x-bat CG fish
Re: x-bat SNG
Vcera jsem mel cas pouze na jednu hodinovou session. Presto jsem se u jednoho stolu naramne pobavil - neveril bych, ze SNG turnaj muze trvat 181 ruk Nic mi prakticky nechodilo, z 1500 chipu jsem klesnul na 900, pred bubble jsem se zdabloval a pak zacal "push" festival - na bubline jsem pushnul snad 30x a ani jednou jsem nebyl dorovnan!!! Dorovnat push soupere jsem nemohl, nebylo s cim (T2 byla snad moje top karta). Blindy 200/400, stack se preleval z 5BB az na 10BB - az do doby, kdy jsem dorovnal s A6s push (upozornim, ze to byl prvni dorovnany push na stole). Nakonec jsem takto dorovnal jeste 2x a turnaj vyhral...
Toto je na techto lvl normalni???
Toto je na techto lvl normalni???
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
x-bat napísal: a turnaj vyhral... Toto je na techto lvl normalni???
mal si luck
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Tak jasne - ale souperi mi to vyrazne usnadnili
- x-bat
Zajima me nazor na tento zpusob hry proti agresorovi - jasne, jsem si vedom, ze podle knihy/videa/profi to bylo zahrano spatne a budu tady kamenovan, ale pred kazdym krokem jsem vedel, proc ho delam + byl miren primo na tohoto cloveka.
Full Tilt Poker $2 + $0.25 No Limit Hold'em Tournament - t30/t60 Blinds - 7 players - View hand 1088934
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: t945 15.75 BBs
BTN: t5395 89.92 BBs VPIP/PFR/3bet/Agg/hands: 56/28/14.3/9.0/104
Hero (SB): t1795 29.92 BBs
BB: t670 11.17 BBs
UTG: t1640 27.33 BBs
UTG+1: t1350 22.50 BBs
MP: t1705 28.42 BBs
Pre Flop: (t90) Hero is SB with 4 A
4 folds, BTN calls t60, Hero raises to t150, BB calls t90, BTN calls t90
maly raise z duvodu vyhnat BB a zaroven nerozdavat chipy agresivnimu BTN - jsem si vedom, ze mam betovat vice, ale tady me ovlivnoval/terorizoval BTN
Flop: (t450) T Q 5 (3 players)
Hero checks, BB checks, BTN checks
check s tim, ze rozumny bet dorovnam - betnout by tady znamenalo ocekavat raise od BTN a to jsem nechtel
Turn: (t450) 2 (3 players)
Hero bets t180, BB folds, BTN raises to t360, Hero calls t180
maly bet, kterym rikam "mozna jsem chytnul flush, mozna taky blufuju" - ocekavam raise od BTN a ten taky prichazi... na all-in by slozil a to nechci - v planu je na riveru ukazat slabost a nechat agresora, at se vyradi(proti jinych hracum bych to tady jednoznacne tocil + vsazel cbet uz na flopu)
River: (t1170) 7 (2 players)
Hero checks, BTN requests TIME, BTN bets t4885 all in, Hero calls t1285 all in
check a agresor pekne sype all-in... diky
Final Pot: t3740
BTN shows J J (a flush, Queen high)
Hero shows 4 A (a flush, Ace high)
Hero wins t3740
btw: zajima me, jak moje hra vypada ze strany protihrace? Krome toho, ze "jsem fish" a ze jsem to zahral naprosto tragicky (ano, takhle bych proti beznemu hraci fakt nehral...)
Full Tilt Poker $2 + $0.25 No Limit Hold'em Tournament - t30/t60 Blinds - 7 players - View hand 1088934
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: t945 15.75 BBs
BTN: t5395 89.92 BBs VPIP/PFR/3bet/Agg/hands: 56/28/14.3/9.0/104
Hero (SB): t1795 29.92 BBs
BB: t670 11.17 BBs
UTG: t1640 27.33 BBs
UTG+1: t1350 22.50 BBs
MP: t1705 28.42 BBs
Pre Flop: (t90) Hero is SB with 4 A
4 folds, BTN calls t60, Hero raises to t150, BB calls t90, BTN calls t90
maly raise z duvodu vyhnat BB a zaroven nerozdavat chipy agresivnimu BTN - jsem si vedom, ze mam betovat vice, ale tady me ovlivnoval/terorizoval BTN
Flop: (t450) T Q 5 (3 players)
Hero checks, BB checks, BTN checks
check s tim, ze rozumny bet dorovnam - betnout by tady znamenalo ocekavat raise od BTN a to jsem nechtel
Turn: (t450) 2 (3 players)
Hero bets t180, BB folds, BTN raises to t360, Hero calls t180
maly bet, kterym rikam "mozna jsem chytnul flush, mozna taky blufuju" - ocekavam raise od BTN a ten taky prichazi... na all-in by slozil a to nechci - v planu je na riveru ukazat slabost a nechat agresora, at se vyradi(proti jinych hracum bych to tady jednoznacne tocil + vsazel cbet uz na flopu)
River: (t1170) 7 (2 players)
Hero checks, BTN requests TIME, BTN bets t4885 all in, Hero calls t1285 all in
check a agresor pekne sype all-in... diky
Final Pot: t3740
BTN shows J J (a flush, Queen high)
Hero shows 4 A (a flush, Ace high)
Hero wins t3740
btw: zajima me, jak moje hra vypada ze strany protihrace? Krome toho, ze "jsem fish" a ze jsem to zahral naprosto tragicky (ano, takhle bych proti beznemu hraci fakt nehral...)
- x-bat
Zo SB s takouto rukou a na tychto limitoch to asi nebude OK preflop raisovat, iba zahadzujes chipy. Je to uplne early faza, vtedy sa snazim vyhybat obzvlast takymto aggro hracom, ktori po vacsinu casu nevedia co robia- on nerozmysla o tvojej ruke on vidi iba svoju cize ked sa pytas ako vyzera tvoja hra prenho tak je to asi bezpredmetne pri takychto rybach...
k hre: PF ked uz chces "vyhnat" BB= vacsi isoraise, ale ako som uz spomenul je to zbytocne pchat tam chipy ked jednak si OP a ked vies ze budes celit raisu na flope kde po vacsinu casu netrafis nic slusne- to ze si trafil FD a on nebetol je jedna z mala hier kde sa to vacsinou nestane.
flop ked uz si trafil FD check podla mna ok-naco betovat do toho hraca ked si myslime ze bude on betovat na flope a ma na nas poziciu
dalej by som to tiez slowplayol a turn iba calloval
tolko moj nazor
k hre: PF ked uz chces "vyhnat" BB= vacsi isoraise, ale ako som uz spomenul je to zbytocne pchat tam chipy ked jednak si OP a ked vies ze budes celit raisu na flope kde po vacsinu casu netrafis nic slusne- to ze si trafil FD a on nebetol je jedna z mala hier kde sa to vacsinou nestane.
flop ked uz si trafil FD check podla mna ok-naco betovat do toho hraca ked si myslime ze bude on betovat na flope a ma na nas poziciu
dalej by som to tiez slowplayol a turn iba calloval
tolko moj nazor
- Topolman
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
OK, beru, ze ten preflop nebyl dobry - nez tam betovat s takovou rukou malo a riskovat cirou nahodou raise jak od BB, tak do BTN, tak to radeji jen callnout a mrknout na flop...
Kdyby se ale neucastnil hry BTN, tak hraju 3BB bet + s tim flopem automaticky tesne nad pul potu cbet. Nebo mi taky neco unika?
Kdyby se ale neucastnil hry BTN, tak hraju 3BB bet + s tim flopem automaticky tesne nad pul potu cbet. Nebo mi taky neco unika?
- x-bat
ako pisal topol pf iba call+ nepride mi ze by ta BTN nejak terorizoval ked 3handed limp/calluje JJ + si ich checkuje na flope v pozicii
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Hrat tyto levely je vazne trenink psychiky - hlavne na buble... chipleaderi maji pres 50BB, shortstack 5BB a stejne ho nikdo nesikanuje, aby se ho zbavili... chipleader limpne, shorstack all-in a chip zahodi... dalsi kolo opet, kolo na to pushne a iizy ma dvojnasobek
Co si neudelam, to nemam - casto koncim na buble, protoze se snazim shortstacku zbavit a konkretne dnes jsem nevytacel flipy, resp. prohraval na 3 outery Nejak si s tou bublinou neumim poradit...
EDIT: dnesni posledni stul taky komedie - u stolu (dle pozice): chipleader 7500,shorstack 500, ja 3500 a ctvrty 2000... a chipleader nic nedela... shorstack SB all-in, ja call -> nevytocim KQ do 77... chipleader SB, shorstack BB -> chipleader slozi... a tak porad dokola... az ma shorstack najednou 2500 to je na me moc...
EDIT2: na flopu chiplead bet 1BB, shorstack all-in 3BB, chiplead fold
Co si neudelam, to nemam - casto koncim na buble, protoze se snazim shortstacku zbavit a konkretne dnes jsem nevytacel flipy, resp. prohraval na 3 outery Nejak si s tou bublinou neumim poradit...
EDIT: dnesni posledni stul taky komedie - u stolu (dle pozice): chipleader 7500,shorstack 500, ja 3500 a ctvrty 2000... a chipleader nic nedela... shorstack SB all-in, ja call -> nevytocim KQ do 77... chipleader SB, shorstack BB -> chipleader slozi... a tak porad dokola... az ma shorstack najednou 2500 to je na me moc...
EDIT2: na flopu chiplead bet 1BB, shorstack all-in 3BB, chiplead fold
- x-bat
Pozn.: Zvykni si na to, ze nesmyslny all-in u techto megaryb = ma nuts a nedorovnavej to porad!!! I kdyz to proste nedava dle hry smysl...
- x-bat
x-bat napísal:Co si neudelam, to nemam - casto koncim na buble, protoze se snazim shortstacku zbavit a konkretne dnes jsem nevytacel flipy, resp. prohraval na 3 outery
ja idem do flipu so shortom len ked mam 4-5x vacsi stack ako on a ked ma short pod 6-7BB a ja viac ako 20BB. cisla su cca, zavisia od situacie a mojho pocitu. inak ho mam v pazi ak nemam vysoky par.
- haman
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.