Xaress Poker Blog
Re: Xaress Poker Blog
3 Hardcore Days
- odohratých 7,9k rúk
- staty 19/15/3/WTS 26/ 3Bet 4,3
- začiatok bol pekný +4BI, ale potom sa spustil doomswitch + miestami moja hlúposť + tilt = ešte krajší mínus, zvykal som si na nové bety atď, spoznával som regulárov, nitov a
- 1.deň +4BI a potom na 0
- 2.deň z 0 na -4BI
- 3.deň z -4BI na +4BI
- včera sa mi stala menej príjemná vec na stôl prišiel uber aggro player z NL600 a začal robiť zo seba boha, suckoutol ma moje AK z A6 (nehovorím že hral zle, hral podľa mňa výborne aj keď dosť loose 35VPIP ale agrrrroooo, asi sa prišiel vyblázniť, prehral som sním 2 a troška BI , druhý krát mi praskli nervy a shipol som mu na jeho 3Bet 55, 3betoval ma stále ako mohol IP, zhoda náhod a mal tam KK a napísal mi "Dont touch big boyzzz") a začal písať veci, že jemu to tam všetci foldujú na NL600, nikto zním nechce hrať aký je dobrý že nás naučí hrať za 1000$ -.-, vybral ešte jedného rega( ten reg raz 15$ a potom 2BI pustil), ale ten sa sním rozprával, no skôr asslickoval, pourážal nás že sme rybky a tak som to zatvoril. Nádherny výrok od neho " I came here to outplay players like Xaress and nick" toho druhého regulára a hneď potom "huahuahu". Povedal som si, že raz mu to natriem na NL600 , nick Pro Playera PlauZee
- inak celkom pohoda, rozdiel od NL10 a NL25 je dosť veľký, ešte nehrám "A" game, ale už je to lepšie, tu už regulári sú dobrý a používajú 3Bet aj okrem AA,KK,AK
- zaujímavé ruky dám zajtra
Graf
3 Days +4BI
- odohratých 7,9k rúk
- staty 19/15/3/WTS 26/ 3Bet 4,3
- začiatok bol pekný +4BI, ale potom sa spustil doomswitch + miestami moja hlúposť + tilt = ešte krajší mínus, zvykal som si na nové bety atď, spoznával som regulárov, nitov a
- 1.deň +4BI a potom na 0
- 2.deň z 0 na -4BI
- 3.deň z -4BI na +4BI
- včera sa mi stala menej príjemná vec na stôl prišiel uber aggro player z NL600 a začal robiť zo seba boha, suckoutol ma moje AK z A6 (nehovorím že hral zle, hral podľa mňa výborne aj keď dosť loose 35VPIP ale agrrrroooo, asi sa prišiel vyblázniť, prehral som sním 2 a troška BI , druhý krát mi praskli nervy a shipol som mu na jeho 3Bet 55, 3betoval ma stále ako mohol IP, zhoda náhod a mal tam KK a napísal mi "Dont touch big boyzzz") a začal písať veci, že jemu to tam všetci foldujú na NL600, nikto zním nechce hrať aký je dobrý že nás naučí hrať za 1000$ -.-, vybral ešte jedného rega( ten reg raz 15$ a potom 2BI pustil), ale ten sa sním rozprával, no skôr asslickoval, pourážal nás že sme rybky a tak som to zatvoril. Nádherny výrok od neho " I came here to outplay players like Xaress and nick" toho druhého regulára a hneď potom "huahuahu". Povedal som si, že raz mu to natriem na NL600 , nick Pro Playera PlauZee
- inak celkom pohoda, rozdiel od NL10 a NL25 je dosť veľký, ešte nehrám "A" game, ale už je to lepšie, tu už regulári sú dobrý a používajú 3Bet aj okrem AA,KK,AK
- zaujímavé ruky dám zajtra
Graf
3 Days +4BI
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
staty mal 35/22, alebo tak niečo, zajtra postnem všetko, ale aspoň viem že je to kretén
- Xaress
Celý profit je u a Fuckrun pokračuje zatiaľ tento mesiac -3BI (z +4BI)
Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 58458
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $24.30
SB: $5.90
BB: $25.70
Hero (UTG): $25.35
CO: $77.35
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with A A
Hero raises to $1.25, 3 folds, BB raises to $4, Hero raises to $6.75, BB raises to $25.70 all in, Hero calls $18.60 all in
Flop: ($50.80) T 5 K (2 players - 2 are all in)
Turn: ($50.80) 7 (2 players - 2 are all in)
River: ($50.80) 6 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: $50.80
BB shows A A (a flush, Ace high)
Hero mucks A A
BB wins $48.80
(Rake: $2.00)
Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 58458
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $24.30
SB: $5.90
BB: $25.70
Hero (UTG): $25.35
CO: $77.35
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with A A
Hero raises to $1.25, 3 folds, BB raises to $4, Hero raises to $6.75, BB raises to $25.70 all in, Hero calls $18.60 all in
Flop: ($50.80) T 5 K (2 players - 2 are all in)
Turn: ($50.80) 7 (2 players - 2 are all in)
River: ($50.80) 6 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: $50.80
BB shows A A (a flush, Ace high)
Hero mucks A A
BB wins $48.80
(Rake: $2.00)
- Xaress
1. Týždeň na NL25 alebo vráť sa odkiaľ si prišiel!
- 15k rúk
- čistá katastrofa, nič nemôžem vyhrať, nič nieje zaplatené (sety atď...), ak aj niečo mám súper trafí lepšie
- neviem kde je chyba či medzi počítačom a stoličkou alebo niekde inde
- staty 19/15/2,5/WTS 26/3Bet 4,11
- trafený flop som nevidel už hodne dlho (AK pf 3bet, flop 482 súper betuje, AQ flop Kxx, set => 4 karty in one color, mám set 333 súper KK river K) proste masaker
- nehovorím že hrám super, určite sú tam chyby ...
- snažím sa proti hrať ich štýlom, mením spôsoby a nič
- dám si pauzu 2-4 dni a dopozerám sériu From the Ground UP + pozriem ešte niečo iné
- po tomto mesiaci si nájdem novú herňu z RB pretože za 7 dni som odviedol 360$ čo pri 30% RB by bolo celkom pekné, hlavne by som nebol v mínuse
- non-showdown tiež katastrofa, možno to je spôsobené tým že bolo veľa missed flopov
- ono 3BI to nieje veľa ale pri prechode je to fakt na kkt
Graf, pridajte ešte -50$ neviem prečo to tak zobrazilo
Tento Týždeň -3BI
- 15k rúk
- čistá katastrofa, nič nemôžem vyhrať, nič nieje zaplatené (sety atď...), ak aj niečo mám súper trafí lepšie
- neviem kde je chyba či medzi počítačom a stoličkou alebo niekde inde
- staty 19/15/2,5/WTS 26/3Bet 4,11
- trafený flop som nevidel už hodne dlho (AK pf 3bet, flop 482 súper betuje, AQ flop Kxx, set => 4 karty in one color, mám set 333 súper KK river K) proste masaker
- nehovorím že hrám super, určite sú tam chyby ...
- snažím sa proti hrať ich štýlom, mením spôsoby a nič
- dám si pauzu 2-4 dni a dopozerám sériu From the Ground UP + pozriem ešte niečo iné
- po tomto mesiaci si nájdem novú herňu z RB pretože za 7 dni som odviedol 360$ čo pri 30% RB by bolo celkom pekné, hlavne by som nebol v mínuse
- non-showdown tiež katastrofa, možno to je spôsobené tým že bolo veľa missed flopov
- ono 3BI to nieje veľa ale pri prechode je to fakt na kkt
Graf, pridajte ešte -50$ neviem prečo to tak zobrazilo
Tento Týždeň -3BI
- Xaress
Xaress napísal: - snažím sa proti hrať ich štýlom, mením spôsoby a nič
Co znamena toto? Znie to dost strasidelne . Nemen sposoby, hraj svoju hru - izoraisovanie, valuebetovanie do zblbnutia, raisovanie ich donkov, kradnutie limpovanych potov, c-betovanie na suchych flopov, 2nd barrelovanie na scare kartach a ides.
Xaress napísal: - po tomto mesiaci si nájdem novú herňu z RB pretože za 7 dni som odviedol 360$ čo pri 30% RB by bolo celkom pekné, hlavne by som nebol v mínuse
Velmi mudro .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Hehe , napr. dnes 3 nezaplatené sety v multiway pote (Ja utg 33 normal raise 3BB, 3 calli BTN,SB,BB získal som len tie ich cally), na ďalší set som skúsil minraise a také blbosti .. topiaci sa aj slamky chytá Tie scare karty to je pre nich španielska dedina na flope som mal či už flush alebo str8 draw im to je jedno, do callujú ťa z middle pairom až na showdown. 3Betoval som ako sa dalo ale flop bol proti počkám 2-4 dni a uvidím, dúfam v nejaký big heater. Za 4 dni som uhral SilverStar na tomto limite čo na predchádzajúcom mi trvalo 20 dni , ale čo s toho keď keď tam nieje rakeback (pošlem si chipset a po každom suckoute vyhodím jeden chip, do týždňa by som prišiel o set )
- Xaress
No ked nic nemaju, tak nic nemaju. Ked trafis set, tak necakas, ze ich stacknes ak maju Ahi, ale snazis sa buildovat pot pre pripady, ked trafia TP, 2 pary a podobne uber monster hands . Viem, ze to moze byt deprimujuce a sam to poznam - ja som na UB od zaciatku mesiaca nedokazal na peknych par tisic rukach nikoho stacknut - nikto nic nemal, ked som ja trafil poriadnu handu alebo mali lepsiu .
Scare cards nie su az taka spanielska dedina, len su fishky, ktore sa zlaknu a zlozia, su fishky, ktore zlozia az na 3rd barrel a su fishky, ktore nezlozia vobec . Ja som si tiez myslel, ze fishky neskladaju , ale potom mrknem na nejake LAG NL50 video a vidim ako tam profici pekne, ale s rozumom vytlacaju fishky na vhodnych texturach, kde by som sa bud o to nesnazil alebo to robil zle. Chce to len vediet indentifikovat situaciu a casom sa to na nas nalepi .
Hlavu hore a nabuduce!
Scare cards nie su az taka spanielska dedina, len su fishky, ktore sa zlaknu a zlozia, su fishky, ktore zlozia az na 3rd barrel a su fishky, ktore nezlozia vobec . Ja som si tiez myslel, ze fishky neskladaju , ale potom mrknem na nejake LAG NL50 video a vidim ako tam profici pekne, ale s rozumom vytlacaju fishky na vhodnych texturach, kde by som sa bud o to nesnazil alebo to robil zle. Chce to len vediet indentifikovat situaciu a casom sa to na nas nalepi .
Hlavu hore a nabuduce!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Ja som mal vcera 7 hodimovu session a poviem ti, bolo to strasne...tiez som nic netriafal a ked, tak vsetci skladali. Chlapici, co mali 3Bet 0 ma akurat 3betli, ked som mal AQ, AJ OOP a musel som polozit, proste des. Najshorsie, ze ked si clovek pocka na uplneho blazna s TPGK, tak akurat vtedy trafi tento blazonko trips, alebo podobne. AA, KK vcera tiez nemali svoj den. Treba vsak hladat pozitiva aj v takychto situaciach, vediet sa ovladat, vediet sa z toho otriast, vediet sa povzbudit. Inak mam podobnu strategiu. Aj po mensich swingoch, alebo ked so svojou hrou nie som spokojny a viem idenifikovat prblizne kde robim chyb, davam den dva pauzu a studujem. Inak vela stastia, skill isto mas, vsetci robime chyby, ide o to minimalizoavt ich.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Máj
- odohral som úbohych 8,2k, ale začal som hrať až 8 dní pred koncom mesiaca máj
- 2 mesiace som nehral, ale len sledoval Cardrunners videá (zaplatil som si ročné členstvo), CR fórum, samozrejme aj PP blogy
- plány na ďalší mesiac sú 40k rúk, 6BB+/100, a hlavne nech sa mi páči moja hra a nech ma to baví
Stats: 20/15/2.8/3B 4.1/WTS 26
Cash: +475$ (65$ bez HEM)
Bonus:+100$
Rakeback:+60$
Spolu:+635$
- odohral som úbohych 8,2k, ale začal som hrať až 8 dní pred koncom mesiaca máj
- 2 mesiace som nehral, ale len sledoval Cardrunners videá (zaplatil som si ročné členstvo), CR fórum, samozrejme aj PP blogy
- plány na ďalší mesiac sú 40k rúk, 6BB+/100, a hlavne nech sa mi páči moja hra a nech ma to baví
Stats: 20/15/2.8/3B 4.1/WTS 26
Cash: +475$ (65$ bez HEM)
Bonus:+100$
Rakeback:+60$
Spolu:+635$
- Xaress
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.