Xaress Poker Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Xaress Poker Blog

Odoslaťod Xaress 03 Mar 2009 23:29

3 Hardcore Days
- odohratých 7,9k rúk
- staty 19/15/3/WTS 26/ 3Bet 4,3
- začiatok bol pekný +4BI, ale potom sa spustil doomswitch + miestami moja hlúposť + tilt = ešte krajší mínus, zvykal som si na nové bety atď, spoznával som regulárov, nitov a :fish:
- 1.deň +4BI a potom na 0
- 2.deň z 0 na -4BI
- 3.deň z -4BI na +4BI :D
- včera sa mi stala menej príjemná vec na stôl prišiel uber aggro player z NL600 a začal robiť zo seba boha, suckoutol ma moje AK z A6 (nehovorím že hral zle, hral podľa mňa výborne aj keď dosť loose 35VPIP ale agrrrroooo, asi sa prišiel vyblázniť, prehral som sním 2 a troška BI , druhý krát mi praskli nervy a shipol som mu na jeho 3Bet 55, 3betoval ma stále ako mohol IP, zhoda náhod a mal tam KK :D a napísal mi "Dont touch big boyzzz") a začal písať veci, že jemu to tam všetci foldujú na NL600, nikto zním nechce hrať aký je dobrý že nás naučí hrať za 1000$ -.-, vybral ešte jedného rega( ten reg raz 15$ a potom 2BI pustil), ale ten sa sním rozprával, no skôr asslickoval, pourážal nás že sme rybky a tak som to zatvoril. Nádherny výrok od neho " I came here to outplay players like Xaress and nick" toho druhého regulára a hneď potom "huahuahu". Povedal som si, že raz mu to natriem na NL600 ;), nick Pro Playera PlauZee
- inak celkom pohoda, rozdiel od NL10 a NL25 je dosť veľký, ešte nehrám "A" game, ale už je to lepšie, tu už regulári sú dobrý a používajú 3Bet aj okrem AA,KK,AK :)
- zaujímavé ruky dám zajtra

Graf
Obrázok
Obrázok

3 Days +4BI
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Nuff said ..

Odoslaťod dzejkej 03 Mar 2009 23:34

Xaress napísal:nick Pro Playera PlauZee

Obrázok
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Xaress 03 Mar 2009 23:38

staty mal 35/22, alebo tak niečo, zajtra postnem všetko, ale aspoň viem že je to kretén :)
Xaress

Odoslaťod Xaress 06 Mar 2009 20:04

Celý profit je u :fish: a Fuckrun pokračuje zatiaľ tento mesiac -3BI (z +4BI)

Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 58458
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN: $24.30
SB: $5.90
BB: $25.70
Hero (UTG): $25.35
CO: $77.35

Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with A :heart: A :club:
Hero raises to $1.25, 3 folds, BB raises to $4, Hero raises to $6.75, BB raises to $25.70 all in, Hero calls $18.60 all in

Flop: ($50.80) T :diamond: 5 :diamond: K :diamond: (2 players - 2 are all in)

Turn: ($50.80) 7 :diamond: (2 players - 2 are all in)

River: ($50.80) 6 :club: (2 players - 2 are all in)

Final Pot: $50.80
BB shows A :spade: A :diamond: (a flush, Ace high)
Hero mucks A :heart: A :club:
BB wins $48.80
(Rake: $2.00)
Xaress

Odoslaťod Xaress 07 Mar 2009 21:40

1. Týždeň na NL25 alebo vráť sa odkiaľ si prišiel!
- 15k rúk
- čistá katastrofa, nič nemôžem vyhrať, nič nieje zaplatené (sety atď...), ak aj niečo mám súper trafí lepšie
- neviem kde je chyba či medzi počítačom a stoličkou alebo niekde inde
- staty 19/15/2,5/WTS 26/3Bet 4,11
- trafený flop som nevidel už hodne dlho (AK pf 3bet, flop 482 súper betuje, AQ flop Kxx, set => 4 karty in one color, mám set 333 súper KK river K) proste masaker
- nehovorím že hrám super, určite sú tam chyby ...
- snažím sa proti :fish: hrať ich štýlom, mením spôsoby a nič
- dám si pauzu 2-4 dni a dopozerám sériu From the Ground UP + pozriem ešte niečo iné
- po tomto mesiaci si nájdem novú herňu z RB pretože za 7 dni som odviedol 360$ čo pri 30% RB by bolo celkom pekné, hlavne by som nebol v mínuse
- non-showdown tiež katastrofa, možno to je spôsobené tým že bolo veľa missed flopov
- ono 3BI to nieje veľa ale pri prechode je to fakt na kkt

Graf, pridajte ešte -50$ neviem prečo to tak zobrazilo
Obrázok

Tento Týždeň -3BI
Xaress

Odoslaťod dzejkej 07 Mar 2009 21:48

Xaress napísal: - snažím sa proti :fish: hrať ich štýlom, mením spôsoby a nič

Co znamena toto? Znie to dost strasidelne :). Nemen sposoby, hraj svoju hru - izoraisovanie, valuebetovanie do zblbnutia, raisovanie ich donkov, kradnutie limpovanych potov, c-betovanie na suchych flopov, 2nd barrelovanie na scare kartach a ides.

Xaress napísal: - po tomto mesiaci si nájdem novú herňu z RB pretože za 7 dni som odviedol 360$ čo pri 30% RB by bolo celkom pekné, hlavne by som nebol v mínuse

Velmi mudro :good: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Xaress 07 Mar 2009 22:24

Hehe :) , napr. dnes 3 nezaplatené sety v multiway pote (Ja utg 33 normal raise 3BB, 3 calli BTN,SB,BB získal som len tie ich cally), na ďalší set som skúsil minraise a také blbosti .. topiaci sa aj slamky chytá :D Tie scare karty to je pre nich španielska dedina na flope som mal či už flush alebo str8 draw im to je jedno, do callujú ťa z middle pairom až na showdown. 3Betoval som ako sa dalo ale flop bol proti počkám 2-4 dni a uvidím, dúfam v nejaký big heater. Za 4 dni som uhral SilverStar na tomto limite čo na predchádzajúcom mi trvalo 20 dni :), ale čo s toho keď keď tam nieje rakeback (pošlem si chipset a po každom suckoute vyhodím jeden chip, do týždňa by som prišiel o set :))
Xaress

Odoslaťod dzejkej 07 Mar 2009 22:40

No ked nic nemaju, tak nic nemaju. Ked trafis set, tak necakas, ze ich stacknes ak maju Ahi, ale snazis sa buildovat pot pre pripady, ked trafia TP, 2 pary a podobne uber monster hands :). Viem, ze to moze byt deprimujuce a sam to poznam - ja som na UB od zaciatku mesiaca nedokazal na peknych par tisic rukach nikoho stacknut - nikto nic nemal, ked som ja trafil poriadnu handu alebo mali lepsiu :-D.

Scare cards nie su az taka spanielska dedina, len su fishky, ktore sa zlaknu a zlozia, su fishky, ktore zlozia az na 3rd barrel a su fishky, ktore nezlozia vobec :). Ja som si tiez myslel, ze fishky neskladaju , ale potom mrknem na nejake LAG NL50 video a vidim ako tam profici pekne, ale s rozumom vytlacaju fishky na vhodnych texturach, kde by som sa bud o to nesnazil alebo to robil zle. Chce to len vediet indentifikovat situaciu a casom sa to na nas nalepi ;).

Hlavu hore a :gl: nabuduce!
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod hulmazas2 08 Mar 2009 00:35

Ja som mal vcera 7 hodimovu session a poviem ti, bolo to strasne...tiez som nic netriafal a ked, tak vsetci skladali. Chlapici, co mali 3Bet 0 ma akurat 3betli, ked som mal AQ, AJ OOP a musel som polozit, proste des. Najshorsie, ze ked si clovek pocka na uplneho blazna s TPGK, tak akurat vtedy trafi tento blazonko trips, alebo podobne. AA, KK vcera tiez nemali svoj den. Treba vsak hladat pozitiva aj v takychto situaciach, vediet sa ovladat, vediet sa z toho otriast, vediet sa povzbudit. Inak mam podobnu strategiu. Aj po mensich swingoch, alebo ked so svojou hrou nie som spokojny a viem idenifikovat prblizne kde robim chyb, davam den dva pauzu a studujem. Inak vela stastia, skill isto mas, vsetci robime chyby, ide o to minimalizoavt ich.
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Xaress 01 Jún 2009 15:30

Máj
- odohral som úbohych 8,2k, ale začal som hrať až 8 dní pred koncom mesiaca máj
- 2 mesiace som nehral, ale len sledoval Cardrunners videá (zaplatil som si ročné členstvo), CR fórum, samozrejme aj PP blogy
- plány na ďalší mesiac sú 40k rúk, 6BB+/100, a hlavne nech sa mi páči moja hra a nech ma to baví

Obrázok
Stats: 20/15/2.8/3B 4.1/WTS 26

Cash: +475$ (65$ bez HEM)
Bonus:+100$
Rakeback:+60$
Spolu:+635$
Xaress

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!