x-bat CG fish
Re: x-bat SNG
Dneska zatim 2x lost all-in na 2 outy po flopu (KK vs 99 - 9 na turn, AK vs A8 - flop K8x, turn pekny vanocni darek jsem dostal...
EDIT: tak potreti
EDIT 2: a na poslednim stole na buble JJ vs 77 - a prijde str8
ale dobre vedet, ze jsem vsechno zahral dobre a byl jsem o parnik vepredu...
EDIT: tak potreti
EDIT 2: a na poslednim stole na buble JJ vs 77 - a prijde str8
ale dobre vedet, ze jsem vsechno zahral dobre a byl jsem o parnik vepredu...
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
OK, dalsi session zacala opet krasnym preflop all-inem AQ vs A7 (7 na flop), ale dalsi tri stoly me vratili do plusu - 2x druhe misto, 1x prvni... Kdyby nechodilo tolik haluzi, tak se BR pekne zveda Tak je to posledni tyden motani v bludnem kruhu... Ale s dneskem musim byt i tak spokojeny
- x-bat
Takze pred odchodem na silvestrovsky mejdan shrnu prosinec.
Shrnuti prosinec 2010:
- diky 5 denni chlast party kolem Mikulase + 5 denni navsteva rodicu o vanocich jsem toho moc nestihnul - celkem pouze 138x SNG fullring standart
- v turnajich nahrano 11516 ruk
- ROI 9.9%
- cisty zisk (bez rakebacku): 29.85$
- shlednuto asi 15 videi
- temer precten Moshman
- pomerne casto konci turnaje suckoutem, kdy souper dorovna pro nej jednoznacne nevyhodnou sazku + dostane nektery ze svych 1-6 outu
- snizeni frekvence dorovnavani nesmyslnych all-inu soupere (bank 200, na flopu all-in 1500) prinasi sve ovoce - souperi na tomto lvl proste takto nebluffuji a proste vazne maji nuts
Plany na leden:
- sledovani videi pouze vyjimecne, tento mesic pojedeme na objem - videi shlednuto dost, na lvl 2$+0.25$ se citim velmi dobre, dosavadni zkusenosti povazuji na tento level dostacujici
- pocet turnaju tedy minimalne 250
- docist Moshmana
- stale plnit ukoly na F****Tilt Academy
- pranim je udrzet ROI na min. 10%, at se bankroll priblizuje k lvl 5$+0.5$ - pokud se podari dodrzet pocet ruk, mel by se zisk za leden pohybovat nad 50$
No, a par grafu na zaver:
Shrnuti prosinec 2010:
- diky 5 denni chlast party kolem Mikulase + 5 denni navsteva rodicu o vanocich jsem toho moc nestihnul - celkem pouze 138x SNG fullring standart
- v turnajich nahrano 11516 ruk
- ROI 9.9%
- cisty zisk (bez rakebacku): 29.85$
- shlednuto asi 15 videi
- temer precten Moshman
- pomerne casto konci turnaje suckoutem, kdy souper dorovna pro nej jednoznacne nevyhodnou sazku + dostane nektery ze svych 1-6 outu
- snizeni frekvence dorovnavani nesmyslnych all-inu soupere (bank 200, na flopu all-in 1500) prinasi sve ovoce - souperi na tomto lvl proste takto nebluffuji a proste vazne maji nuts
Plany na leden:
- sledovani videi pouze vyjimecne, tento mesic pojedeme na objem - videi shlednuto dost, na lvl 2$+0.25$ se citim velmi dobre, dosavadni zkusenosti povazuji na tento level dostacujici
- pocet turnaju tedy minimalne 250
- docist Moshmana
- stale plnit ukoly na F****Tilt Academy
- pranim je udrzet ROI na min. 10%, at se bankroll priblizuje k lvl 5$+0.5$ - pokud se podari dodrzet pocet ruk, mel by se zisk za leden pohybovat nad 50$
No, a par grafu na zaver:
- x-bat
Tak jestli ma platit prislovi "Jak na Novy rok, tak po cely rok", tak se mam na co tesit
Vcera 8 turnajku, ROI 90%, 3x prvni misto, 2x treti
Vcera 8 turnajku, ROI 90%, 3x prvni misto, 2x treti
- x-bat
Používaš nejaký soft? (SNG Wiz, HM, ...)
Koľko hráš stolov? (Ak nepoužívaš soft, stíhaš dianie resp. poznámky k hráčom?)
Koľko hráš stolov? (Ak nepoužívaš soft, stíhaš dianie resp. poznámky k hráčom?)
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Mam HEM, hraju 4 stoly (prece jen chodim do prace, takze cas maximalne po vecerech). Poznamky zapisuju normalne behem hrani, se 4 stoly nemam problem...
- x-bat
Na pikatchu snazit se hrat nejake turnaje, kde je milion lidi Tri mesice jsem odkladal 100k$ First Deposit Freeroll - dnes pres 20 tisic rybek... Za hodinu a pul jsem nedostal vubec nic (kdyz rikam vubec, tak myslim vazne vubec - zadne vyplakavani). Takze nakonec push AQo, dorovnal 88 - na flop A, na river souper str8 Nikdy vice turnaj, kde je takova hromada lidi... A uz vubec ne freeroll.
No, co se tyce SNG, tak jsem sice neudrzel vcerejsi 90% ROI, ale dnesnich 16,9% taky neni k zahozeni. Mohlo byt vice, ale to by muselo VZDY platit, ze 80 > 20 Coz jak vsichni vime, neplati...
Kazdopadne za 2 dny jsem cca. +22$, coz je temer zisk za prosinec
No, co se tyce SNG, tak jsem sice neudrzel vcerejsi 90% ROI, ale dnesnich 16,9% taky neni k zahozeni. Mohlo byt vice, ale to by muselo VZDY platit, ze 80 > 20 Coz jak vsichni vime, neplati...
Kazdopadne za 2 dny jsem cca. +22$, coz je temer zisk za prosinec
- x-bat
Behem poslednich asi 14 dni zjistuji, ze strategie pushovani na techto limitech je spise EV-... Problem je, ze souper dokaze callnout naprosto na nahodu a vetsinu s tech nahod vyhraje (ala push 55, call 5K a samo prijde K - jak mohl callnout 5K zhruba se stejnym chipcountem mi fakt neni jasne ).
Vyjadri se k tomu nekdo, kdo temito low levely prosel? Asi to chce jinou strategii...
Vyjadri se k tomu nekdo, kdo temito low levely prosel? Asi to chce jinou strategii...
- x-bat
ja som tymito low levelmi nepresiel, ale prosim ta, ako mozes povazovat za -EV to, ze ta superi dorovnavaju s horsimi kombinaciami? Vsak ked mas 55 a super ma K5, tak mas vacsiu sancu na vyhru Ak je ich calling range taka light, tak je to pre teba uplne najlepsie a ked budes spravne selektovat svoje ruky na push, aby si ich range porazal (PP, Ax,Kx a lepsie), tak to je ovela viac +EV ako na vyssich limitoch, kde ta budu dorovnavat s lepsimi handmi a ty namiesto toho, aby si vyhral cely stack, vyhras iba blindy... To, ze 30% casu prehras ti vynahradi fakt, ze vacsinu casu tieto situaciu vyhras a dostanes sa do ITM...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
-EV proto, ze dost casto dostavam suckout a tezko si na to zvykam
Pokracovat v tom budu, je mi jasne, ze je to proti temto hracum hodne plusova zalezitost Vim, ze je to zahrane dobre a o to jde - proste na fullring stolech nemuzu chtit ROI 100%
Jinak dneska nic moc, 2BI minus, v kritickych rukach jsem casto nevytocil (QKs vs Ax atd.), pripadne dostal suckout... Ale to se zitra vrati i s uroky
Pokracovat v tom budu, je mi jasne, ze je to proti temto hracum hodne plusova zalezitost Vim, ze je to zahrane dobre a o to jde - proste na fullring stolech nemuzu chtit ROI 100%
Jinak dneska nic moc, 2BI minus, v kritickych rukach jsem casto nevytocil (QKs vs Ax atd.), pripadne dostal suckout... Ale to se zitra vrati i s uroky
- x-bat
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.