Dneska JJ vs Q9 (Q na flop), AQs vs 66 (nic), AQs vs 44 (nic), TJ vs A9, KK vs A4 (A na flop) - vsude jsem pushoval...
x-bat napísal:hraci jsou pekne citelni - doplacim na to, ze proste neni s cim hrat, pripadne nevytocim...
x-bat napísal:Postrehy:
- ja bet preflop OOP, nekdo dorovna -> na flopu automaticky donkbet, staci raisnout (klidne s nicim, ale s rukou s potencialem) -> 80% polozi - pokud nepolozi, tak jsem jednoznacne pozadu
x-bat napísal:- slowplay se setem je standart u VSECH a za jakekoli situace
x-bat napísal:- stale nechapu: limp z UTG, ja na pozdni pozici bet 4-5BB a UTG raise all-in... WTF???
x-bat napísal:- divne, ale spousta hracu chape "dal check = nic nema, takze vsadim" - check/raise ma az necekane velky uspech
- limp preflop z jakekoli pozice - snad uplne kazdy se snazi dostat na flop s libovolymi suited kartami, limperi suverenne dorovnaji preflop bety i s trashem ala 6Js
- velmi oblibena taktika bet 1BB na flopu (bank klidne 15BB), nasledne bet 1BB na turnu a all-in na riveru... jednoduche vyuziti - "zadarmo" nabidnou dve karty na zkompletovani nuts, aby nam na riveru odevzdali vsechny chipy
x-bat napísal:- Ax hraje kazdy a kdykoli - pokud se na flopu objevi A (a ja ho nemam), pak si muzu byt na 99.9% jisty, ze ho protihrac drzi (klidne A3o, proste ma A, tak preflop dorovna vse)... na flopu vubec neberou v potaz, ze nekdo muze drzet AQ a suverenne poslou do hry vsechny chipy
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.