dlhšiu session aj ta mam tušim ako NITa otagovaného
- vlk25
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.