x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod x-bat 08 Jan 2011 13:18

Dalsi den a porad stejne - v rozhodujici chvili nepomuze ani KK vs A4... at uz se to otoci :crazy:
Dneska JJ vs Q9 (Q na flop), AQs vs 66 (nic), AQs vs 44 (nic), TJ vs A9, KK vs A4 (A na flop) - vsude jsem pushoval...
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod x-bat 08 Jan 2011 14:40

Pro pobaveni posledni dva suckouty na riveru... Momentalne 3 dny bez vitezstvi v SNG, i presto jsem BE...

Jeste doplnim, ze v tom prvnim HU jsem byl na flopu all-in 3x lepsi, ale turn a river udelal 3x split (3x str8) 8-)

Full Tilt Poker $2 + $0.25 Madness No Limit Hold'em Tournament - t200/t400 Blinds - 2 players - View hand 1111595
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN/SB): t5880 14.70 BBs
BB: t7620 19.05 BBs

Pre Flop: (t600) Hero is BTN/SB with A :heart: J :heart:
Hero raises to t800, BB calls t400

Flop: (t1600) 9 :club: K :heart: 5 :heart: (2 players)
BB checks, Hero bets t1200, BB raises to t2800, Hero raises to t5080 all in, BB calls t2280

Turn: (t11760) 5 :spade: (2 players - 1 is all in)

River: (t11760) Q :diamond: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: t11760
Hero shows A :heart: J :heart: (a pair of Fives)
BB shows 7 :heart: Q :heart: (two pair, Queens and Fives)
BB wins t11760

==============================================================
Full Tilt Poker $2 + $0.25 Madness No Limit Hold'em Tournament - t80/t160 Blinds - 3 players - View hand 1111597
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BB): t2140 13.38 BBs
BTN: t2390 14.94 BBs
SB: t8970 56.06 BBs

Pre Flop: (t240) Hero is BB with J :club: A :heart:
BTN raises to t480, 1 fold, Hero raises to t2140 all in, BTN calls t1660

Flop: (t4360) T :spade: Q :club: A :spade: (2 players - 1 is all in)

Turn: (t4360) 9 :club: (2 players - 1 is all in)

River: (t4360) J :heart: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: t4360
Hero shows J :club: A :heart: (two pair, Aces and Jacks)
BTN shows Q :spade: K :spade: (a straight, Ace high)
BTN wins t4360
x-bat

Odoslaťod x-bat 10 Jan 2011 10:13

Dotaz k HEM a STT:
Ma nekdo tuseni, co ovlivnuje v grafu pro STT cervenou "lucky" line? Vim, ze dlouhodobobe se maji obe (zelena a cervena) line zhruba "kopirovat"...

EDIT: Odpoved jsem si nasel sam: http://forumserver.twoplustwo.com/36/st ... ead-573570
x-bat

Odoslaťod x-bat 13 Jan 2011 21:49

OK, takze nevytaceni stale pokracuje... momentalne vse na buble.. AQ vs QJ - str8, 2 vyssi karty vs cokoli ostaniho - str8 nebo dorazi jeden z outu, AT vs KJ - opet dorazi z outu... A jako bonus jsem za posledni dva dny a 18 turnaju dostal 1x AA, dneska bez KK a QQ... Top 3 kombinace jsou 85o, 93o a 72o :ROFL: Mam takovy pocit, ze tento mesic bude BE, posledni tri dny v minusu :)
S hrou jinak musim byt spokojeny, hraci jsou pekne citelni - doplacim na to, ze proste neni s cim hrat, pripadne nevytocim...
x-bat

Odoslaťod Chlpo1989 13 Jan 2011 21:54

Treba zachovat objem, vsetko sa otoci :)
:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod haman 13 Jan 2011 23:23

x-bat napísal:hraci jsou pekne citelni - doplacim na to, ze proste neni s cim hrat, pripadne nevytocim...

musis hrat bez showdownu ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod x-bat 14 Jan 2011 08:52

Jsem klidny, vysledky se proste dostavi :) Objem drzim presne dle planu, takze zatim pohoda...

Krome nevytocenych flipu jsem vcera "neprecetl" jednu krasnou ruku AQs vs T8...
T8 bet 3BB z UTG, ja na CO 3bet 2,5 potu, suverenne call - si rikam, ok, tak drzi standart Ax, par, karty v barve (= pro spoustu lidi nuts preflop a betuji jako o zivot klidne s 6Js)... samo, ze jsem na ruznobarevnem flopu TxQ suverenne nahodil a dostal call... 8 na turnu vse rozsekla...
Opet se potvrdilo, ze nam kluci hraji hodne na nahodu :ROFL:

Postrehy:
- ja bet preflop OOP, nekdo dorovna -> na flopu automaticky donkbet, staci raisnout (klidne s nicim, ale s rukou s potencialem) -> 80% polozi - pokud nepolozi, tak jsem jednoznacne pozadu
- slowplay se setem je standart u VSECH a za jakekoli situace
- stale nechapu: limp z UTG, ja na pozdni pozici bet 4-5BB a UTG raise all-in... WTF???
- divne, ale spousta hracu chape "dal check = nic nema, takze vsadim" - check/raise ma az necekane velky uspech
- limp preflop z jakekoli pozice - snad uplne kazdy se snazi dostat na flop s libovolymi suited kartami, limperi suverenne dorovnaji preflop bety i s trashem ala 6Js
- velmi oblibena taktika bet 1BB na flopu (bank klidne 15BB), nasledne bet 1BB na turnu a all-in na riveru... jednoduche vyuziti - "zadarmo" nabidnou dve karty na zkompletovani nuts, aby nam na riveru odevzdali vsechny chipy 8-)
- Ax hraje kazdy a kdykoli - pokud se na flopu objevi A (a ja ho nemam), pak si muzu byt na 99.9% jisty, ze ho protihrac drzi (klidne A3o, proste ma A, tak preflop dorovna vse)... na flopu vubec neberou v potaz, ze nekdo muze drzet AQ a suverenne poslou do hry vsechny chipy
... a presto vsechno posledni dny bez sance - kdyz nejdou karty, tak je proste s T3o neudelam :)
x-bat

Odoslaťod Topolman 14 Jan 2011 11:21

x-bat napísal:Postrehy:
- ja bet preflop OOP, nekdo dorovna -> na flopu automaticky donkbet, staci raisnout (klidne s nicim, ale s rukou s potencialem) -> 80% polozi - pokud nepolozi, tak jsem jednoznacne pozadu

potvrdzujem
x-bat napísal:- slowplay se setem je standart u VSECH a za jakekoli situace

taktiez
x-bat napísal:- stale nechapu: limp z UTG, ja na pozdni pozici bet 4-5BB a UTG raise all-in... WTF???

k tomuto sa vyjadrim. Na nizkych limitoch je kazdy limp UTG !velmi podozrivy!, obzvlast ak su uz blindy dost vysoke, ze limpovanie neprichadza do uvahy. ak niekto limpuje UTG tak to ohormne casto zanmena moster(skoro vzdy AA, KK) s tym ze sa snazia trapovat. Ak to je vazne v neskorsej faze turnaja foldujem a nepushujem ani hanndy ako AT ked mam este hratelny stack. Ojedinele sa stratavam so situaciou ked niekto limpne UTG a nasledne raisuje plnu, ze ma naky nizky, stredny par, ktory sa asi snazil setminovat, ale po raise sa to prehodnotil ako push...
x-bat napísal:- divne, ale spousta hracu chape "dal check = nic nema, takze vsadim" - check/raise ma az necekane velky uspech
- limp preflop z jakekoli pozice - snad uplne kazdy se snazi dostat na flop s libovolymi suited kartami, limperi suverenne dorovnaji preflop bety i s trashem ala 6Js
- velmi oblibena taktika bet 1BB na flopu (bank klidne 15BB), nasledne bet 1BB na turnu a all-in na riveru... jednoduche vyuziti - "zadarmo" nabidnou dve karty na zkompletovani nuts, aby nam na riveru odevzdali vsechny chipy 8-)

tiez sedi
x-bat napísal:- Ax hraje kazdy a kdykoli - pokud se na flopu objevi A (a ja ho nemam), pak si muzu byt na 99.9% jisty, ze ho protihrac drzi (klidne A3o, proste ma A, tak preflop dorovna vse)... na flopu vubec neberou v potaz, ze nekdo muze drzet AQ a suverenne poslou do hry vsechny chipy

A ktomuto sa tiez vyjadrim. Ak som ja v situacii ked som povedzme na BB, SB, BTN, tak ak mam Ax a mam moznost hrat HU, 3way pot, tak hram podobne ako opisujes hracov s ktorymi sa stretavas. Proste superi su takeho nazoru casto ze sa ich kazdy snazi vyblafovat. Preto ked na flope trafim A(samozrejme zalezi aj od inych determinantov flopu) tak sa nebojim betovat a dat do hry cely stack ajked mam iba TPWK, lebo ma velmi casto preplatia s 2., 3. parom a podobne z dovodu ze "mozem blafovat" co sa btw na tychto stakes vobec neoplati. Tolko moj nazor, GL v dalsich dnoch
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod x-bat 14 Jan 2011 12:48

Diky za nazor, rad vidim, ze jsem ten limit pochopil :)

K preflop limpu - stretavam se casto, ze hrdinove limpnou z UTG s jakymikoli suited kartami. Pokud drzim napr. na BTN neco jako AQ, tak betnout musim - nestojim o to, abych mel na flopu dalsi 3 hrace atd. Proto betnu, abych se techto lidi zbavil. Prekvapuje me all-in na ten bet - proc ho teda nedorovna, kdyz chce tezit? Byt to postrada logiku...
Hra je jednoduse citelna jak preflop, tak pozdeji - s monsterem slowplay, pripadnym raise all-in mi pouze reknou "Mam nuts, a ty me urcite dorovnas, protoze si myslis, ze blufuju" 8-) Vyjimkou jsou megaagresori - preflop dorovnaji vse, pokud chytnu flop, tak staci checknout a agresor uz poslusne odevzda vse, co ma...

K tomu Ax - jasne, kdyz to mam ja, tak se snazim tahat value - ale v early fazi s Ax do hry lezu jen vyjimecne (napr. BTN/CO, kdy prede mnou vsichni slozi atd.). Narazel jsem jen na to, ze tady berou lidi Ax jako "monster" a suverenne ho limpnou (odvaznejsi betnou) preflop z UTG ci MID. Pokud toto z jakehokoli duvodu dorovnam a na flopu se A objevi, tak jsem o parnik pozadu - ale vyhodou je, ze clovek zase vi, jak toto zahrat - Ax, flop A temer nikdo z nich nezahodi, takze kdyz trefim "nuts" je takova hra radost...
x-bat

Odoslaťod x-bat 15 Jan 2011 17:19

PLS, hlavne ty prispevky neberte jako "crying", to s tim nema nic spolecneho, na to uz jsem velky ;)
Downswing uspesne pokracuje 8-)
1-6 outu souperum stale bohate staci, runner/runner str8 je na dennim poradku. Koukal jsem tak pro zvedavost na stats rozadanych ruk za poslednich cca. 2200 ruk (vypada to neuveritelne, ale HEM nelze):
AA - 7x, z toho 4x ukradene blindy, 2x walk, 1x cbet na flopu
KK - 0x - ale tuto kombinaci na FTP neschovali, u souperu jsem ji videl :ROFL:
QQ - 3x, 2x ukradene blindy, 1x 3BB
JJ - 6x, 2x lost, 2x ukradene blindy, 2x jsem musel polozit preflop
ostatni monsters ala AK, AKs, AQs, AQ v uplne stejnem duchu... a jako bonus all-in preflop jsem v 75% lepsi, z toho vytocim tak 1/5 - proste spatne, kdyz uz se dostanu na ITM, tak pravidelne jako shortstack (neni proste s cim zvednout chip count, par na flopu je pro me aktualne zazrak)

Ale jinak pohoda - s hrou stale nemuzu byt nespokojeny, samo, ze chyby delam, ale stale si je dokazi uvedomit a priste se jich vyvarovat. No nic, idu na bazen si zaplavat, bo uz me ten "card dead" prestava bavit...

Nic, jedu si na bazen zaplavat :fish:
x-bat

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!