WolfiK blog
Re: Wolfov blog
preco by mal byt nieco ako AJ/AT fold na tomto flope? Tie ruky maju sami o sebe fajn equity + sú ahead voči T9,JT, ktoré určite otváraš na CO a cbetuješ. Záleží to samozrejme všetko od villaina. Ak bude otvárať 15% CO alebo 26% a bude vedieť, že na tom flope bude cbet dobrý.
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Jop, pekne si to napisal, tie dve ruky naozaj su ahead proti tym dvom a to je tak vsetko Problem je, ze T9/JT IP na tomto flope je uplne nuts oproti AJ/AT OOP. Nemozes raisovat AJ/AT, resp. mozes ale nemas co repovat, resp. aky je tvoj plan po tom, ako c/c tento flop s AJ?
@kaktus - s overpami mas pravdu, ale to mas tak, ze vsetko zavisi od turnu. Ak ma nieco ako 99 tak ano, callne flop a foldne na turne vacsinou aj ked pride uplny blank. A ak sa tento flop checkne a ten blank pride, tak zasa tu jednu street zaplati + mu opat davame priestor na to, aby on hitol svoj set (viem, ze je to strasne mala pravdepodobnost, ale aj tak). A co sa AJ/AT tyka, tak to je same ako co som reagoval na zeltznov post - ma to sice fajn equity voci cbetting range, ale musel by si byt velky frajer, aby si ju dokazal zrealizovat
@kaktus - s overpami mas pravdu, ale to mas tak, ze vsetko zavisi od turnu. Ak ma nieco ako 99 tak ano, callne flop a foldne na turne vacsinou aj ked pride uplny blank. A ak sa tento flop checkne a ten blank pride, tak zasa tu jednu street zaplati + mu opat davame priestor na to, aby on hitol svoj set (viem, ze je to strasne mala pravdepodobnost, ale aj tak). A co sa AJ/AT tyka, tak to je same ako co som reagoval na zeltznov post - ma to sice fajn equity voci cbetting range, ale musel by si byt velky frajer, aby si ju dokazal zrealizovat
Naposledy upravil matiapag dňa 08 Aug 2013 14:19, celkovo upravené 1 krát.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Ked sa pozries, kolko musis defendovat vs 2/3 cb a foldujes AJ/AT a callujes Kx a Qx, tak overfoldujes v tomto spote imo.
-
Zeltzn napísal:Ked sa pozries, kolko musis defendovat vs 2/3 cb a foldujes AJ/AT a callujes Kx a Qx, tak overfoldujes v tomto spote imo.
Sure, v pripade, ze hrame NL200, na supera mame 5k ruk a jediny sposob, ako ho porazat je perfektne vybalancovanou GTO Ked hrame super exploitovatelnu NL25, tak "nemusime" skoro nic, akurat foldnut gutshot na tomto flope
edit1:A rypnem si este, lebo som stale presvedceny, ze mam pravdu ;D Hod sem svoju calling range vs CO open. Dajme tomu, ze otvara 25% nech nezerem a ukaz mi 60% tej range, s ktorou tu budes pokracovat (priprav sa na to, ze mi zrejme budes musiet ukazat, ze tu budes foldovat 66, ale callovat supersilne AJ)
edit2:For the record, mozem sa mylit ofc, som len fish Ale idem si to aj ja nahadzat do equilatora
edit3: Nemylil som sa akurat, ak by si tu chcel callovat AJ/AT, tak by si musel foldovat az po TT skoro ;D
-
to je sice pekne ze pisete ze callne AJ AT ale na tohto villiana mam dost hands a celkom ho uz poznam ze kym fakt nieco nema tak to nehra s regmi, dokonca tento mi ani zle nerobi, tento je typicky reg len na vyberanie fishiek
pisete ze stracam kopec value z pocket pairs ale plan bol betovat na turne , je v podstate jedno ci zaplati na flope alebo na turne nie ?
aj tak od neho dostanem maximalne 1 street zaplatenu...
sak vidite co sa stalo na rivri ze mu nestaci ani nut straight ten jeho check na rivri je ubertragicky
proti 95% regom tento board cbetujem, teraz nie je moj standart slowplayovat monstre...
pisete ze stracam kopec value z pocket pairs ale plan bol betovat na turne , je v podstate jedno ci zaplati na flope alebo na turne nie ?
aj tak od neho dostanem maximalne 1 street zaplatenu...
sak vidite co sa stalo na rivri ze mu nestaci ani nut straight ten jeho check na rivri je ubertragicky
proti 95% regom tento board cbetujem, teraz nie je moj standart slowplayovat monstre...
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Ja by som tu tiez checkol flop proti takemuto regovi. Treba sa na to divat aj z jeho strany. Ak nepride karta co potrebuje, tak na turne celi dalsiemu moznemu betu a na river dalsiemu a je OOP. Hraju mu 4 karty do postupky, ak pride 'A' tak je tam bud split alebo prehrava. On teda musi vazne premyslat a mat dobry dovod na call cbetu na flope. V pripade ze by drzal nejake 99/TT a pod. je to znovu ten pripad iba ma este menej outov. Zase je tam overcard a spareny board vyssou kartou. Bude mat problem dorovnavat ked netrafi.
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
CO/BB calling range
Akurát s Matim debatujeme a presviedča ma, že x-c w 77-TT > AT-AJ vs good tag. Your thoughts?
EDIT: vs 11/7 reg je spot. my bad. Ale keď som to už postol, tak rozbehnime nejakú debatu. Mrte ma to zaujima
Akurát s Matim debatujeme a presviedča ma, že x-c w 77-TT > AT-AJ vs good tag. Your thoughts?
EDIT: vs 11/7 reg je spot. my bad. Ale keď som to už postol, tak rozbehnime nejakú debatu. Mrte ma to zaujima
-
ale mati ma kompletne inu calling range pf
-
urobil som deposit aby som ziskal reload bonus v zapati som to aj cashoutol a na kurze to spravi rozdiel 25EUR celkom ma ten rozdiel zarazil necakal som ze to mohlo spravit az taky rozdiel
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
neni mozne imo
ja si inak vzdy v cashieri premenim usd na EUR, ked chcem cashoutovat
ja si inak vzdy v cashieri premenim usd na EUR, ked chcem cashoutovat
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.