x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod matiapag 03 Jan 2011 23:27

x-bat napísal: Ale to se zitra vrati i s uroky ;)

presne takto musis rozmyslat :) Ak nie zajtra, tak neskor, ale proste sa to vrati ;)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod fefe13 04 Jan 2011 08:09

Ja som si tymto tiez presiel. Treba sa tomu prisposobit a trochu upravit range, ktore pushujes. Pri hracoch, ktory callovali siroko som svoju range na push o nieco zuzil. Dlhodobo to vsak bude pre teba ziskove, to ze je obdobie ked ta kazdy takyto call da dole sa proste stava.
Ja sa teraz pravidelne stretavam s hracom, ktory mi calluje aj s rukami J8o,T8o a podobne...takze som mu zacal pushovat uzsie a posledne stoly takto na nom pravidelne zarabam.
fefe13

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod x-bat 04 Jan 2011 09:32

Dotaz z uplne jineho soudku - Jake mate pravidla pro cashout? Ne, ze by to byl muj pripad - mam v planu dlouhodobe budovat BR, navic ty penize (aktualne spise drobne, snad v budoucnu) nepotrebuji - vyplata z prace me bohate uzivi.
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod x-bat 04 Jan 2011 21:15

Nevim, co jsem komu udelal, ale dneska je to fakt sila - KK vs AA, KK vs AJ (J flop, A river), QQ vs KK, KK vs JTo (flush) a ze ctyr turnaju jsem out bez penez :ROFL:
Na dalsich nevytoceno KJs vs 77, KT vs A7, AK vs AT, AT vs TT, 66 vs JQ... Jako nic proti haluzim, ale toto je vic nez moc 8-)
Z osmi stolu jednou ITM - zivotni uspech a s prehledem jsem se vratil na ROI nad 10%.
Naposledy upravil x-bat dňa 04 Jan 2011 22:43, celkovo upravené 1 krát.
x-bat

Odoslaťod x-bat 04 Jan 2011 22:42

Jeste se vyjadrim zpatky k tomu pushovani - mam fakt pocit, ze na tomto levelu to chce pushovat pouze do vhodnych jedincu. Vetsina hracu uplne suverenne sklada na jakykoli raise, i kdyz maji 8 a mene BB. Tim betem se aspon vyhnu situaci, kdy pushnu napr. KQ do AQ. Pokud protivnik drzi "monster", tak me raisne all-in a mam jednoduche rozhodnuti, zda dorovnat/slozit (v tom mam jasno uz pred prvnim betem) - blufovat si tady s ministackem nikdo nedovoli. Na vyssich levelech to chce hrat samozrejme jinak, ale tady neni moc kompetentnich jedincu, kteri by dle me chapali rozdil mezi raise/push - pro nas ten bet znamena mensi ztraty a o to jde :)

Dalsi poznatek - je az zarazejici, kolik hracu hraje neuveritelne slowplay, pokud neco chytnou - stats 40/0/100 hand, jediny bet je all-in na riveru, pokud se tam dostane. Klasicka hra "my bet preflop, on call, na flopu my bet, on call atd." pripadne "bank 400, bet 40 na flopu, souper call, na turnu opet 40 a call a na riveru all-in za 1000" :ROFL: S timto uz jsem se nastesti dokazal herne vyporadat, ale stale me proste zarazi, kolik hracu takto hraje...

Btw. jeste jsem zapomnel na situace, kdy hrac otevira na blindech 15/30 all-inem za 1500 :ROFL:
x-bat

Odoslaťod x-bat 05 Jan 2011 20:30

MEGA CRYING!!!
ku**a uz 8-) Dneska 6x preflop/flop all-in, vsude jasne lepsi a 6x dojde souperi runner-runner str8 (tim myslim, ze turn a river jsou presne ty dve karty, ktere ho zachrani)... nasledne 2x runner-runner flush ve stejne situaci... az se toto otoci, tak ten FTP zruinuju :ROFL: Treti den po sobe si to ze me akorat dela srandu a zuby nechty se drzim BE...
x-bat

Odoslaťod tucniak 05 Jan 2011 21:33

nechcem ta strasit ale pozri si napr 7castle blog, aby si videl, ake objemy treba hrat, co vsetko je mozne a ake swingy ta v sng stretnu..:)
ak to hras dobre a aj ked ta to bije to nadalej hras dobre, jedinym liekom je objem..
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Topolman 05 Jan 2011 21:44

No ked uz sme pri tom straseni, tak niekedy ani mega objedm nestaci, ked sa raz variancia postavi proti... vid 7castlov blog :D
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod x-bat 05 Jan 2011 22:22

jj, blogy mam tady prolistovane snad vsechny aktivni... ale prohravat casto situace 0,00nic : 99.9999 je silne kafe... Ale v klidu, ja si jen proste potrebuju nekde zanadavat, pred zenou nadavat nemuzu, tak aspon tady 8-) Jako beru, kdyz se to stane, ale uz mam problem s tim, kdyz to prijde 10x po sobe... Fajn je, ze si "ulevim" a nechopi se me tilt - tudiz stale jsem schopny po tom vsem hrat svoji hru. Psychicky jsem odolny, ale obcas vybusny - i Tony G by se divil :ROFL:
Nakonec se to jakztakz ustalilo a jeste jsem dokazal udelat plus - 3x mimo ITM, 3x treti, 3x druhy... ale prvni misto mi bylo odepreno i pri chipcountech 11500 vs 2000 - proste opet stacili 2-3 outy, pripadne runner-runner str8...
Ty vtipne ruky tady radeji davat nebudu, vsak to zazili vsichni... S hrou celkem spokojenost, chyby samozrejme delam - ale dobre je, ze dost si jich uvedomim uz u stolu (proste neco udelam a pak si v duchu rikam "debile, vsak je jasne, ze te callne/betne a nevis, co dal").

Jinak po tech peti dnech musim byt i tak spokojen - plan s objemem ruk se dari plnit, ROI 17,3% i s temi neuveritelnymi suckouty. Ale proste na tomto levelu mam na vic :crazy:
x-bat

Odoslaťod x-bat 07 Jan 2011 22:50

Dneska pekna session, az na jednu malickost - ani jednou jsem nevytocil v nejdulezitejsi chvili flipy "dve over vs par" - diky tomu jsem ve vsech HU skoncil druhy, 2x nestacily stacky 12000:1500 :D Myslim, ze to ani nebyla moje chyba, protoze kdyz za 10 ruk dostanu top kombinaci Tx, tak s tim toho moc udelat nejde - souper mel stesti v pravou chvili...

Jedna ruka byla funny, kde jsem prohral fullhouse do straigt flush :) Ale tam jsem to podelal sam - chtel jsem moc, hral jsem moooc slowplay a za to jsem byl odmenen...

S malym parem pouze call, pokud nic neprijde na flop, zahazuji... Coz se nestalo, vsichni procekovali (tady jsem pravem ocekaval MP limpera s esem, bezna hra na tomto lvl). Kazdopadne na turnu mel prijit value bet, at mi zaplati pripadne flush draw, tady jsem to cele podelal a jsem si toho vedom :fish:
Full Tilt Poker $2 + $0.25 No Limit Hold'em Tournament - t20/t40 Blinds - 7 players - View hand 1110911
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: t1130 28.25 BBs
Hero (SB): t1550 38.75 BBs
BB: t4590 114.75 BBs
UTG: t1515 37.88 BBs
UTG+1: t1455 36.38 BBs
MP: t1940 48.50 BBs
CO: t1320 33 BBs

Pre Flop: (t60) Hero is SB with 6 :diamond: 6 :club:
2 folds, MP calls t40, 2 folds, Hero calls t20, BB checks

Flop: (t120) 3 :heart: A :heart: 3 :spade: (3 players)
Hero checks, BB checks, MP checks

Turn: (t120) 6 :spade: (3 players)
Hero checks, BB checks, MP checks

River: (t120) 5 :spade: (3 players)
Hero bets t120, BB folds, MP raises to t240, Hero raises to t560, MP raises to t880, Hero raises to t1510 all in, MP calls t630

Final Pot: t3140
Hero shows 6 :diamond: 6 :club: (a full house, Sixes full of Threes)
MP shows 2 :spade: 4 :spade: (a straight flush, Six high)
MP wins t3140
x-bat

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!