x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod fefe13 21 Jan 2011 08:53

Osobne nerad reraisujem s takymto stackom AKo. Na tychto limitoch ta 90% hracov dorovna a ak misnes flop tak ti ostava uz len 1000chipov. V tychto pripadoch volim skor call, co by si sa aj tak asi nevyhol situacii po flope alebo to rovno pretacam do plnej. Aj ked boli este ralativne male blindy pri tvojom stacku by som volil rovno push.

..este by som doplnil, ze si UTG+1 cize tvojim pushom by si nedal moznost hracom za vami skusat blbosti.
fefe13

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod x-bat 21 Jan 2011 09:22

Mam vysledovano, ze na tomto lvl se z UTG otevira prakticky s cimkoli - call mi prijde nestastny. Porad mam pred sebou hromadu hracu a urcite nechci, aby nas slo na flop 5. 3betuju proto, ze mam "monster" a chci se na flop dostat maximalne ve dvou/trech. Kdyby me souper 4betnul, tak skladam... Nemuzu zase cekat polovinu turnaje na to, az dostanu AA na BB a vsichni prede mnou slozi :) Navic me ten 3bet stoji pouze 5BB... Pushovat 23BB v 8 hracich mi neprijde taky jako dobra volba - vsak v teto fazi by me iizy dorovnali i s 88 - na ITM daleko, tak co by to nekdo nezkusil.

Pokud mi souper dorovna 3bet preflop a na flopu donkbetuje, tak na 95% ma velke kulove - tady je uplne bezne, ze te dorovnaji preflop s jakymkoli Ax, obrazkama atd. a na flopu automaticky mikro cbet (co kdybys nahodou slozil) - kdyby chytnul borec monster/set, tak nebetuje, ale pouze checkne a ceka, ze mu tam neco nasypu. Kdybych na flopu nic nechytnul a flop byl priznivy, tak na ten cbet urcite nezahodim.

Ale treba jsou me uvahy spatne...
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod fefe13 21 Jan 2011 09:37

Nemyslim ze tvoje uvahy su zle, jedine co ma v tejto konkretnej situacii "strasi" je velkost tvojho stacku. Call by v tomto pripade nebol good. Ja by som to bud nehral alebo pushoval. Ako pises na tychto limitoch ta hraci dorovnavaju s cimkolvek. Cize ak by mal niekto za tebou 88 myslim ze by mu nic nebranilo to calnut alebo pretocit. Ak by to len zavolal proti superovi nemas poziciu ak netrafis zbytocne sa odhazujes. Ak by ta pretocil niekdo za vami dorovnal by si? Ak by som bolo rozhodnuty dorovnat, tak to rovno pushnem a izolujem tak zbytocne pokusy za mnou. V tomto pripade mi pride lepsie konzervovat chipy a cakat na lepsie spoty kde budes v lepsej pozicii aj ked z horsou rukou.
Moze byt ze moj pohlad je trochu s kresleni kedze hram 6max a tam je do ITM vzdy blizko :D
fefe13

Odoslaťod x-bat 21 Jan 2011 09:47

Tady melo 5 lidi prakticky stejny stack kolem tech 23BB. 3betnou preflop za 5BB mi neprijde spatne - pushem bych ziskal pravdepodobne pouze ty 2BB. Cim mene pushu, tim vetsi sance, ze me nikdo nedorovna. Ted ziskam pushem 2BB, ale az budu potrebovat chipy, tak souper bude vedet "aha, pushuje casto, muzu ho dorovnat i se slabsi rukou" - a dostanu krasny suckout call ve chvili, kdy to zrovna nechci :) Kdybych byl nucen zahodit, tak mi stale zustava 18BB, s kterymi se stale da hrat, stale je ve hre 8 hracu...
Samo si nepamatuju, co to za mnou bylo za hrace, ale pred krazdym krokem mam prakticky promyslene, co udelam. Kdyby me za mnou nekdo protocil a UTG dorovnal, tak zahodim. Zalezi na vyse sazky...
x-bat

Odoslaťod fefe13 21 Jan 2011 09:55

3betnut PF za 5BB nie je zle, tu vsak si v zlej pozicii kedze je za tebou cely stol. Mne osobne pride zle 3betovat PF na push potom zahadzovat pri stacku 1300 AKo aj ked je to este 23BB. To je len moj uhol pohladu, celkom by ma zaujimalo keby pridal nazor aj nejaky skusenejsi SNG hrac.
fefe13

Odoslaťod x-bat 21 Jan 2011 09:59

To bychom byli radi oba :) Kazdopadne dik za nazor, popremyslim...
x-bat

Odoslaťod haman 21 Jan 2011 10:28

ja vobec nie som skuseny hrac, ale zahral by som to velmi podobne ako x-bat.

Ten minopen na 2BB z UTG moze vyzerat ze hrac ma:

1) nuts a nevie sa rozhodnut medzi slowplayom a normalnou hrou
2) ma nejaku kreativnu ruku (suited connectory, suited Eso, obrazky atd) a chce lacno vidiet flop

cize urcite by som 3betoval, mozno by som nedal 5BB ale 4-4,5BB, to by malo stacit na izolaciu a na to aby sme videli reakciu UTG hraca na nas 3bet.

Ked flopnem TPTK pri drawy boarde a super do nas donkne minbet, tak vzdy raisujem, vacsinou to znamena ze je slaby (ma draw, alebo nizsi par alebo nic) a chce lacno vidiet turn. Ten tvoj raise zo 120 na 480 je voci jeho betu OK, ale voci potu je podla mna maly. Neviem ci bol rozhodnuty ist az do allinu alebo si to chcel este foldnut. Ja by som uz asi dal allin na flope.

To, ze on dal allin na sparovanej sedmicke na turne mohlo znamenat, ze ta chce na tu 7cku vyblufovat alebo ze on bol so svojim OESD drawom rozhodnuty uz na flope ist allin (typ hraca, mam draw = som nuts).

Myslim si, ze si to zahral dobre a bola to proste smola, ze ho trafilo.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod x-bat 21 Jan 2011 12:46

all-in na flopu jsem nesel proto, ze jsem ho chtel do toho potu kompletne zatahnout - a nemel jsem jistotu, ze ten muj all-in dorovna... umyslne jsem se commitnul s tim, ze na turnu tam automaticky odpalim zbytek... ale porad si nejsem jisty, jestli to bylo ode me uplne OK

btw. to, ze mu to doklusalo, se stane - kvuli toho jsem tady tu ruku nedaval...
x-bat

Odoslaťod x-bat 22 Jan 2011 18:45

Dneska konecne plus, ale muzu byt hooodne rad... na zacatku session se mi povedlo vyhrat 2 turnaje a 2x skoncit durhy, nasledne me pohrbilo par paradnich suckoutu...
- 77 vs Q8 - flop AQ7 (tady se otocime all-in), turn Q, river A :bad:
- dalsi turnaj koncim, kdy prohravam AA na runner runner straight a nasledne i KK do setu na riveru...
- jako bonus byl turnaj, kde jsem se doslova profoldoval na ITM - 82 ruk a TOP kombinace, co jsem dostal, byla A7o - zadny pocket par, suited konektory jednou JTs v situaci, kdy byl prede mnou 3bet, takze jsem musel slozit - zni to neuveritelne, ale je to tak :ROFL:

Jinak jsem krapet poupravil hru, zacal jsem znova procitat Moshmana a diky tomu si uvedomil par dalsich veci.
x-bat

Odoslaťod x-bat 22 Jan 2011 22:22

Zacnu vyplakavat, protoze uz me to zacina *****
Suckouty na buble uz zacinaji byt na hlavu. Ctvrte misto je jednoznacne nej, pravidelne prohraju lepsi hru proti 1-3 outu na riveru... Posledni bonus byl Ac9c vs QQ - flop A2c3c, turn 8 -> hraje jedna jedina karta (dama) a samo, ze prijde. Na turnu 98-2 nestaci...
Jako kdyby to bylo jednou zacas, tak prosim... ale uz se to tahne tri tydny - pravidelne na buble. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Se hrou spokojenost, az konecne prestanou souperum stacit 1-3 outy, tak to pujde jen nahoru. Holt nenadelam nic s tim, kdyz mi :fish: dorovna 3bet s 56o, na flopu A23 iizy dorovna megabet a samo, ze mu na turn dojde 4... Kdyby to chodilo podle statitistiky, tak nereknu ani 'a' - to se ale fakt nedeje. Clovek se tady cely den snazi, aby ho pak na polovine turnaju zariznul 1-3 out...
x-bat

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!