WolfiK blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wolfov blog

Odoslaťod nabokow 04 Júl 2013 22:34

Preco hras na tom preregovanom PS?

what? kde radsej? u scamerov z pacificu alebo party? na ipokri s ich povestou o botoch/katastrofalnym table selection na NL50+? na microgamingu s anon stolmi a preregovanymi std stolmi? na ongame or inde s no traffic?

na stars je viac ryb ako kdekolvek inde, ak nevies najst 12 stolov s aspon 1 rybou, nevies tableselectovat (plati pre trufam si povedat minimalne do NL50), maju najnizsi rake, najlepsi software, support, money safety atd atd

ako v pohode, hrajte si na pacificu vsetci 6 stolov ak chcete, len na P****Stars sa to naucite rychlejsie hrat imo
osobne nevidim lepsiu platformu, kde sa dá hráčsky rásť ako stars.

Za tento príspevok od nabokow poďakovali :
sudden
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod haman 04 Júl 2013 22:54

WolfiKxx napísal:dodam este ze predtym par orbitov som raisol on callnul a na flope vzdy zahodil na cbet, tak mohlo nastat ze proste ma uz toho dost tych mojich cbetov a raisuje to len ako cisty bluff

nemyslim si, ze sa hrac tak rychlo adjustne, ze hned pocas session. to by ste museli viacej dni spolu odohrat.
skor bude hrat asi svoje karty, ten jeho sizing vyzera byt for value a proste to ma.
WolfiKxx napísal:raise flop cbet (3/27), c/r flop (1/6) (tieto staty som nepozeral pocas hrania)

tak toto nabuduce urcite pozeraj, najlepsie predtym ako cbetnes... podla tychto cisiel, super nevyzera, ze sa blazni na flope.
pozeraj aj ako folduje na cbet, podla toho mozes upravit sizing.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod WolfiKxx 07 Júl 2013 20:05

noo na NL50 sa dost trapim a uz tak troska stracam trpezlivost , rozhodol som sa ze cashoutnem vacsiu cast BR a presuniem sa na NL25 tam sa budem hrat nech ma to aspon troska bavi , lebo na NL50 sa motam okolo BE a mam pocit ze to nemozem dlhodobo porazat... tot moj graf na NL50 radsej to ukoncim kym som dole 4,5 BI nez by som mal byt 10 napr
Prílohy
My Currency Won in USD over Hands Played for.png
My Currency Won in USD over Hands Played for.png (59.74 ) Zobrazená 3438 krát
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod yegon 08 Júl 2013 12:29

nejako skoro hadzes flintu do zita, pozri si magorkove grafy a uvidis ze aj borec co to crushuje moze mat 40-50k ruk minusovych niekedy aj viac

nehovorim aby si odpalil dalsich 5BI kludne chod na NL25 ak klesnes pod hodnotu ktoru si si vyclenil na shot ale nie ako porazeny :) - skor s tym ze na NL25 rychlo nahras tych 5BI spat a skusis znova

gl

Za tento príspevok od yegon poďakovali :
WolfiKxx
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod haman 08 Júl 2013 13:39

ja si myslim, ze by si to mohol porazat. Motas sa okolo 0 podla grafu, cize nie si losing player. staci si reviewnut najvacsie leaky (t.j. kde ti HEM ukazuje najvacsie straty), hranie z pozicii, blindy, steal/resteal. + nastudovat hru regularov, ktory ti robia najvacsie problems a pojdes do plusu.

Za tento príspevok od haman poďakovali :
WolfiKxx
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod WolfiKxx 08 Júl 2013 17:44

tak este to vyskusam, chce to len hrat s cistou hlavou a moze to ist
haman skoda ale pouzivam PT4 tak nevem musim sa v tom trosku posprtat... no podla mna moj najvacsi leak je tilt a light calldowny + obcas mam pocit ze si robia zo mna dobry den niektori regovia a potom sa na nich vysypem lebo to proste vtedy maju
a hlavne aj ten tilt, vcera ked som pisal ten post tak dobre ze som necashoutol vsetko a skoncil s pokrom :D
dnes som si to zapol a hral som podla mna dobre lebo naznak tiltu nikde ani po jednom cooleri :)

:gl:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod Zeltzn 08 Júl 2013 17:56

Dnes sme sa stretli na stole co:)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod WolfiKxx 08 Júl 2013 22:00

aha to si bol ty hej :) som nevedel kto to bol :D... to mas teraz swing 20 BI ? :shock:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod WolfiKxx 11 Júl 2013 10:07

WolfiKxx napísal: radsej to ukoncim kym som dole 4,5 BI nez by som mal byt 10 napr

tak aby sa nepovedalo tak som to ukoncil ked som dole 11 BI totalny spewtard sa zo mna stal, proste chuj na n-tu :D
och bijem si hlavu o stenu mal som to ukoncit skor no co uz clovek sa uci na vlastnych chybach uz som definitivne radsej cashoutol aby v mojej hlave neprebehol skrat a bustol by som ho cely...
nechal som si cca 20 BI na NL25 tak snad tam sa budem pinkat a nebudem robit somariny ako vyssie :wall:

nevermind ved svet sa nezruti teraz :gl:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod matiapag 11 Júl 2013 15:15

WolfiKxx napísal:
WolfiKxx napísal:

To nic, Vlcik, naber sebavedomie na nizsom limite, oziv roll a hor' sa spat na NL50! Myslim, ze to tam mozes kludne porazat, hlavne sa nenechaj psychicky zdeptat a uvidis, ze to pojde :) Budem drzat palce, rozbi to tam na NL25 :)

:gl:

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
WolfiKxx
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!