WolfiK blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wolfov blog

Odoslaťod WolfiKxx 31 Aug 2013 13:04

tak evidentne je :(
noo vidis tak uz budem vediet do buducna (ak bude co cashoutnut :D ) ako to robit mozno natom az tolko nepreobim :wall:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod wizdo 31 Aug 2013 22:29

WolfiKxx napísal:tak evidentne je :(
noo vidis tak uz budem vediet do buducna (ak bude co cashoutnut :D ) ako to robit mozno natom az tolko nepreobim :wall:

je standard 2% poplatok ak vkladas/vyberas v inej mene = ak si vlozil 625 eur a premenilo ti to na USd a spatne na EUR stratil si 4% co je 25eur....
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod WolfiKxx 17 Sep 2013 11:04

milujem taketo session ked od prvej handy je jasne kam budem smerovat :D
inac pohoda vobec som netiltil ;)
btw inac som uz stiahol ten 14BI downswing z NL50 ale este nechcem znova shotovat kedze som si spravil cashout ani nemam taky komfortny BR takze niekedy v buducnosti ale urcite sa tam raz chcem vratit a beatovat to !
Prílohy
My Currency Won in USD over Hands Played for.png
My Currency Won in USD over Hands Played for.png (26.57 ) Zobrazená 3648 krát
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod WolfiKxx 26 Nov 2013 21:20

uz sa vam stalo aby ste za session (611 hands) vyhrali v showdowne 2 hadny ? :D
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod VNPK 26 Nov 2013 23:34

Minuly tyden jsem mel session kdy jsem na 300 handach dropnul 3 BI, WTSD 23% a W$SD bylo presne 0 :D, nejvyssi vyhra v tu session byla 9bb :D
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod WolfiKxx 30 Nov 2013 16:15

nechapem vzdy pride obdobie co za kratku dobu stale rychlo dropnem... mozno to je sposobene tym ze to chcem rychlo dohnat , a zacnem hrat C game. nic mi nevychadza :(, uz som sa pomaly chystal shotovat NL50 ale prisiel tento shit , tak mozem byt rad ze to ostalo len na Nl25
Prílohy
My Currency Won in USD over Hands Played for (PokerStars) Wildwoolsy.png
My Currency Won in USD over Hands Played for (PokerStars) Wildwoolsy.png (32.9 ) Zobrazená 3299 krát
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod ondoko 30 Nov 2013 16:38

imo ked sa citis skillovo na shot, tak chod do toho, nech ta neodradi nejaky horsi run, coolery atd. Pusti si 1-2 stoly NL50, popripade podoplnaj stolami NL25 a Go for it! :)
:gl:
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod WolfiKxx 30 Nov 2013 17:04

ale ved to mozno poznas citis sa jak pan nicis to a zrazu pride taky run a mam pocit ze som to zabudol uplne hrat...
tak teraz si to rozhodne nechcem pustit ziaden stol vysieho limitu kym sa nedostanem do comfort zony

Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod WolfiKxx 03 Jan 2014 23:00

Tak uvidim moj ciel na rok 2014 je hrat NL50 aj sa tam udrzat a byt winning, tak ked na konci roka sa spatne pozrem na tento post hadam si budem moct povedat ze som to dokazal :)...

momentalne ale k pokru nemam sancu sa dostat kedze nastalo mi skuskove a jednoducho nebudem to silit pokrom... cakaju ma aj statnice ked sa tam dostanem :D... tak to je main goal v RL

co sa tyka pokru neviem kedy sa k tomu seriozne dostanem ale ked budem mat nato cas chcem tomu venovat dostatok casu aj na studium a samozrejme na grind. :gl: to all

hmm aky vymysliet druhy post aby som bol zaradeny o zrebovanie :D ... ale tak ked nehram tak si ho ani nezasluzim ! :vyprask:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Odoslaťod WolfiKxx 25 Apr 2014 18:22

RL: goal splneny ziskal som vysoko ceneny titul bc :D, ktory mi dovoluje teraz grindit :Yahoo!:
tesim sa ako budem dostavat suckouty a prehravat peniaze :D
Poker goal : dufam ze sa mi coskoro podari prejst a shotovat znova NL50 dufam ze sa mi to podari + musim zamakat na svojej hre poriadne a stane sa ze mna super Werewolf :D , thats all wish me a :gl:

Za tento príspevok od WolfiKxx poďakovali :
vlade
Obrázok používateľa
WolfiKxx

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!