jj, blogy mam tady prolistovane snad vsechny aktivni... ale prohravat casto situace 0,00nic : 99.9999 je silne kafe... Ale v klidu, ja si jen proste potrebuju nekde zanadavat, pred zenou nadavat nemuzu, tak aspon tady
Jako beru, kdyz se to stane, ale uz mam problem s tim, kdyz to prijde 10x po sobe... Fajn je, ze si "ulevim" a nechopi se me tilt - tudiz stale jsem schopny po tom vsem hrat svoji hru. Psychicky jsem odolny, ale obcas vybusny - i Tony G by se divil
Nakonec se to jakztakz ustalilo a jeste jsem dokazal udelat plus - 3x mimo ITM, 3x treti, 3x druhy... ale prvni misto mi bylo odepreno i pri chipcountech 11500 vs 2000 - proste opet stacili 2-3 outy, pripadne runner-runner str8...
Ty vtipne ruky tady radeji davat nebudu, vsak to zazili vsichni... S hrou celkem spokojenost, chyby samozrejme delam - ale dobre je, ze dost si jich uvedomim uz u stolu (proste neco udelam a pak si v duchu rikam "debile, vsak je jasne, ze te callne/betne a nevis, co dal").
Jinak po tech peti dnech musim byt i tak spokojen - plan s objemem ruk se dari plnit, ROI 17,3% i s temi neuveritelnymi suckouty. Ale proste na tomto levelu mam na vic