Xaress Poker Blog
Re: Xaress Poker Blog
any pair v 4way limped pote?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Horsey7 napísal:dzejkej napísal:..ale si zober, ze aj keby tam bol reg .. aky by musel mat range, aby tam do 3 betoval?
tak pokusne..any pair, A8, oesd
ufff, tak s tymto moc nesuhlasim ..
1) ziadny par, s ktorym by som limpol, by som tam nebetoval .. ak je to overpair, tak s tym necallujem preflop .. dufam, ze to moc casto nerobis, inak tam mas dost leak, IMO
2) A8s by som tam mohol mat a to by som betoval, ale tak jedine, ze CO checkne a nie do neho
3) OESD by som betol tiez az by CO checkol, do neho by som urcite nedonkoval
Cize ano, cast toho range betne, ale tak akurat na BTN, ak CO checkne, lebo moze mat CO silnu ruku a s takymi rukami nezvladas moc raise. So setom nemas problem s raisovanim vobec ziadny .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
reg. pri výraznom raise od regulara A8 insta fold keďže to bol limpnutý pot, ono to tam kričalo že mám set
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
kricalo, ale ak original pf raiser netrafil nieco super(napr overset), tak do 4 nebetne a das im prave free card..
hras to na to ze aspon jeden/dvaja s tebou pojdu, aspon nejaka value, ak trafi nejaku draw na turne mas aj dalsiu street..atd..
hras to na to ze aspon jeden/dvaja s tebou pojdu, aspon nejaka value, ak trafi nejaku draw na turne mas aj dalsiu street..atd..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:kricalo, ale ak original pf raiser netrafil nieco super(napr overset), tak do 4 nebetne a das im prave free card..
taak taaak .. pocuvajte tucniaka z nieho bude velky pwner coskoro!
-
dzejkej napísal:ziadny par, s ktorym by som limpol, by som tam nebetoval .. ak je to overpair, tak s tym necallujem preflop .. dufam, ze to moc casto nerobis, inak tam mas dost leak, IMO
ja raisujem vsetky pary pf a limpcallujem OOP 22-66, obcas raise
a to any pair som myslel skor nizke pary
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Jedná ruka a krásna diskusia, šak počkajte takéto ruky na diskusiu zažívam dosť často. Just wait ffs
- Xaress
Horsey7 napísal:a to any pair som myslel skor nizke pary
no tie tam urcite nebetujem praveze .. ked male pary chcem hrat v limpovanom multiway pote, tak na set value a toho sa drzim, betnut nejaky maly PP v takom spote = ziskavanie value na 1 streete (na viacerych ta maloco callne, co porazas) a aj ten callovaci range zrovna moc nebijes - to nie je ten pravy pohodovy flek na nejake betovanie, si myslim
-
Hurrrráááááááááá moje QQ porazilo AA river Q neverím proti týpkovy čo ma stále over3Betoval 50 rúk staty 35/35/ 3 Bet 25, agrrro player , poslal som mu to tam na flope (low board)
- Xaress
Xaress napísal:Hurrrráááááááááá moje QQ porazilo AA river Q neverím proti týpkovy čo ma stále over3Betoval 50 rúk staty 35/35/ 3 Bet 25, agrrro player , poslal som mu to tam na flope (low board)
no sa mas .. to zase mne overaggro hrac check/raisol AI 44 v 3bet pote na 556 flope, ja snapcall QQ a river 4
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.